- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
18yaslarimda herkese güvenip darbede alsam açısıyla tatlisiyla bazı duyguları yaşayabiliyordum. 24yasindayim çok zor donemlerden geçtim genel tavrim dışardan bu kız nekadar umursamaz ne derdi vardirki diyorlardir eminim ama yinede gülüp eglenebiliyordum yeri geldimi ağlayıp içimi rahatlatabiliyordum. Şuan insanların iç yüzünü okadar net biliyorum ki kimse beni şaşırtmıyor, önceden laf altında kalmaz cevap verirdim artık cevap vermek bile istemiyorum dışardan gulumsemelerim bile sahte. 7yilimi heba ettiğim sevip sevildigimi düşündüğüm adam aslında beni hiç sevmediğini itiraf edip beni yok saydı. Arkadaşlarım sadece onları guldurup gırgır şamata yaptığımda yanımda aslında benim modum dusukken uzkunden doğru dürüst kimsenin elini omzum da göremiyorum. Bu benim için geçerli değil genel anlamda çıkar arkadaşlığı vs. Bende dahil degisiyorum degisiyoruz. İnsanları umursamayip içimden geldiği gibi mi davranmaliyim, her ihtimale karşı mesafelimi olmalıyım? Yada benmi biyerlerde hata yapiyorum (insanlara çok fazla değer verip bağımlı gibi davranmiyorum yani istenmedigim yerde kulumu bile bırakmam) örnek vericek olursam iş ortamında herkes herkesle samimi ama herkes herkesin ayağını kaydırma peşinde. Ben bu ortamdan istediğim zaman gülüp eğlenip keyif alıyorum bazen birden soğuyup uzaklasasim geliyor
Son düzenleme: