- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil mi yaa , ama bazı kadınlar o kadar kötü ki suratıma evde kalmış diyen bile oldu.çekim yoksa yoktur. bence çok net. ayrıca yaş 28de ne varmış ki?
Teşekkür ediyorum, bende gerçekten bu sitedeki bazı kadınları anlayamıyorum. Bir kitle var , biri bir konu açsada tüm negatif enerjimizi akıtsak diye bekleyen.Normalde bazi kelimelere ben de takilirim ama bu "tam evlenmelik" lafina bu kadar takilip bunca cikarim yapilmasina anlam veremedim.. Damizlik bile denmiş.. Amacim polemik cikarmak degil kesinlikle, gercekten anlam veremedim..
Ailesi düzgün, işi gucu yerinde, ahlaki düzgün vs diye belirtmis konu sahibi, hani Türkiye'de oncelikli kriterdir bunlar, o manada da "evlenmelik" demiş, yani ben oyle anladim en azindan..
Gerçekten ayıptam evlenmelik = damızlık
Değil mi yaa , ama bazı kadınlar o kadar kötü ki suratıma evde kalmış diyen bile oldu.
Değil mi yaa , ama bazı kadınlar o kadar kötü ki suratıma evde kalmış diyen bile oldu.
Kalbim boşAklınızda eskilerden biri kalmış olabilir mi?
Zaten öyle birşey varsa çekim,etkilenme olamaz bence...
Bazi konu sahiplerinin cumleleri cok itici olabiliyor, o yuzden de boyle bi önyargı oluşmuş olabilir ama herkese ayni muameleyi de yapmamak lazim tabii ki..Teşekkür ediyorum, bende gerçekten bu sitedeki bazı kadınları anlayamıyorum. Bir kitle var , biri bir konu açsada tüm negatif enerjimizi akıtsak diye bekleyen.
Benim de çok geldi başıma böyle şeyler son zamanlarda. Merak ettiğim acaba gerçekten evliliği çok iyi bir şey olarak görüp evlenmediğimiz için bize üzülüyorlar mı yoksa sadece içleri kötü olduğu için bizim kendimizi kötü hissetmemizi istediklerinden mi yapıyorlar bunu.bir anım geldi aklıma :)
Babaannemin cenazesinde pek de tanımadığım bi teyze koşa koşa yanıma gelip "vahh kızım hala bekar misin sen" demişti. Ben de dönüp ay evet teyzecim sormayın evde kaldım resmen demiştim. Tabi annemin dirsegiyle beni dürtüp susturmasi ışık hızından bile hızlı olmuştu. Ama bahsi geçen teyzenin suratindaki o "bu kız çıldırmış" ifadesi aklıma geldikçe gülüyorum.
Yani demem o ki cenazede bile tek derdi benim İzdivacim olan dıdımım dıdısı teyzenin söyledikleri hiç umrumda değil sizin de olmasın. Sırf evlenmiş olmak için evlenmek inanin çok kolay önemli olan hayirlisinin olmasi.
Benim de çok geldi başıma böyle şeyler son zamanlarda. Merak ettiğim acaba gerçekten evliliği çok iyi bir şey olarak görüp evlenmediğimiz için bize üzülüyorlar mı yoksa sadece içleri kötü olduğu için bizim kendimizi kötü hissetmemizi istediklerinden mi yapıyorlar bunu.
Ya işte ben bunu anlamıyorum, sevmeden aşık olmadan evlenmenin neresi mantıklıki? Sevmediğin bir insanla evlenmek nasıl mantıklı olabilir Allah aşkına....Yaşım itibariyle mantık evliliğine sıcak bakmaya başladım sanırım ama bir yandan da gerçek aşkı bulmak için içimde küçük de olsa bir umut var ve ne yapacağım konusunda kararsızım bu yüzden
Gerçekten ayıp
Selam kızlar. Biri var yıllardır bana ilgisi var. Birbirimizin çocukluğunu biliriz. Çok düzgün biri ,işi gücü eğitimi karakteri ailesi dört dörtlük tam evlenmelik yani. Gel gelelim beni çekmiyor , aslında fiziksel olarak da hoş ama bir türlü ona o gözle bakamıyorum. Yaşım da 27 , 28 olcam bir kaç aya. Ailem değil ama eş dost evlilikle ilgili laf sokmalara başladı ve bu da beni üzüyor ama yanlış bir karar vermek de istemiyorum. Bir de hala evliliğe hazır olup olmadığımı bilmiyorum. Bu yaşa kadar erkekler tarafından çok üzüldüm hep hayal kırıklıkları yaşadım. O beni üzmez biliyorum. Ona bir şans vermeli miyim ? Zamanla çekim olur mu aramızda? Hep çok aşık olup evlenirim sanırdım ama o kadar zor geliyor ki şu an. Sizce ne yapmalıyım gerçek aşkın karşıma çıkmasını mı beklemeli mi yoksa bu pek bir şey hissetmediğim insana şans mı vermeli?
