Zarar veren bir adamdan kurtulmak.

Namasteee

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
131
108
18
29
Arkadaslar 22 yasındayım, 36 yasında biriyle beraberdim 2 yıldır.
Bu kişi bana çok iyi davranıyor, huzur veriyor kafa dengi anlaşabildiğim birisi.. ve ben bu yönüne tutuldum zaten.
Öyle ki, "tamam ruh eşimi buldum, ondan başka hiç kimseyle böyle iyi anlaşamam, uyuşamam" dediğim çok an oldu..
Kısacası baya seviyorum.
Ama bu insanın çok ama çok kötü yanları da var.
Beni geleceğe dair umutlandırıyor, kandırıyor. Ben bunu çok geç farkına vardım. Ailesiyle beraber iş yapıyor, kendi sirketleri oldugu için onlara bağımlı. Ve Ailesinin istediği, kendi is yerlerinde calısan bir kadınla evleneceğini öğrendim. Hemde neredeyse kesinmiş.
Ben artık Allah'a havale ettim. Emeğimi, zamanımı çaldı..
Ama ben ne zaman uzaklasmaya kalksam beni buluyor, her yerden engelliyorum bu sefer mail atıyor.
Bir sekilde beni ikna ediyor gelecekten bahsediyor ama sonra hep aynı seyler.. hic bi adım yok.
Sorduğum zaman susmalar hık mık etmeler.
Sonra yine uzaklaştığımda ise kapımın önünde bekliyor, ders çıkışlarımı bekliyor, bir sekilde bana ulasıyor, en zor anlarımda yanımda oluyor her şeyimle ilgileniyor, hastahaneye gidiyorum yanımdan ayrılmıyor ilaçlarımı alıyor vs. ve duygusal olarak beni manipüle ediyor. Hep aynı döngü midem bulanıyor.
Sinir krizleri geçirdim, kendime zarar verme noktasına geldim çoğu zaman o kadar yıprandım ki!
Nolur yardım edin ben bu insandan nasıl kesin olarak kurtulabilirim, bağlarımı koparabilirim?
Çok üzgünüm çok..

22 yaşında hayatın çok başındasın ve kart bi adamımı seviyorsun? Ondan mı vazgecemiyorsun? Bırak canım ya seni kandırmasına izin verme. Eger bidaha yoluna çıkarsa polise gideceğini söyle. Senden yüz bulmasa istediğin kadar engelle, gelmezdi peşinden. Kart horoza bak ya bulmuş çıtır gibi kızı. Çok sinirlendim :sopa:

Yapacak şey belli.
Kanmayacaksın.
Rahatsız olduğunu söyleyecek, kesin bir dille istemediğini ifade edeceksin.
Çirkinleşirse polisle,ailenle tehdit edersin.

Bu zamana kadar bu adamla ne işin vardı zaten orası çook ayrı konu ya,neyse.

Bence net yüzleş. Sen sosyopat falan mısın abicim, evleneceksin yahu bu saçma sapan ilşkiyi ne kadar sürdürmek istiyorsun? diyeceksin.

Bu işin bir sonu yok. Metres olacak halin de yok. Sen bu işi nereye kadar sürdürmeyi düşünüyorsun peki konu sahibesi??
Ben evlenme konusunu gündemden kaldırıp, benim arkamda durmasını beklemiştim. Ummuştum.. Ama kendimi kandırmışım. Peri masallarında yasamıyormuşuz meğer.
Ben zaten tavrımı koydum geri cekildim suan cok mesafeliyiz.

Farkında mısınız acaba? Bu insan müsvettesi 36 yaşında ailesinin istediği kızla evlenip (bana hiç inandırıcı gelmedi) sizi metresi yapmaya çalışıyor. 22 yaşında genç bir kadınsınız. Bundan kurtulamıyorsanız kimin gelip sizi bu kart zamparadan kurtarmasını bekliyorsunuz ki...

