Ayrılık sonrası özlem duygusu...

keske sihirli bi degnek olsa da uzuntuyu, ozlemi silebilsek icimizden ama yok malesef. bende 2 yillik iliskimden 1 ay once ayrildim. aldatildim. sayamayacagim kadar kotuluk gordum ustune. ama zaman zaman hala icimde utandigim
bi ozlem duygusu oluyor. sanirim bu da yasin bi parcasi. tum duygulari dibine kadar yasayarak tuketmemiz gerektigini dusunuyorum zamanla. sonucta olanla olmuse bir care yok. bitmisse bitmistir ve duygularimizin muhattabi sadece biziz karsimizdaki degil. umarim bi an once iyilesirsiniz, iyilesiriz :)
Teşekkür ederim inşallah. Tabi ki örneğin mesaj gelmiyor ondan sesini duymuyorsun giriyor görüyorsun ama konuşmuyorsun kötü bir duygu. Gerçekten özlem duygusu kötü bir duygu bizim ki uzak mesafeydik her gorusmuyorduk buluşmuyorduk ama o sana ait hissini aramayı mesajlaşmayi çok özlüyor. insan.

Şu an silmek istemiyorum numarayı silsem fotoğraf var fotografi silsem aldıkları var yani hepsini şu an yapamam
her şeyi fotoğrafları mesajları silip eşyaları atıp birilerine dağıtıp numarayı sileceksin ölmüş gibi yapacaksın sen bunları yapmazsan zihin meşgul olmaya devam eder başka da yolu yok ha bir daha ulaşmasını istemiyorsan veya bela olacaksa da engelle gitsin ama bakmayacaksın zihni neyle beslersen onla meşgul oluyor..

Son düzenleme:
her şeyi fotoğrafları mesajları silip eşyaları atıp birilerine dağıtıp numarayı sileceksin ölmüş gibi yapacaksın sen bunları yapmazsan zihin meşgul olmaya devam eder başka da yolu yok ha bir daha ulaşmasını istemiyorsan veya bela olacaksa da engelle gitsin ama bakmayacaksın zihni neyle beslersen onla meşgul oluyor..
Öyle biri değil engellememe gerek yok ama hemen yapmak istemiyorum hepsini en azından yavaş yavaş. İşe giderken bile yataktan kalkasım gelmiyor. Üstümde o özlemin ağırlığı var.

Back
X