Zamanı geldi... Artık zayıf anne olmak istiyorum

<div class="bbWrapper">Bigün akşam teyzemlere yemeğe geldik biraz geç yedik saat 8 gibi ama yinede<br /> ekmek yemedim <br /> tatlı yemedim<br /> pilav da 2-3 kaşık yedim <br /> Kurufasülye <br /> Mercimekli Köfte yedim.... <br /> yine gayet güzeldi benim için...<br /> Ama canım tatlı istiyor tutacağım kendimi. Yarında oruç tutmayı düşünüyorum</div>

<div class="bbWrapper">Evet tatlı yemedim dayandım.... bakalım yarın kaç kilo çıkacağım.... <br /> yavaş yavaş kurtulacağım bu kilolardan...</div>

<div class="bbWrapper">Evet sahurumu yaptım. Inşallah oruçlu olacağım bugün <br /> Melemen <br /> yoğurt<br /> ve birazcık ta süt kaymağı yedim <br /> 2 dilimde az ekmek<br /> 3-4 bardak su içtim. Haydi Bismillah</div>

<div class="bbWrapper">Oruç olacağım icon bugün sabah tartılamayacağım. Bayram sabahına kaldı artık.</div>

<div class="bbWrapper">Cumartesi sabah tartılacağim inşallah biraz da olsa veririm.. suan evimde uzaktan 23 ekime kadar evime geçtiğim zaman daha dikkatli olacağım... ister istemez az da olsa kaçak oluyor. <br /> Başlangıç kilom 91.0<br /> ilk hedef 80<br /> son hedef 68 <br /> boyum 171 cm <br /> nisan 17 ye kadar hedefime ulaşmak istiyorum</div>

<div class="bbWrapper">Sabah kahvaltımı 10.30 da yaptım. <br /> Domates<br /> Biber<br /> 1 kase yoğurt<br /> peynir <br /> Kızarmış yumurta<br /> 2 tane patlıcan közlenmiş<br /> 1 dilim ekmek <br /> maalesef bayram çikolatası kaçırdım biraz o yüzden akşama sadece<br /> çorba <br /> salata<br /> yoğurt yiyeceğim.....<br /> kaçırdım diye pes etmek yok</div>

<div class="bbWrapper">12.30 gibi Kızım la küçük bir dondurma kaçamağı yaptık...</div>

<div class="bbWrapper">Evet geçen hafta çarşamba günü 91 kg çıkmışım. Yarın 1 hafta olacak bakalım ne kadar vereceğim yada verebilecek miyim bilmiyorum... veremesemm de üzülmem çünkü bayram dolayısıyla gerekli özeni göstermedim diyeyim... <br /> 16 da <br /> 1 elma<br /> 1 bardak süt içtim.... akşam yemeğini inşallah 18.30 da yiyeceğim</div>

<div class="bbWrapper">Gerçekten çok ama çok acıktım ama 18.30 u bekleyeceğim</div>

<div class="bbWrapper">Aksam için çorba planlamıstim ama olmadı. <br /> Salata <br /> 1 kase yoğurt<br /> 1 tabak haşlama<br /> veee ee. .. en güzel yanı ise birtane küçük cocostar yidim... Tatlı dan vazgeçmek biraz zamanımız alacak benim ama onu da emzirme ye bağliyorum.onemli olan kendimi kaptırmadan devam etmek. Yoksa kendimi çikolata ile bütünleşmiş olarak bulacaktım</div>

<div class="bbWrapper">Evet yarın tartılıp daha ciddi başlıyorum... bayramda bitti.... bahane de bitti yaniii....<br /> şu halimden utanıyorum artık...<br /> 17 nisan 2015 tarihi son gün hedef kilom da olmak için yani 70 in altına düşmek.... tam 21 kg var. 6.5 ay var ayda 4 kg hedefliyorum. O zamana kadar buraya ne yediysem her gün yazacağım. Şimdilik yürüyüş yapamam. Bebiş daha küçük çünkü. .....<br /> okuyanlar dan dua istiyorum</div>

<div class="bbWrapper">Allah yardımcın olsun canım. Benim de bir an evvel başlamam gerek ama henüz hazır değilim psikolojik olarak</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 539671" data-quote="tatlitambak" data-source="post: 37211755" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=37211755" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-37211755">tatlitambak .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Evet yarın tartılıp daha ciddi başlıyorum... bayramda bitti.... bahane de bitti yaniii....<br /> şu halimden utanıyorum artık...<br /> 17 nisan 2015 tarihi son gün hedef kilom da olmak için yani 70 in altına düşmek.... tam 21 kg var. 6.5 ay var ayda 4 kg hedefliyorum. O zamana kadar buraya ne yediysem her gün yazacağım. Şimdilik yürüyüş yapamam. Bebiş daha küçük çünkü. .....<br /> okuyanlar dan dua istiyorum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Yarin bende basliyom canim. Tartilmicam. 92 93 falanim. Hatta bayramda aldim varsay. 95. Verecez insllh</div>

<div class="bbWrapper">Bence erteleme biran önce başlayalım....<br /> senin kilo boy nasıl... inan aynaya bakınca benim de psikolojim bozuluyor.</div>

<div class="bbWrapper">E=&quot;snfogretmeni27, post: 37212126, member: 527075&quot;]Yarin bende basliyom canim. Tartilmicam. 92 93 falanim. Hatta bayramda aldim varsay. 95. Verecez insllh[/QUOTE]<br /> Canim sende yarın benimle başla ve her hafta çarşamba tartılıp yaz buraya...</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 539671" data-quote="tatlitambak" data-source="post: 37212698" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=37212698" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-37212698">tatlitambak .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> E=&quot;snfogretmeni27, post: 37212126, member: 527075&quot;]Yarin bende basliyom canim. Tartilmicam. 92 93 falanim. Hatta bayramda aldim varsay. 95. Verecez insllh </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Canim sende yarın benimle başla ve her hafta çarşamba tartılıp yaz buraya...[/QUOTE]<br /> Benim 5 6 yildir psikolojim bozuluyor.Tamam canım. Yarin tartilip yazıcam. Birbirimize destekle kilolar veririz. Insllh</div>

<div class="bbWrapper">Boy 1.67<br /> Kilo 92<br /> Sabah.<br /> Limonlu sirkeli su<br /> Kahvaltı. <br /> 2 yumurta 5 zeytin biraz peynir 1 domates</div>

<div class="bbWrapper">Gayet iyisini canım bende çok geç kahvaltı yaptım... 1. Hafta 1.100 gitti ve bende 89.9 oldum. Darısı sana fazlasıyla tabi</div>

<div class="bbWrapper">Evet ben geldim bugün çarşıya gittim ve dönüşte de gayet tempolu olarak yürüdüm. Yürüyüş yapmayı özledim yaaa.... <br /> akşam yemeği için geç kaldım çocuklardan yiyemedim bu saat oldu. Yeni uyuttum. Artık geç oldu meyve yoğurt falan geçer bugün artık</div>

<div class="bbWrapper">Yemek falına şimdi bitirdim. <br /> 1 küçük kase yoğurt<br /> az bir parça ızgara tavuk<br /> Doya doya kavun<br /> 1 tatlı kaşığı dolusu bal yedim <br /> hadi hayırlısı bakalım....<br /> 2.5 lt su tamamlandı. 1 lt daha icerim daha<br /> birazdan da Yeşilçay</div>

Back