Farkında mısınız acaba? Bu insan müsvettesi 36 yaşında ailesinin istediği kızla evlenip (bana hiç inandırıcı gelmedi) sizi metresi yapmaya çalışıyor. 22 yaşında genç bir kadınsınız. Bundan kurtulamıyorsanız kimin gelip sizi bu kart zamparadan kurtarmasını bekliyorsunuz ki...
Sadece biraz yüreklenmeye ihtiyacım var ya da tavsiyeye.. Numaramamı değiştirsem, konussam mı, tehdit mi etsem hangisini yapmak dogru olur inanın bilmiyorum. Yanlıs bi duruma düsmekten korkuyorum.
Böyle bisey benim basıma nasıl gelebilir nasıl geldi şok içindeyim çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın

Erkeğin olgunu iyidir dedik ama yaş olarak değil beyin olarak karakter olarak kastettik bunu yıllarca. Hayatını daha fazla mahvetme Kendine yeni yol çiz

Sadece biraz yüreklenmeye ihtiyacım var ya da tavsiyeye.. Numaramamı değiştirsem, konussam mı, tehdit mi etsem hangisini yapmak dogru olur inanın bilmiyorum. Yanlıs bi duruma düsmekten korkuyorum.
Böyle bisey benim basıma nasıl gelebilir nasıl geldi şok içindeyim çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın
Aklini değiştir canım aklını. Bu kadar zor bişey değil. Ulaşmasını istemiyosan onu engelle bu kadar basit.

Şu tazecik halinle,elin kart adamıyla işin ne
Diyecem ama,eşimle tanıştığımda aynı yaş aralığındaydık diyorum ve aşk herşeyin üstesinden gelir diyerek,kendimi aklayıp gidiyorum
Ama bu senin adam,hem ayranım dökülmesin hem boynum bükülmesin tarzında gibi(bizim orada bu laf biraz daha farklı söylenir)

Sanki ailesinin onay verdiğiyle evlenecek gibi,ama aynı zamanda seni de istiyor
Ve bu adam seni çok oyalar,güçlü ol ce birdaha kandırmasına izin verme
Çok gençsin ziyan olma sakın bu adamın elinde

Ben başkasına aşık oldum hayatımda biri var artık benden uzak dur ben boyle çok mutluyum de (eminim bu yalan gerçek olacak ve iyiki diyeceksin)

Veya ailene çevrene herkese herşeyi anlatırım diye tehdit et madem aileye düşkün baskısıyla evleniyor bu tehdit onu korkutur

Amaç hem o kadınla evlenecek aile kurup çoluk çocuk sahibi olacak.Senide metres yapıp kullanıp daha da yıllarını ömrünü heba edecek. Sende ona kanamaya meyillisin.Çek testi.Ya senle evlensin yada tamamen çıksın senin hayatından.Kararlı ol.Devam edersen ilerisi pişmanlık vicdan azabı olur

Yine bi amcaya! asik olan kadın hikayesi... Kendinize gelin allah aşkına ya. Adam evleniyormus siz daha hayatımdan çıkaramıyorum diyorsunuz. Sert olun tavrınızı koyun gerekirse polise gidin. Metres mi olacaksınız?

Sana değer vermeyen bir erkekle beraber olarak kendine zulmetme. Yaninda olur, ilacini alir ama gidip baskasiyla evlenecekse ne önemi var

ah gençlik ahhhh. daha 22 yaşındasın! kıymetini bil, en güzel çağlarını değmeyecek insanlar için heba etme derim. Geçmişe yorum yapılmaz ama geleceğe daha temkinli yürümek lazım. Aslında tam da yaşdaşlarınla vakit geçirme çağındasın. 14 yaş senin yaşın için çok büyük bi fark inan bana.

Allah aşkına biraz aklınızı kullanın, annenizi babanızı düşünün sizi yaşca büyük birisinin (affedersiniz ama) metresliğini yapın diyemi yetişdirdi. Siz kendinize bunumu layik görüyorsunuz. Onu nasıl uzaklaştırcağınızı siz bizden daha iyi biliyorsunuzdur eminim ama bana bunu sanki istemiyormuşsunuz gibi geldi ama bu hataya sakın düşmeyin.

Back
X