zamani geri alabilsen...

adya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
492
301
53
37
Zamanı geri alabilseniz ne yapardınız veya ne yapamazsınız? Şuan da popüler bir şarkı var. Ferhat Göçer den; şöyle geçiyor bi yerinde; bu kez en çok kendimi severdim....

Zamanı geri alabilseniz ne yapardınız veya ne yapamazsınız? Şuan da popüler bir şarkı var. Ferhat Göçer den; şöyle geçiyor bi yerinde; bu kez en çok kendimi severdim....
Çok iyi bir fikir, en çok kendini sevmek. Ben zamanı geri alsam bile, değişemediğim sürece, gene beceremezdim. Ama çok isterdim, nick'im gibi zaman gezgini olmayı...

hayatımdan pişman değilim oğlumdan eşimden ailemden.. ama zamanı geriye alabılsem üni okumayı cok ısterdım hayallarımı yarım bırakmamayı.. ve bana zarar veren bazı ınsanları hıc tanımamayı..

Kötü alışkanlıklarımın olmasını istemezdim bide babama benzemek istemezdim huy olarak

OTE="Selvos88, post: 43058913, member: 675941"]hayatımdan pişman değilim oğlumdan eşimden ailemden.. ama zamanı geriye alabılsem üni okumayı cok ısterdım hayallarımı yarım bırakmamayı.. ve bana zarar veren bazı ınsanları hıc tanımamayı..[/QUOTE]
Gec kalmış sayilmazsiniz. Açıköğretim den okuyabilirsiniz.

umm786, post: 43058947, member: 657613"]Kötü alışkanlıklarımın olmasını istemezdim bide babama benzemek istemezdim huy olarak[/QUOTE]. Değiştirmek sizin elinizde. Kafada bitirmek lazım bazı şeyleri. Yeter ki değişim istenilen şey geçmişte kalmasın....

Gerçekten en çok kendimi severdim.
Zamanımı,beni,huzurumu çalan insanları hayatıma almazdım.
Mutlu anlar biriktirirdim. Daha dolu yaşardım. Başkası için değil,kendim için yaşardım..

niye yolunu şaşırmış üye olsun, bence çok güzel bir soru. beni maziye götürdü ve hala net bir cevabım yok, bunu düşünüp kendime cevap verdiğim de en azından bundan sonrasında kendime iyilik etmiş olcam

bitirdiğim bölümü okumaz,bir sene daha hazırlanır daha iyi bir bölüm okurdum ..
4 yılımı sonunun olmayacağını bildiğim bi adama harcayıp gururumu hiçe saymazdım ,aklım başıma geldiğinde çok geç olmuştu,en fazla ders alabildim ,zararın neresinden dönülse kar olduğunu gördüm

Zamanı geri alabilsem anneme bırak şu adamı gel gidelim birlikte burdan derdim. Belki ben anneme bu cesareti verseydim annem daha çabuk kurtarirdi kendini babamdan...

Uye yolunu neden sasirmis olsun? Kurallarda her konu da derdini sikintisini icime dokmek icin yazabilir diye bagira bagira yaziyor. kimseye zorla yorum yaptirmiyoruz. Guzel konu acmissin arkadas sen. Henuz gencligimin baharindayim. Seneler sonra pisan olacagim seylerden kacmaya calisiyorum. Az insan cok huzuru kullaniyorm. Insallah hayallerinize kavusur pismanliklariniz az olurr kizlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…