- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım ben de farkındayım haklısın doğru söylüyorsun, sanırım en doğrusu asil bir sekilde sessiz sakin ayrılmak..Bu devirde kimse aile zoruyla evlenmiyor hele ki erkekler için bu zaten hiçbir zaman söz konusu olmadı, bariz yalan söylüyor üzgünüm canım inan sevmiyor seni ve evleneceği kişiyle gayet de isteyerek evlenecek
Canım benim, sana ulaşabileceği heryeri engelle, kapat mümkünse sana para gönderdiği hesabını kapat hem bak ilerde bunu bile kullanır sana borç bile çıkarttırır kanıtı var sonuçta banka kayıtları var, ailenle diyaloğun iyiyse devreye onları sok kurtul bu adamdan, haklısın yaşayan bilir durumun zorluğunu seni anlıyorum, en kısa sürede iletişim yollarını kapat o ne yaparsa yapsın sen arama hiç tepki verme, tehdit de etme sadece uygun bir dille peşimi bırakmadığın takdirde evleneceğin kişiye herşeyi anlatırım de bunu da mesaj yazarak değil direk yüzüne karşı söyleAblacım ben de farkındayım haklısın doğru söylüyorsun, sanırım en doğrusu asil bir sekilde sessiz sakin ayrılmak..
Ama bazen öyle mesajlar atıyor ki ne diyeceğimi şaşırıyorum sanki kötü olan o değil benmişim gibi hissettiriyor bana.
"Şu şu ilaçlarının zamanı geldi, onları aldın mı?, şu tarihte randevun vardı ben seni götüreyim, Şu kitap alınacaktı ben sana onu aldım getireyim" gibi.. Sanki sanırsınız bütün gününü benim hayatımı düsünerek iyiliğimi düsünerek geçiriyor. Bana ebeveynlik taslıyor ailemin ilgilenmediği şeylerle ilgileniyor. (belki bu yüzden kopamıyorum ondan)
Mesela konusmuyorum etmiyorum 10 gün sonra çatt hesabıma para yolluyor.
Ben de sinirleniyorum parayı geri göndersem tekrar inatla yolluyor.
Sonra telefon ya da mesaj yoluyla "bu saçmalık nedir" diye sormak zorunda kalıyorum ve konuşmuş bulunuyoruz başa sarıyor.. sinirlerim cok bozuk.
Uzaktan bakınca çok kolay bir mesele gibi görünüyor ama çok uzadı..
Arkadaslar 22 yasındayım, 36 yasında biriyle beraberdim 2 yıldır.
Bu kişi bana çok iyi davranıyor, huzur veriyor kafa dengi anlaşabildiğim birisi.. ve ben bu yönüne tutuldum zaten.
Öyle ki, "tamam ruh eşimi buldum, ondan başka hiç kimseyle böyle iyi anlaşamam, uyuşamam" dediğim çok an oldu..
Kısacası baya seviyorum.
Ama bu insanın çok ama çok kötü yanları da var.
Beni geleceğe dair umutlandırıyor, kandırıyor. Ben bunu çok geç farkına vardım. Ailesiyle beraber iş yapıyor, kendi sirketleri oldugu için onlara bağımlı. Ve Ailesinin istediği, kendi is yerlerinde calısan bir kadınla evleneceğini öğrendim. Hemde neredeyse kesinmiş.
Ben artık Allah'a havale ettim. Emeğimi, zamanımı çaldı..
Ama ben ne zaman uzaklasmaya kalksam beni buluyor, her yerden engelliyorum bu sefer mail atıyor.
Bir sekilde beni ikna ediyor gelecekten bahsediyor ama sonra hep aynı seyler.. hic bi adım yok.
Sorduğum zaman susmalar hık mık etmeler.
Sonra yine uzaklaştığımda ise kapımın önünde bekliyor, ders çıkışlarımı bekliyor, bir sekilde bana ulasıyor, en zor anlarımda yanımda oluyor her şeyimle ilgileniyor, hastahaneye gidiyorum yanımdan ayrılmıyor ilaçlarımı alıyor vs. ve duygusal olarak beni manipüle ediyor. Hep aynı döngü midem bulanıyor.
Sinir krizleri geçirdim, kendime zarar verme noktasına geldim çoğu zaman o kadar yıprandım ki!
Nolur yardım edin ben bu insandan nasıl kesin olarak kurtulabilirim, bağlarımı koparabilirim?
Çok üzgünüm çok..
öyle yapacağım bu gidisle..Canım benim, sana ulaşabileceği heryeri engelle, kapat mümkünse sana para gönderdiği hesabını kapat hem bak ilerde bunu bile kullanır sana borç bile çıkarttırır kanıtı var sonuçta banka kayıtları var, ailenle diyaloğun iyiyse devreye onları sok kurtul bu adamdan, haklısın yaşayan bilir durumun zorluğunu seni anlıyorum, en kısa sürede iletişim yollarını kapat o ne yaparsa yapsın sen arama hiç tepki verme, tehdit de etme sadece uygun bir dille peşimi bırakmadığın takdirde evleneceğin kişiye herşeyi anlatırım de bunu da mesaj yazarak değil direk yüzüne karşı söyle
Geleceğin için, huzurlu bir hayat için bunları yapmalısın, önünde upuzun bir hayat var onu güzelleştirmek de senin elinde, saçma sapan bir adam yüzünden mahvetmek de senin elinde... Eğitim durumunu bilmiyorum ama daha iyi bir meslek edinmek için hırs yap çalış, en güzel bölümü seç oku, bunu seni üzenlere kapak olsun diye yapöyle yapacağım bu gidisle..
