Zamanla burun düser mi?

ebbrruuuu22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
30
1
0
39
İstanbul
benim yakinim Burun estetigi oldu...burnu kalkik duruyor...doktor zamanla inecek dedi...simdi tam iki hafta oldu hala kalkik duruyor...bu zamanla gecer mi doktorun dedigi gibi yoksa fazla degisiklik beklememek mi gerekiyor???su an ayni pinokio gibi duruyor!!

Ben de rinoplasti oldum. doktorum bu durumu soyle acıkladı. burun ucunda toplanan ödem zamanla yokoldukça burun ucu düşük görünürmüş

benm burnumda ilk yapıldıgında az kalkıktı pinokyo gibi değildi ve hatta ben o halini daha çok seviyodum:) ama sonra çok az da olsa indi yaklaşık 3 4 ayı bulmuştu benim şeklinin oturması

benm burnumda ilk yapıldıgında az kalkıktı pinokyo gibi değildi ve hatta ben o halini daha çok seviyodum:) ama sonra çok az da olsa indi yaklaşık 3 4 ayı bulmuştu benim şeklinin oturması

ya o hali daha mı iyiydi, ben en iyisi her gün burnumun resmni çekeyim bakalım ne kadar sürede toparlıycak, saol bu arada ...o kadar uzun süre olacağını tahmin etmiyodum...

benim yakinim Burun estetigi oldu...burnu kalkik duruyor...doktor zamanla inecek dedi...simdi tam iki hafta oldu hala kalkik duruyor...bu zamanla gecer mi doktorun dedigi gibi yoksa fazla degisiklik beklememek mi gerekiyor???su an ayni pinokio gibi duruyor!!

burun ameliyatından sonra burun çevresinde ödem oluşuyor. zamanla bu dağıldığı için burundaki şişlik iniyor. yani burun biraz küçülüyor ama ne kadar zaman geçse de bariz bir değişiklik olmuyormuş. yani yakınınız istediği şekle dönüşecek diye fazla ümitlenmesin

Son düzenleme:
ben de aynı dertten şikayetçiyim. 10 gün oldu alçı çıktı ve çok kalkık görünüyo gözüme. inşallah 3-4 ayda geçer. bariz bi fark olur yani normal seviyeye düşer

4,5 ay önce ameliyat olddum son 15 güne kadar herşey yolunda gibiydi ama şu sıra burnumun sol tarafının biraz içeri çoktüğünü farkediyorum, o taraftan kemik alınmıştı. şişlikler indikçe burun kanatlarının üst kısmındaki çukurluklar da derinleşti. şu an çok ciddi bir deformasyon söz konusu değil ama ilerleyen safhalarda kötü olur diye korkuyorum. henüz doktorumla görüşmedim. aranızda böyle bi sorun yaşayan var mı, 5 aydan sonra ciddi bi değişim olur mu? yorumlarınızı bekliyorum

Back
X