zamanla duyguları değişebilir mi?

daha önce tanışmadığın biriyse ve seni face ten eklediği zaman tanıştıysanız elbette seni sonradan sevmiştir...insan tanımadığı birini sevemez ki, sadece beğenebilir... bunda senin kafana takılması gereken bi durum yok bence

facebookta arkadasın değilse sadece görüntü resminden beğenmiştir.

seni tanıdıkça bu beğenisi sevgiye dönüşmüştür. mantıklı olanı da bu. bir insan resmi nasıl sevebilir ki?

aynı okuldaydık ve görüyorduk birbirmzi sürekli tanısmıslıgımz yoktu ama ne bilyim insan hoslandıgı kız hakknda erkek arkadaslryla öyle muhabbetler etmez diye düsünüyorm..

Sevgi bi anda olmaz zaten zamanla olcak bişey bu.
Yani benim sevgilimde okulda ilk gördüğünde çok güzel bi kız diye yaklaşmış sadece bende öylesine konuşmaya başlamıştım zamanla sevdik birbirimizi.

Sevgi bi anda olmaz zaten zamanla olcak bişey bu.
Yani benim sevgilimde okulda ilk gördüğünde çok güzel bi kız diye yaklaşmış sadece bende öylesine konuşmaya başlamıştım zamanla sevdik birbirimizi.

anladım canım benim de aynı öyle ama arkamdan abuk subuk laflar etmesine bozuldum.. beni hiç tanımadığı zamanlar eğer bişeyler olmucaksa izin vermezse kız hiç uğraşma gibilerinden muhabbet etmişler,anlamışsındır ne demek istediğimi.. şimdi öyle düşündüğünü zannetmiyorum ama insanın aklında sorular kalıyor

anladım canım benim de aynı öyle ama arkamdan abuk subuk laflar etmesine bozuldum.. beni hiç tanımadığı zamanlar eğer bişeyler olmucaksa izin vermezse kız hiç uğraşma gibilerinden muhabbet etmişler,anlamışsındır ne demek istediğimi.. şimdi öyle düşündüğünü zannetmiyorum ama insanın aklında sorular kalıyor

Haklısın insanın aklıma takılır ama şuanda sevgisine inanıyorsun takma hiç boşuna.
Aklında sorular varsada konuşabilirsin onunla.

merhaba kızlar 13 aylık bir ilişkim var,sevgilimi çok seviyorum.. benimle tanışmayı o istemişti,facebooktan mesaj atmıştı. o şekilde tanıştık iki ay sonra sevgili olduk. bana olan davranışları o kadar güzel ki.. beni sevdiğini hissediyorum.. fakat bir süre önce şunu öğrendim. beni aslında sevmeden öylesine eklemiş.. anlayamıyorm beni baştan sevmeyen birisi sonradan sevmiş olabilir mi..

Olabilir canım.Çünkü bizimde ilişkimiz başlarken bende sadece hoşlantı vardı ve benim ilkokul arkadaşımdı efendi bi çocuk olduğunu biliyodum ve hoşlanmıştımda biraz kabul ettim o zaman aşıkmıydım o kadar hayır hatta kendisinede diyorum şimdi o zamanlar sadece hoşlantıydı ama şimdi aşka ve sevgiye dönüştü diye ama zamanla oluuyor bu sevgi denilen şey şu an deliler gibi seviyorum aşkımı:16:bence sizdekide böyle bişey olabilir:34:

Haklısın insanın aklıma takılır ama şuanda sevgisine inanıyorsun takma hiç boşuna.
Aklında sorular varsada konuşabilirsin onunla.

bir iki defa konuştum daha da fazla bir sene öncesinin konularını açmak istemiyorum,umarım zamanla geçer bu şüphelerim yapılabilcek başka da bişey yok sanırım :)

Olabilir canım.Çünkü bizimde ilişkimiz başlarken bende sadece hoşlantı vardı ve benim ilkokul arkadaşımdı efendi bi çocuk olduğunu biliyodum ve hoşlanmıştımda biraz kabul ettim o zaman aşıkmıydım o kadar hayır hatta kendisinede diyorum şimdi o zamanlar sadece hoşlantıydı ama şimdi aşka ve sevgiye dönüştü diye ama zamanla oluuyor bu sevgi denilen şey şu an deliler gibi seviyorum aşkımı:16:bence sizdekide böyle bişey olabilir:34:

ben şimdiye kadar hiç birine zamanla aşık olamadım bi anda oluyo herşey hemen bağlanıyorum ondan anlayamıyorum sanırım :) çok saol canım içimi rahatlattın :)

bir iki defa konuştum daha da fazla bir sene öncesinin konularını açmak istemiyorum,umarım zamanla geçer bu şüphelerim yapılabilcek başka da bişey yok sanırım :)

Geçer bence güzel şeyler düşün geçmişi fazla düşünmemek lazım zararı sadece bize oluyor kendimden biliyorum :)
Mutluluklar size :16:

ben şimdiye kadar hiç birine zamanla aşık olamadım bi anda oluyo herşey hemen bağlanıyorum ondan anlayamıyorum sanırım :) çok saol canım içimi rahatlattın :)

Ne demek canım:34:Ama gerçekten geçmişi kurcalamak iyi olmuyor kendimden biliyorum bişey olmasa bile insan eskileri düşünüp yine canı sıkıyor en iyi şimdiye bakmak..:34:

Ne demek canım:34:Ama gerçekten geçmişi kurcalamak iyi olmuyor kendimden biliyorum bişey olmasa bile insan eskileri düşünüp yine canı sıkıyor en iyi şimdiye bakmak..:34:

doğru söylüyorsun cnm zamanla gecer heralde unuturum tüm bunları :) umarım siz de çoooook mutlu olursunuz hep :16::16:

Back
X