- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Haklısınız öyle yapacağım :)Bence biraz zaman tani
Bazi insanlara asik olunmaz ama zamanla yurekten sevilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız öyle yapacağım :)Bence biraz zaman tani
Bazi insanlara asik olunmaz ama zamanla yurekten sevilir
Evet kesinlikle bana ve aileme cok uygun birisi teşekkür ederim güzel cevabınız içinBir insana birden vurulup tanıdıkça soğumak var bir de tanıdıkça sevmek her gün daha çok aşık olmak var.Mantığın bu adam doğru insan diyorsa huyu huyuna,ailesi ailene uygunsa denemelisin zaten ilk izlenimlerin de olumlu.
çok haklısınız aynen öyle kendimi sıkıyorum farkında olmadan..çok teşekkür ederim zamana bıraktım o halde :)Bir kez gördüğünüz biri ile evlilik olur mu diye düşünerek kendinizi sıkarsanız bu gerginlikle heyecan olmaz zaten..
Gördüm vuruldum sadece tip ile ilgili birşey zaten bence önemsiz..
Yıllardır tanıdığınız biri bir gün bir söz söyler bisey yapar gözünüz ondan başkasını görmez.. anlık birşey aşk ve illa ilk an olmayabilir..
Zamanla aranizda duygusal bir bağ oluşacak eger olacağı varsa tabiki..
Zamana bırakın..
Cok haklısınız teşekkürlere zaten insan tanıdıkça sevilir.
bir lafı bir hareketi etkiler vs vs.
siz ne bekliyorsunuz ki filmlerdeki gibi ilk görüşte aşk mı?
insan tanımadığı huyunu suyunu fikrini zikrini bilmediği birini nasıl sevip aşık olsun..
Eşimi görür görmez vaaay işte bu demedim ama iticide gelmedi çokta konuşmamıştık...Kader de varsa iki gönül uyuşuyorda aileler çok önemli...Ailesini iyi araştır dedim akrabalık ilişkilerini sorgula kolu komşu değil tanıdık yerlere sorun ben üzüldüm kimse üzülmesin.Arkadaşlar merhaba. 2 haftadır birisiyle konusuyorum.Ben 23 yasındayım o 30. Ve bir kez yüz yüze görüştük. İlk görüşme güzel geçti ona karşı negatif değildim.. Gayet olumlu, ılımlı, neşeli, aktif.. ileriye dönük düşünen planlı birisi.İşin ciddiyetinde yani.
Benimse bu zamana kadar Görüştüklerim hep işsiz sapsızdı,iş ciddiyete gelince kaçtı. Bu insan işinde gücünde, kendi düzenini oturtmuş. ben Maddi manevi beni mutlu edeceğine inanıyorum. Ama yine de korkuyorum. Zamanla insan sevebilir mi? Aşık olabilir mi? Kaybedersem üzüleceğim birisi ama sanırım benim heyecanım yok..
YorumunuZa içim sızladı Allahım yardımcınız olsun teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alacağımEşimi görür görmez vaaay işte bu demedim ama iticide gelmedi çokta konuşmamıştık...Kader de varsa iki gönül uyuşuyorda aileler çok önemli...Ailesini iyi araştır dedim akrabalık ilişkilerini sorgula kolu komşu değil tanıdık yerlere sorun ben üzüldüm kimse üzülmesin.
Üzülme canım geçti gitti çok şükür herşey imtihan ama iyi anla dinle bir eşle olmuyor herşey inan bana...YorumunuZa içim sızladı Allahım yardımcınız olsun teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alacağım
Garantisi yok seveceğine dair.Arkadaşlar merhaba. 2 haftadır birisiyle konusuyorum.Ben 23 yasındayım o 30. Ve bir kez yüz yüze görüştük. İlk görüşme güzel geçti ona karşı negatif değildim.. Gayet olumlu, ılımlı, neşeli, aktif.. ileriye dönük düşünenG planlı birisi.İşin ciddiyetinde yani.
Benimse bu zamana kadar Görüştüklerim hep işsiz sapsızdı,iş ciddiyete gelince kaçtı. Bu insan işinde gücünde, kendi düzenini oturtmuş. ben Maddi manevi beni mutlu edeceğine inanıyorum. Ama yine de korkuyorum. Zamanla insan sevebilir mi? Aşık olabilir mi? Kaybedersem üzüleceğim birisi ama sanırım benim heyecanım yok..
Zamanla sevilmez bence o hatayı yapmayınArkadaşlar merhaba. 2 haftadır birisiyle konusuyorum.Ben 23 yasındayım o 30. Ve bir kez yüz yüze görüştük. İlk görüşme güzel geçti ona karşı negatif değildim.. Gayet olumlu, ılımlı, neşeli, aktif.. ileriye dönük düşünen planlı birisi.İşin ciddiyetinde yani.