Bende insanların cümlelerinin içinden cımbızla birşeyler çekip uyuz olan insanlara üzülüyorum. Umarım evren size iç huzur getirir ve böyle şeylere uyuz olmazsınız.
Normalde bazi kelimelere ben de takilirim ama bu "tam evlenmelik" lafina bu kadar takilip bunca cikarim yapilmasina anlam veremedim.. Damizlik bile denmiş.. Amacim polemik cikarmak degil kesinlikle, gercekten anlam veremedim..
Ailesi düzgün, işi gucu yerinde, ahlaki düzgün vs diye belirtmis konu sahibi, hani Türkiye'de oncelikli kriterdir bunlar, o manada da "evlenmelik" demiş, yani ben oyle anladim en azindan..
Teşekkür ediyorum, bende gerçekten bu sitedeki bazı kadınları anlayamıyorum. Bir kitle var , biri bir konu açsada tüm negatif enerjimizi akıtsak diye bekleyen.
ben bu "tam evlenmelik" lafına acayip uyuz oluyorum
ama o yüzden yapmıyorum bu yorumu
bir insanın "tam evlenmelik" olup olmadığını, onunla yaşayıp görmeden anlayamazsınız
öte yandan tam olarak şans vermeyin ama biraz tanımaya çalışın
yani tam olarak "olur" demeden, bir iki yere gidin, biraz sohbet edin gibi
aynı ortamda bulunma şansınız varsa kullanın
hiç sizi çekmeyen biriyle denemek için sevgili olmayın
o insana da yazık yani
Bir kadın için tam evlenmelik yorumu yapılsa ben taşlamam ama siz taşlarmışsınız. Ama sizin insanları taşlamak için bahane arar bir tavrınız var, bence siz bu karakterinizi değiştirirseniz daha mutlu bir hayatınız olur.bu sizin düşüncenizin bendeki yansıması oldu. veya tam evlenmelik olarak bakılan erkeklere veya kadınlara bakış açısının yansıması diyelim.
bir erkek çıksa tam evlenmelik kadın dese bir kadın için taşlarız. aynı şeyi biz neden erkeklere söylüyoruz?
milletin söylediklerini(evlenme zamanını gelmesi mevzusu) taktığın için artık tam evlenmelik adam arayışın. takmasan zaten ne bu adamı gerçekten düşünürsün ne burada konu açarsın.
ayıp demek doğruları değiştirmiyor. bakış açını bir tık değiştir ne demek istediğimi anlayacaksın.
Kırılmak istemiyorsan kırmayacaksın , öyle ağzıma geleni söyleyim geçeyim kenara bana hiç bişey demesinler olmuyoröncelikleCui Bono , gerçekten sevdiğim bir üyesin, seni hiç kırmak istemiyorum, ben senin baktığın gibi bakamıyorum bu konuda, o yüzden senin yorumuna karşı susma hakkımı kullanıyorum.
S schlalle , tüm yorumlarının ucu bana çıkıyor
"tam evlenmelik"le ilgili yazdığım tek şey, bu lafa uyuz olduğum ve senin bundan çıkarımın = 1) iç huzurumun olmadığı 2) biri konu açsa da tüm negatif enerjimi akıtsam diye beklediğim
ha ama ben lafı cımbızla çekmiş oluyorum, sen normal oluyorsun!
bence sen bu adama şans verme, zira senin karakterin, insanları gayet rahat kırıp, üzebilecek nitelikte
bu adamın sana yıllardır ilgisi var
sen bu adamı anında harcarsın, kalbini de kırıp atarsın