Zamanla sevebilir mi insan?

Bir insana birden vurulup tanıdıkça soğumak var bir de tanıdıkça sevmek her gün daha çok aşık olmak var.Mantığın bu adam doğru insan diyorsa huyu huyuna,ailesi ailene uygunsa denemelisin zaten ilk izlenimlerin de olumlu.
Evet kesinlikle bana ve aileme cok uygun birisi teşekkür ederim güzel cevabınız için

Bir kez gördüğünüz biri ile evlilik olur mu diye düşünerek kendinizi sıkarsanız bu gerginlikle heyecan olmaz zaten..
Gördüm vuruldum sadece tip ile ilgili birşey zaten bence önemsiz..
Yıllardır tanıdığınız biri bir gün bir söz söyler bisey yapar gözünüz ondan başkasını görmez.. anlık birşey aşk ve illa ilk an olmayabilir..
Zamanla aranizda duygusal bir bağ oluşacak eger olacağı varsa tabiki..
Zamana bırakın..
çok haklısınız aynen öyle kendimi sıkıyorum farkında olmadan..çok teşekkür ederim zamana bıraktım o halde :)

Arkadaşlar merhaba. 2 haftadır birisiyle konusuyorum.Ben 23 yasındayım o 30. Ve bir kez yüz yüze görüştük. İlk görüşme güzel geçti ona karşı negatif değildim.. Gayet olumlu, ılımlı, neşeli, aktif.. ileriye dönük düşünen planlı birisi.İşin ciddiyetinde yani.
Benimse bu zamana kadar Görüştüklerim hep işsiz sapsızdı,iş ciddiyete gelince kaçtı. Bu insan işinde gücünde, kendi düzenini oturtmuş. ben Maddi manevi beni mutlu edeceğine inanıyorum. Ama yine de korkuyorum. Zamanla insan sevebilir mi? Aşık olabilir mi? Kaybedersem üzüleceğim birisi ama sanırım benim heyecanım yok..
Eşimi görür görmez vaaay işte bu demedim ama iticide gelmedi çokta konuşmamıştık...Kader de varsa iki gönül uyuşuyorda aileler çok önemli...Ailesini iyi araştır dedim akrabalık ilişkilerini sorgula kolu komşu değil tanıdık yerlere sorun ben üzüldüm kimse üzülmesin.

Zamanla seversin insani olarak sonrasında alışkanlık başlar sevdiğini sanarsın

Eşimi görür görmez vaaay işte bu demedim ama iticide gelmedi çokta konuşmamıştık...Kader de varsa iki gönül uyuşuyorda aileler çok önemli...Ailesini iyi araştır dedim akrabalık ilişkilerini sorgula kolu komşu değil tanıdık yerlere sorun ben üzüldüm kimse üzülmesin.
YorumunuZa içim sızladı Allahım yardımcınız olsun teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alacağım

Yaşın çok küçük. Acele etmemeni öneririm. Sevmek ya da aşık olmak da zaten zaman isteyen şeylerdir.

Arkadaşlar merhaba. 2 haftadır birisiyle konusuyorum.Ben 23 yasındayım o 30. Ve bir kez yüz yüze görüştük. İlk görüşme güzel geçti ona karşı negatif değildim.. Gayet olumlu, ılımlı, neşeli, aktif.. ileriye dönük düşünenG planlı birisi.İşin ciddiyetinde yani.
Benimse bu zamana kadar Görüştüklerim hep işsiz sapsızdı,iş ciddiyete gelince kaçtı. Bu insan işinde gücünde, kendi düzenini oturtmuş. ben Maddi manevi beni mutlu edeceğine inanıyorum. Ama yine de korkuyorum. Zamanla insan sevebilir mi? Aşık olabilir mi? Kaybedersem üzüleceğim birisi ama sanırım benim heyecanım yok..
Garantisi yok seveceğine dair.

Arkadaşlar merhaba. 2 haftadır birisiyle konusuyorum.Ben 23 yasındayım o 30. Ve bir kez yüz yüze görüştük. İlk görüşme güzel geçti ona karşı negatif değildim.. Gayet olumlu, ılımlı, neşeli, aktif.. ileriye dönük düşünen planlı birisi.İşin ciddiyetinde yani.
Zamanla sevilmez bence o hatayı yapmayın

Zaman’dan kastınız evlendikten soraki zamansa asla sanmıyorum
Ama evlenmeden önce zamana bırakarak aşk olabilir
Ama şöyle de bişey var ki ilk görüşmenizde illa alev olmalı ki aşk ateşine dönüşsün

Kendinize karşınızdaki kişiyi tanımak için zaman verin. Yeterince tanıdığınızı düşündüğünüz zaman kararınızı verirsiniz. Şu an belli ki erken. Umarım çok mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben ilk buluşmamızda etkilenmiştim. Şimdi gözümden düştü isterse bradd pit olsun. Beni kızdırdığından tipi aklıma gelmiyor bile :D
Bunu zaman gösterecek daha detaylı tanıyınca bir fikriniz oluşacak

2 haftada nasıl alık olabilirsiniz ki?
Aşktan önce sevgi saygı uyum daha önemli bence. İpsiz sapsızlarla zamanınızı boşa harcamışsınız madem bu kişiyle görüşmeye devam edin denemeye değer.

Konuştuğunda gördüğünde bi sıcaklık hissettiysen ve karşılıklı olduğunu düşünüyorsan olur o iş. :)) ben eşimi gördüğümde hiçbir şey hissetmemiştim. Sonra nasıl olduysa aşık oldum deli gibi. Salaklık işte. :)))) ama güzel günlerdi tadını çıkar.

Aşk, ilk görüşte çat diye olan bir şey değil bence. Zamanla insanın ruhuna aşık olursun. Bir sözü bir davranışı git gide bağlar seni ona. İlk görüşte aşka inananlardan değilim. Eğer olumsuz bir elektrik almadıysan görüşmeye devam etmelisin diye düşünüyorum.

Heyecan yoksa bosverin,hersey mantik degil.. zamanla severim sandigim biri olmustu eskiden, sevilmiyor, ilk anda ne hissedersen o, aksi zaman kaybi..

Tamamen emin olmadan sakin evleneyim deme. Çok seven insanlar bile kolay bir şekilde boşanmanın eşiğine geliyor. Sevmediğin bir insanla yaşamak oldukça zor olur her yaptığı gözüne batar

Back
X