- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ya ben hep bi sey hissetmeyerek başlayıp sonradan sevgi oluşan taraftayim. Ama yuzunu cok beğeniyorum sonra boyuna görüyorum yikiliyorum bi an:)tanidikca karar verebilirsin ama bi insandan başta o duyguyu almiyosam sonra da pek olmuyo bende.
Kafa yapisi cok iyi. Olgun düşünceleri fikirleri cok iyi etkiliyor beni. Yuzunu ten renginide begeniyorum. Tek sorun gibi o. Aslinda benim korkum disardan komik duruyoruz muyuz korkusu.Ben eşimi mantığıma uyduğu için sevdim, sevdikçe aşık oldum. Takılmayın boy,kilo,yaş önemsiz bence. Hayat görüşleriniz,olaylara yaklaşımınız,saygı,sevgi önemli
Kipirdanma heyecan yok. Ama ben onceki iliskilerimde de boyleydim. Birine cok asik olmustum ama tanidikca. Onun hakkında da ne salak herif diye düşünüyordum. Ama bu durum daha farkli gibi bilemiyorum ya beynim bulandıBenim de boy takintim var bi sey diyemeyecegim ama insan tamam asik olmayabilirde bi hoslanma bi kipirti olur ilk basta.O yoksa da bilemeyecegim
Valla yalan soyleyemicem pek asik olayimda kelebekler gibi ucusalim kafasinda olmak istemiyorum. Isi gucu meslegi iyi çalışkan kafasi da sağlam. Bunlari goz onunce bulundurarak etkilenme sevgi ask olagani artar belki.Sen bilirsin. İlerde bir gün iyi kısmet kaçırdım mı yoksa diye pişman olmaktansa biraz bak . Lakin bir süreden sonra hiçbir his de oluşmuyorsa ben olsam zorlamazdım.
O zaman bence bi sans ver eger hala bi sey hissedemiyorsan uzamadan iletisimi kesersinKipirdanma heyecan yok. Ama ben onceki iliskilerimde de boyleydim. Birine cok asik olmustum ama tanidikca. Onun hakkında da ne salak herif diye düşünüyordum. Ama bu durum daha farkli gibi bilemiyorum ya beynim bulandı
Ouvvvv kimleri görüyorum:)naber babing?
ben de sonradan severim ama başta illa ki hoşlanırım. ilk görüşte aşka hiç inanmadım, zamanla aşık olurum ama başta fiziksel çekim hissetmesem olmaz. o yüzden ben yapamazdım
Ya şöyle belirteyim, yüzü ten rengi cok hos. Opsem diyorum bi o his icimde geciyor. Sonra otomatikmen diger faktor gozumun onune geliyor %50 gibiyimSevgi başka aşk başka ama. Benim de çok sevdiğim erkek arkadaşlarım var mesela ama onlarla öpüşemem, sevişemem, bir mantık birlikteliği yapmam gerekirse onlarla çok zorlanırdım, olmazdı. Duygusal bir birliktelik yaşanıyorsa bence insanda bir çekim olmalı.
Valla yalan soyleyemicem pek asik olayimda kelebekler gibi ucusalim kafasinda olmak istemiyorum. Isi gucu meslegi iyi çalışkan kafasi da sağlam. Bunlari goz onunce bulundurarak etkilenme sevgi ask olagani artar belki.
Ah evet buydu anlatmak istedigim. Suan tam anlamiyla bir seyler hissetmediğim icin böyleyim diye düşünüyorum. Tanıdıkça kendime yakin bulup daha cok baglanip sevebilirim de.Simdilik tam anlamiyla ona karsi birseyler hissetmediginizden boyuna takiliyor olabilirsiniz :)
Bende esimle ilk etapta mantigima uyan bir insan oldugu icin gorusmeye baslamistim. Olgunlugu cekmisti beni. Zamanla hersey gelisti tabi tanidikca daha cok sevdim.
Kendini sartlamadan akisina birak bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?