- Konu Sahibi mrs_lowett
merhaba kızlar gecenki forumdaki arkadasım iletti de bu konuyu acmamı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgi bi anda olmaz zaten zamanla olcak bişey bu.
Yani benim sevgilimde okulda ilk gördüğünde çok güzel bi kız diye yaklaşmış sadece bende öylesine konuşmaya başlamıştım zamanla sevdik birbirimizi.
anladım canım benim de aynı öyle ama arkamdan abuk subuk laflar etmesine bozuldum.. beni hiç tanımadığı zamanlar eğer bişeyler olmucaksa izin vermezse kız hiç uğraşma gibilerinden muhabbet etmişler,anlamışsındır ne demek istediğimi.. şimdi öyle düşündüğünü zannetmiyorum ama insanın aklında sorular kalıyor
merhaba kızlar 13 aylık bir ilişkim var,sevgilimi çok seviyorum.. benimle tanışmayı o istemişti,facebooktan mesaj atmıştı. o şekilde tanıştık iki ay sonra sevgili olduk. bana olan davranışları o kadar güzel ki.. beni sevdiğini hissediyorum.. fakat bir süre önce şunu öğrendim. beni aslında sevmeden öylesine eklemiş.. anlayamıyorm beni baştan sevmeyen birisi sonradan sevmiş olabilir mi..
Haklısın insanın aklıma takılır ama şuanda sevgisine inanıyorsun takma hiç boşuna.
Aklında sorular varsada konuşabilirsin onunla.
Olabilir canım.Çünkü bizimde ilişkimiz başlarken bende sadece hoşlantı vardı ve benim ilkokul arkadaşımdı efendi bi çocuk olduğunu biliyodum ve hoşlanmıştımda biraz kabul ettim o zaman aşıkmıydım o kadar hayır hatta kendisinede diyorum şimdi o zamanlar sadece hoşlantıydı ama şimdi aşka ve sevgiye dönüştü diye ama zamanla oluuyor bu sevgi denilen şey şu an deliler gibi seviyorum aşkımıbence sizdekide böyle bişey olabilir
![]()
bir iki defa konuştum daha da fazla bir sene öncesinin konularını açmak istemiyorum,umarım zamanla geçer bu şüphelerim yapılabilcek başka da bişey yok sanırım :)
ben şimdiye kadar hiç birine zamanla aşık olamadım bi anda oluyo herşey hemen bağlanıyorum ondan anlayamıyorum sanırım :) çok saol canım içimi rahatlattın :)
çok teşekkür ederim canım,size de mutluluklarr :)Geçer bence güzel şeyler düşün geçmişi fazla düşünmemek lazım zararı sadece bize oluyor kendimden biliyorum :)
Mutluluklar size![]()
Ne demek canımAma gerçekten geçmişi kurcalamak iyi olmuyor kendimden biliyorum bişey olmasa bile insan eskileri düşünüp yine canı sıkıyor en iyi şimdiye bakmak..
![]()