- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
Biliyorum ama bozulmuş denilirse eğer, sanırım o anı yaşamak istemiyorumMerhaba
Bir kadın doğum doktoruna gidip bunu öğrenmeniz çok kolay kendinizi böyle hırpalamak yerine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum ama bozulmuş denilirse eğer, sanırım o anı yaşamak istemiyorumMerhaba
Bir kadın doğum doktoruna gidip bunu öğrenmeniz çok kolay kendinizi böyle hırpalamak yerine.
Her gün kafanızda bozulmuş denme ihtimalini yaşayıp durmak yerine gidip tek seferde duymuş olursunuz ve ona göre nişanlınıza eğer bu konuya önem veriyorsa açıklamada bulunursunuz.Biliyorum ama bozulmuş denilirse eğer, sanırım o anı yaşamak istemiyorum
Peki sizce böyle bir ihtimal söz konusu olabilir mi?Her gün kafanızda bozulmuş denme ihtimalini yaşayıp durmak yerine gidip tek seferde duymuş olursunuz ve ona göre nişanlınıza eğer bu konuya önem veriyorsa açıklamada bulunursunuz.
Hayati risk taşıtan bir şey mi kan gelmemesi?Hem muayene olarak hem de dikim işlemi olarak sanırım gitmeyeceğim.
Bunu da sanırım artık evlendiğimde anlayacağım neyazıkki
Üslubunuzu düzeltip soru soracaksınız. Bir kadın olarak ne demek bozuldum mu bozulmadım mı. Kafaya bak.Hanfendi rahatsızsanız yazmayın.
Ben soru soruyorum burada üslubuma ahkam kesmeyi
İnsanlar o geceden sonra boşanabiliyorHayati risk taşıtan bir şey mi kan gelmemesi?
Ben "kızlık zarı" tabusuna inanmadığım ve hatta doğru bulmadığım için sizi yanlış yönlendirmek istemem. İşin uzmanına gitmeden bilemezsinizPeki sizce böyle bir ihtimal söz konusu olabilir mi?
Ben fikrinizi merak ettim sadeceBen "kızlık zarı" tabusuna inanmadığım ve hatta doğru bulmadığım için sizi yanlış yönlendirmek istemem. İşin uzmanına gitmeden bilemezsiniz
Merhaba. Benden pıjtı gelmedi.Her hangi birşey gitmediyse nasıl bozulacak ki?
Adet dönemindeymişsin hem bir de stres yapınca öyle kan gelmiştir.
Ayrıca ben yaşamadım ama yaşayanlar o ilk kanın öyle koyu pıhtı gibi olmadığını açık pembe renk bi kan olduğunu söylüyorlar.
Yani için rahat olsun bu kadar takma
Tamam işte adet kanıdır oMerhaba. Benden pıjtı gelmedi.
Açık renk dğildi ama kırmızıydı. Bi dha da hiç gelmedi
Valla bilmiyorum ki canom. Öncesinde kahve geliyodu onda az azdıTamam işte adet kanıdır o
Kız yazdı ya herkes bişey yoktur diye daha ne fikriFikrimolan var mı
Kız herkes bana doktora git diyo ben ne dicem doktoraKız yazdı ya herkes bişey yoktur diye daha ne fikri
Fikrim bir şey olmadığı yönündeBen fikrinizi merak ettim sadece
Teşekkür ederim, hem kibar cevaplarınız için hem de anlayışınız içinFikrim bir şey olmadığı yönünde