zamanla resimlenecek 76 dan 55 e kilo verme yolculuğumm başladı bile

2 kilo mu aaaa

Diyete basladigimdan beri 3 tarti aldim bunuda satis elemani tavsiye etmisti. Baska tarti bulabilirsem karsilastirayim sagol canimn

rıca ederıım.bende sürekli farklı çıkıyordm bu tartıda bı ara diyetısyene gidiyordmda ozman farkettım fazla tatrttıgını klasik tartıya görede 2kılo var arada

çok ama çok güzel zayıflamışsın ama istikrarın için tebrik edeceğim seni:)))canım karatay diyeti yapıyorum demişsin çok güzel bir beslenme şekli hemfikirim hemen herkesle:) rica etsem bu kadar sürede bu kiloyu verirken izlediğin yolu sistematik anlatabilir misin? yani iki ya da üç öğün mü yedin? öğün saatlerin ne zamandı? hiç meyve yiyor musun? sadece kahvaltıların var öğle ya da akşam neler yiyorsun:? sana zahmet şöyle güzelce anlatırsan vallahi çok sevap kazanacaksın sevgiler:16:

çok ama çok güzel zayıflamışsın ama istikrarın için tebrik edeceğim seni:)))canım karatay diyeti yapıyorum demişsin çok güzel bir beslenme şekli hemfikirim hemen herkesle:) rica etsem bu kadar sürede bu kiloyu verirken izlediğin yolu sistematik anlatabilir misin? yani iki ya da üç öğün mü yedin? öğün saatlerin ne zamandı? hiç meyve yiyor musun? sadece kahvaltıların var öğle ya da akşam neler yiyorsun:? sana zahmet şöyle güzelce anlatırsan vallahi çok sevap kazanacaksın sevgiler:16:

tebriğini kabul eder teşekkürlerimi sunarım :16::16:

karatay diyetinde 2 öğün yiyorum

ekmek patates pirinç şeker yok

tuzu asla kesmiuoruz

vücudun çalışma saatleri var onlara uyuyorum

sabah 07.00-08.00 arasında sabah kahvaltısı
kahvaltı 8de bimiş olmalı

akşam yemegi 16.00-17.00 saatleri arasında

sabah kahvaltısı doyana kadar yenilebilir 2000 kaloriye kadar.
sabah kahvaltısı resimlerim vardı sayfalarda

kahvaltıdan önce 2 su bardağı limonlıu sıcak su

1 su bardağı kuruyemiş.

sınırısız yumurta zeytin peynir.

yeşillik sebze

akşam yemeği

sınırısız salata yogurt 1 çay bardağı kuruyemiş.
sebze veya et yemekleri tavuk ve et sınırısız

hızlı kilo vermek isterseniz akşam yemeğini 15,30 da bitirmeniz gerekiyo.

ben 1 haftada saat 15,30 da yiyerek 2 kilo verdim.

saat 18den sonra 1 cay kaşıgı bile olsa kesinlikle bişi yenmicek

saat 20,00 den sonra su cay içilmeyecek.

sporda vucudu fit gostermekte onemli. ben gideceğim yerlere yürüme gidiyorum 1 saat 1,5 saat. ilk başlarda aşırı yorgunluk olsada sonra vucut alışıyor.

unutmadan sürekli kabuk tarcınlı su içerek şeker dengesini korudum ve açlık krizine girmedim. su kabız olmamak için önemli.

ramazanda

iftarda 2 kase çorba salata yogurt varsa tavuk veye et

iftarda olaki fazla yedigimi hissedersem sahurda sadece 1 tabak çorba 1 çay bardağı kuruyemiş yiyorum

umarım faydalı olur. :42::42::42:

Yïhuuuuuuuuuuuuuuuu

Eklentiler

• $1404836444579.webp
    $1404836444579.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 59
Valla harika yaaa ben 63 ü bi görüyorum bi görmüyorum yaa kafayi yigcem

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Spor salonunda naptınız canım biraz bahseder misin? Ben günde 1 saat yürüyorum 20 falan da mekik çekiyorum.

Spor salonunda naptınız canım biraz bahseder misin? Ben günde 1 saat yürüyorum 20 falan da mekik çekiyorum.
Spor salonuna gidince 2 saat boyunca butun aletleri kullaniyordum bazen 2 defa kosu bandina çıkıyordum. Kardio calisiyordum
Agirlik calisiyordum. Psikopata baglamis gibi 1 ay calistim. Vucut analizinde suan yuksek oranda kas cikiyo : ) bende 2 ay yuruyus yaptim ama dogru diyet yapinca takir takir gidiyo.

Bende suan 65.1 falanm veremiyorum birturlu durdu kilom 1 ayda 10kilo vermem lazim. Sen baya guzel kilo vermissin cok gaza geldim inşallah veririm (:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla nediyim supersin kizim ya devammmm

Bende suan 65.1 falanm veremiyorum birturlu durdu kilom 1 ayda 10kilo vermem lazim. Sen baya guzel kilo vermissin cok gaza geldim inşallah veririm (:

1 ayda 10 kilo baya zor. Hic bozmadan diyet+spor olursa verilir

Benim tartım 11 yıllık markasıda öyle bilindik bi marka değil hatta sorsanız okuyamam silinmiş ama çok memnunum günde belki 50 kere tartılıyorum çoook memnunum elektronik eşya şans işi dememişler boşuna:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim tartım 11 yıllık markasıda öyle bilindik bi marka değil hatta sorsanız okuyamam silinmiş ama çok memnunum günde belki 50 kere tartılıyorum çoook memnunum elektronik eşya şans işi dememişler boşuna:)

11 yil mi : ) eskiden daha saglam üretim yapiliyormus heralde. Bende bi ara 50 kez tartiliyordum simdi 1 veya 2

46 bedenken gidip kendime 36 beden elbise aldim o denli kafaya koymusum o zamanlar : ))
Walla benimde 1 ay icinde vermem gerekio bi 5 kg daha 65 olmam lazim ama yok veremiyorum. 38-40 bedenim. Ama herseyde artik tam 38 giymek istiyorumda nerdes.Hele ramazan girdi tobeler olsun alakam kalmadi rejimle diyetle. Napcam bilmiyorum:(

Walla benimde 1 ay icinde vermem gerekio bi 5 kg daha 65 olmam lazim ama yok veremiyorum. 38-40 bedenim. Ama herseyde artik tam 38 giymek istiyorumda nerdes.Hele ramazan girdi tobeler olsun alakam kalmadi rejimle diyetle. Napcam bilmiyorum:(

Ben iftari abartmadan yapiyorum. Sahuru es geciyorum. Gunduz bide yürüyüş yaptim mi hizli bi sekilde gidiyo.

Back
X