- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
Merhabalar , tatile dek bekleyip daha ayağımı. denize sokamadan teşrif eden regl ile karşı karşıyayım.. daha evvel tampon kullanmadığımdan da buraya sorabiliyorum ancak. beni rezil rüsva hem de denizden ırak etmeyecek bi tavsiyeniz var mıdır ?
teşekkürler, süperboy kullanırken rahat oluyor mu? yani fazlalık hisseder miyim ki büyük gelip de bilmiyorum kullanmadığım için hiçTampon dışında bu aşamada cevap yok
Bakire değil isen hiç sıkıntı değil ilk seferde garip gelir sonra alışırsınız
Küçük boy öneriliyor ama akıntı çok ise sıkıntı olabilir ben süper boy ile çok rahat ettim
Tampax ta elini daha az kullanıyorsun bence daha kolay ama siz kendiniz deneyin bulun
2011 ve devam eden tüm yaz tatillerinde regl oldum bir sıkıntı yaşamadım
Iyi tatiller
Boy o kadar farketmiyor. Sıvıyı emme kapasitesi farklı. Ağır olmayan günlerde süper boy tavsiye edilmiyor. Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz.teşekkürler, süperboy kullanırken rahat oluyor mu? yani fazlalık hisseder miyim ki büyük gelip de bilmiyorum kullanmadığım için hiç
hiç ama hiç korkmana gerek 2 gün önce denizden geldim adetliydim tampon falanda kullanmadım. kilotuma ped taktım ve hiç bişey olmadı. çıkmıyor bunu daha öncede duymuştum kaç kere de deniize öyle girdim ama hiç bişey olmadı korkma..Merhabalar , tatile dek bekleyip daha ayağımı. denize sokamadan teşrif eden regl ile karşı karşıyayım.. daha evvel tampon kullanmadığımdan da buraya sorabiliyorum ancak. beni rezil rüsva hem de denizden ırak etmeyecek bi tavsiyeniz var mıdır ?
hiç ama hiç korkmana gerek 2 gün önce denizden geldim adetliydim tampon falanda kullanmadım. kilotuma ped taktım ve hiç bişey olmadı. çıkmıyor bunu daha öncede duymuştum kaç kere de deniize öyle girdim ama hiç bişey olmadı korkma..
:) dediğiniz gibi olmuyor sudayken zaten kan gelmiyor deneyip görebilirsiniz. bunu bi çok insandan duydum. pedi temiz takıp öyle girdim çıktığımda değiştirdim ve hiç kan yoktu pedde ıslak değildi.pedle denizemi girdiniz yahu zaten suyu çeker ıcıne ne anlamı varkı ped koymanın ayrıca hem bu sekılde mıkrop kapma ıhtımalınız cok yuksek ustelık bırlıkte gırdınız ınsanlarada var cevrenızde yanı bı garip geldi bana
mirop saçtığını düşünmüyorum bikiniyle değil haşemayla girdim altımda tayt vardı.pedle denizemi girdiniz yahu zaten suyu çeker ıcıne ne anlamı varkı ped koymanın ayrıca hem bu sekılde mıkrop kapma ıhtımalınız cok yuksek ustelık bırlıkte gırdınız ınsanlarada var cevrenızde yanı bı garip geldi bana
teşekkürler, süperboy kullanırken rahat oluyor mu? yani fazlalık hisseder miyim ki büyük gelip de bilmiyorum kullanmadığım için hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?