zamansız gelen regl! tavsiyeleriniz gerek acil

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
29
Merhabalar , tatile dek bekleyip daha ayağımı. denize sokamadan teşrif eden regl ile karşı karşıyayım.. daha evvel tampon kullanmadığımdan da buraya sorabiliyorum ancak. beni rezil rüsva hem de denizden ırak etmeyecek bi tavsiyeniz var mıdır ?

Merhabalar , tatile dek bekleyip daha ayağımı. denize sokamadan teşrif eden regl ile karşı karşıyayım.. daha evvel tampon kullanmadığımdan da buraya sorabiliyorum ancak. beni rezil rüsva hem de denizden ırak etmeyecek bi tavsiyeniz var mıdır ?

Tampon... Başka tavsiyem yok. Dığru boyutta alır, doğru yerleştirirseniz damla bile sızmaz.

Tampon dışında bu aşamada cevap yok

Bakire değil isen hiç sıkıntı değil ilk seferde garip gelir sonra alışırsınız

Küçük boy öneriliyor ama akıntı çok ise sıkıntı olabilir ben süper boy ile çok rahat ettim

Tampax ta elini daha az kullanıyorsun bence daha kolay ama siz kendiniz deneyin bulun

2011 ve devam eden tüm yaz tatillerinde regl oldum bir sıkıntı yaşamadım

Iyi tatiller

bakire değilseniz reglinizin ilk iki gününden sonra tampon kullanırsanız çok rahat geçirirsiniz tatilinizi.

hiç sızdırmıyor. suya girince de kesiliyor zaten akıntı. çıkar çıkmaz bikini/mayonuzu değiştirin.pedinizi takıp güzelce güneşlenin. gayet te rahat olur. takmayın kafanıza.

Tampon dışında bu aşamada cevap yok

Bakire değil isen hiç sıkıntı değil ilk seferde garip gelir sonra alışırsınız

Küçük boy öneriliyor ama akıntı çok ise sıkıntı olabilir ben süper boy ile çok rahat ettim

Tampax ta elini daha az kullanıyorsun bence daha kolay ama siz kendiniz deneyin bulun

2011 ve devam eden tüm yaz tatillerinde regl oldum bir sıkıntı yaşamadım

Iyi tatiller
teşekkürler, süperboy kullanırken rahat oluyor mu? yani fazlalık hisseder miyim ki büyük gelip de bilmiyorum kullanmadığım için hiç

teşekkürler, süperboy kullanırken rahat oluyor mu? yani fazlalık hisseder miyim ki büyük gelip de bilmiyorum kullanmadığım için hiç
Boy o kadar farketmiyor. Sıvıyı emme kapasitesi farklı. Ağır olmayan günlerde süper boy tavsiye edilmiyor. Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz.

hiç ama hiç korkmana gerek 2 gün önce denizden geldim adetliydim tampon falanda kullanmadım. kilotuma ped taktım ve hiç bişey olmadı. çıkmıyor bunu daha öncede duymuştum kaç kere de deniize öyle girdim ama hiç bişey olmadı korkma..

hiç ama hiç korkmana gerek 2 gün önce denizden geldim adetliydim tampon falanda kullanmadım. kilotuma ped taktım ve hiç bişey olmadı. çıkmıyor bunu daha öncede duymuştum kaç kere de deniize öyle girdim ama hiç bişey olmadı korkma..

pedle denizemi girdiniz yahu zaten suyu çeker ıcıne ne anlamı varkı ped koymanın ayrıca hem bu sekılde mıkrop kapma ıhtımalınız cok yuksek ustelık bırlıkte gırdınız ınsanlarada var cevrenızde yanı bı garip geldi bana

pedle denizemi girdiniz yahu zaten suyu çeker ıcıne ne anlamı varkı ped koymanın ayrıca hem bu sekılde mıkrop kapma ıhtımalınız cok yuksek ustelık bırlıkte gırdınız ınsanlarada var cevrenızde yanı bı garip geldi bana
:) dediğiniz gibi olmuyor sudayken zaten kan gelmiyor deneyip görebilirsiniz. bunu bi çok insandan duydum. pedi temiz takıp öyle girdim çıktığımda değiştirdim ve hiç kan yoktu pedde ıslak değildi.

mirop saçtığını düşünmüyorum bikiniyle değil haşemayla girdim altımda tayt vardı.

Hissetmiyorsunuz onu içerde

Ama ben önce bir markanın mimi boyunu almıştım o çabuk dolup rahatsız etti dolunca büyüyüp basınç gibi oldu

Büyük boy bana daha rahat geldi 2-3 saatte bir değişime de hiç sıkıntı olmadı

Tampon iyidir
Normal boyda alıyorum ben kanamam çok yoğun değil 3-4 saatte bir değiştiriyorum
Hiç denize girmedim ama eminim rahat edersin yeter ki denizden çıktığında değiştir

X