zamanı mı acaba?

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
Merhaba kızlar.benim önceki konumda da belirtmiştim.ilişkim 1 yıldır var.adını koymak istiyoruz.sevgilimin babası babamın numarasını istedi geçenlerde.anneme danıştım.annem babamla konuştu.(abim kısa dönem askerdi) abisi gelsin dedi sonra.bu arada abim bekar onu teyze kızını istiyorlar abime ama abim istemiyor.kız da aynı düşüncede.ama bizimkiler diretiyorlar.benim konuma gelince babam abisi gelsin sonra dedi.bizde beklemedeydikinşallah yanlış anlamamışımdır bizimkilerin niyeti abim gelince abimi evermek de olabilir.abimi bekleme aşamasındaydık.teskeresine 1 hafta kala dedem vefat etti.(babamın babası).nur içinde yatsın.bu sebeple rahmetli dedemin cenazesine geldi.son bir haftayı da gelme dediler sildiler.öylece bitmiş oldu.20 gün oldu dedem vefat edeli.ben bu kadar kısa sürede açmak çok abes olur diye aileme tekrar açmıyorum (sevgilimin ailesinin tanışmak istediğini, bunun için tekrar babamın numarasını vermem için anneme danışmam gerekecek)ben 40 ı çıksın düşünüyorduk en azından.ama bu süreyi kısaltmak durumunda kalıyoruz çünkü benim mevzum ortadayken ailem abimin mevzusunu açıyor ve onun hiç gönlü yokken ve bunu defalarca belirtmişken ona yine diretiliyor bu iş olsun işte diyorlar evet desinler istiyorlar.
Şimdi kızlar size sorum, dedemin vefatının üstünden daha 20 gün geçti.bizimkilerin bu durum böyleyken abimin konusunu açmaları abes değilmi.bence çok abes.(bu arada abim iş için yurtdışına gitmeyi koymuş kafasına undan dolayıda acele ediyorlar gitmeden bişey yapsak düşüncesindeler anladığım kadarıyla)ben bu durumda anneme yine kendi konumu açsam bana ters bişey söyler mi.eğer bu durumu hatırlatmasam da hiç açacakları yok onlar abimin meselesinin hallolması derdindeler.ben sırf dedemin 40 ı çıksın sonra söyleyeyim tekrardan diye düşünüyodum.ama bu durumda gündem çok farklı.ne yapabilirim kızlar abimin izdivaç gibi bi düşüncesi yokken, benim durumumunda adının konulması gerekiyorken ben nasıl bi adım atmalıyım? kimseyi de üzmek istemiyorum sevgilimde cenaze dolayısıyla bişey demiyor.ama istiyorki bişeyler olsun bi gelişme olsun en azından ne kadar bekleyeceğini bileyim diyor.çok arada kalıyorum.şu an anneme söylesem ne der? yanlış bi zaman mı?

dedenızın 40 bıtsın oyle soyleyın bence.sonucta abınızı evlenmek yada ılıskınızı ısım koymak ıcın beklemenız gerekmıyor.abınızle konustunuzmu pekı o ne dıyor bu duruma.buyuk evlensın sonra kucuge sıra gelsın adetlerı eskıde kaldı.

OKURKEN İÇİM SIKILDI...sen annene bu kadar uzakmısın..sanki devlet dairesine çıksam benim soruma cevap verirlermi modundasın.
annene gidip bir soru soracaksın arkadaşım.git sor..

OKURKEN İÇİM SIKILDI...sen annene bu kadar uzakmısın..sanki devlet dairesine çıksam benim soruma cevap verirlermi modundasın.
annene gidip bir soru soracaksın arkadaşım.git sor..

bu kadar basit olsa dert edip konu açmazdım.annemle aramız çok mesafelidir.ve ikna edilmesi zordur.keşke devlet dairesi ne cıksam;)

Back
X