Zaman yaklaştıkça...Hamişler toplantısı :)

Evet canim biraz karisik bi durum benimki :KK70:
9 gün gecikmeyle doktora gittim kan+ idrar negatif cikti. Buna dayanarak isvicreden istanbula arabayla gittik.. 2 gün sonra düzceye gectik... 2 gün sonra orduya gectik.. kurban bayraminin ilk günü acayip hasta oldum. Salgina yakalanmisim meger öylelikle ögrendik :KK70: gec döllenmw olmus meger 9 gün gecikme oldugunda 1 haftalikmis daha ondan cikmamis
Tutunacaksa yavru dünyayı da gezsen oluyor demek :KK200:Allah bağışlasın canm

Tutunacaksa yavru dünyayı da gezsen oluyor demek :KK200:Allah bağışlasın canm
Aynen canim hamd olsun :)
Tabii ben bilmedigim icin 3. Kata valizleri cikar indir 5. Kata cikar indir yorgan yastik indir kaldir falan :D 20 saat yolu geri gel :)

Çok güzel yazmışsın bitanem faydalı olur inşallah herkese bende araştırıyordm hemen hemen aynı koyacağımız şeyler, kendin için kilotta al belli olmaz taşar falan sürekli değiştirirsin.
Aynen yazmayi unutmusum kilot ve havlu hem bebek için hem kendim için onlarida koyacagim haftaya hzirlamis olurum cantayi inş.

Aynen yazmayi unutmusum kilot ve havlu hem bebek için hem kendim için onlarida koyacagim haftaya hzirlamis olurum cantayi inş.
Nerdeyse bir ay var aramızda kuzum ama bende haftaya hazır edeceğim dursun hazır :) çok heyecan basıyor yahu :)
Bizim kız 10 gün falan ileriden gidiyor acaba sezeyan tarihi değişir mi öne falan gelirmi çok merak ediyorum ya :)

Nerdeyse bir ay var aramızda kuzum ama bende haftaya hazır edeceğim dursun hazır :) çok heyecan basıyor yahu :)
Bizim kız 10 gün falan ileriden gidiyor acaba sezeyan tarihi değişir mi öne falan gelirmi çok merak ediyorum ya :)
Sezeryanmi düşünüyorsun canim doktor gelişimini tamamladigi anda bebeği alalim der zaten bazen 38. Haftada bazen 39-40 a kadar bekletiyorlar tatlim

Sezeryanmi düşünüyorsun canim doktor gelişimini tamamladigi anda bebeği alalim der zaten bazen 38. Haftada bazen 39-40 a kadar bekletiyorlar tatlim
Ben doğm hakkında hiç yorum yapmıyorm kuzum ama doktor plasenta aşağıda olursa normal olmaz sezeryan olur dedi, ebeyle diğer doktorda plasenta yukarı çıkmaz artık Bebek büyüdü dediler. Şmdi haftayı bekliyorum o zaman belli olacak. Ama bizim tontik biraz iri gittiği için normal bile olsa 4 kilonun üstüne çıkarsa normale cesaret edemem çünkü annem kardeşimi 4,5 kilo doğurdu, kanala sıkıştı doğduğunda nefes almıyodu vakumla çekmişlerdi o yüzden ne onu ne kendimi riske atmak istemiyorum büyük konuşmaym yine de kuzum. İnternette 38. Haftada yazıyo sezeryan..

Back
X