Net konuş. Evleneceği kızın ailesine durumu anlatmakla tehdit et. Bazıları polis falan demiş de polisin yaptırımı olmaz adam dövmüyor tehdit etmiyor. Ona dönen sensin.Sadece biraz yüreklenmeye ihtiyacım var ya da tavsiyeye.. Numaramamı değiştirsem, konussam mı, tehdit mi etsem hangisini yapmak dogru olur inanın bilmiyorum. Yanlıs bi duruma düsmekten korkuyorum.
Böyle bisey benim basıma nasıl gelebilir nasıl geldi şok içindeyim çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın
Bak kurduğun cümlelerden anladığım kadarıyla aslında akıllı bir kızsın.Ve herşeyin farkındasın.ruh eşim o,ondan başkası olmaz.....bu düşünceler senin yaşından kaynaklı.Aaaah hayat sana neler getirecek daha.Beklentilerin,zevklerin hoşlandığın şeyler bile değişecek.Arkadaslar 22 yasındayım, 36 yasında biriyle beraberdim 2 yıldır.
Bu kişi bana çok iyi davranıyor, huzur veriyor kafa dengi anlaşabildiğim birisi.. ve ben bu yönüne tutuldum zaten.
Öyle ki, "tamam ruh eşimi buldum, ondan başka hiç kimseyle böyle iyi anlaşamam, uyuşamam" dediğim çok an oldu..
Kısacası baya seviyorum.
Beni geleceğe dair umutlandırıyor, kandırıyor. Ben bunu çok geç farkına vardım. Ailesiyle beraber iş yapıyor, kendi sirketleri oldugu için onlara bağımlı. Ve Ailesinin istediği, kendi is yerlerinde calısan bir kadınla evleneceğini öğrendim. Hemde neredeyse kesinmiş.
Ama ben ne zaman uzaklasmaya kalksam beni buluyor, her yerden engelliyorum bu sefer mail atıyor.
Bir sekilde beni ikna ediyor gelecekten bahsediyor ama sonra hep aynı seyler.. hic bi adım yok.
Sonra yine uzaklaştığımda ise kapımın önünde bekliyor, ders çıkışlarımı bekliyor, bir sekilde bana ulasıyor, en zor anlarımda yanımda oluyor her şeyimle ilgileniyor, hastahaneye gidiyorum yanımdan ayrılmıyor ilaçlarımı alıyor vs. ve duygusal olarak beni manipüle ediyor. Hep aynı döngü midem bulanıyor.
Sinir krizleri geçirdim, kendime zarar verme noktasına geldim çoğu zaman o kadar yıprandım ki!
Nolur yardım edin ben bu insandan nasıl kesin olarak kurtulabilirim, bağlarımı koparabilirim?
Çok üzgünüm çok..
yaşadığınız olay bana o kadar tanıdık geldi ki...Arkadaslar 22 yasındayım, 36 yasında biriyle beraberdim 2 yıldır.
Kısacası baya seviyorum.
Çok üzgünüm çok..
Gerçekten ders alınması gereken bir olay. Sizinki mutlu sonla bitmis. Maalesef bana bu türden destek olacak yakın arkadaşlarım yok.yaşadığınız olay bana o kadar tanıdık geldi ki...
üniversite yıllarında, sizden biraz daha küçük yaşlardayız, bir arkadaşım adamın birine aşık oldu.
kendisinden 16 yaş büyüktü...hali vakti yerinde ve çok yakışıklı bir adamdı.yaş farkı hoşumuza gitmemişti ama adam çok ilgili, bizim kız da çok aşıktı...
adam ailesiyle iş yapıyordu ama bir arkadaşı ile ayrı evde kalıyorlardı...
ailesine bağlı, sözünden çıkmayan bir adamdı..bir gün kız arkadaşıma aynı sizinki gibi ailesinin uygun gördüğü biri ile hatta amca kızı mıydı neydi evlenmek zorunda olduğunu ama arkadaşımı çok sevdiğini söyledi.
bizim kız başta bozuldu üzüldü, fakat nasılsa şuan evlenmiyor, ben de evlenmeyi düşünmüyorum diye, adamın da ısrarcı,aşırı ilgili ve güzel tavrı sonucunda ilişkiyi sürdürdü..
aradan zaman geçti bu adam arkadaşımın karşısına sana söylemek istediğim bir şey var diye çıktı.
meğerse adam zaten evliymiş ve 1 çocuğu varmış. ama sevmiyormuş eşini ve boşanıp bizim kızla evlenecekmiş..
o an bizde film koptu, arkadaşım çok üzüldü ağladı ama ben çok sinirlendim, ve bizim kızı çekip kenara,aklını başına toplaması gerektiğini, her ne sebeple olursa olsun bir kadının mutsuzluğuna sebep olmasına izin vermeyeceğimi söyledim...sonuçta evde o adamı bekleyen bir kadın,bir anne ve bebeği vardı..
çook kavgalar ettik arkadaşımla, hatta dövüştük.kendine gelmesi için elimizden ne geliyorsa yaptık.telefonundan adamı engelledik, bizim kızı resme hapse aldık, yalnız hiç bir yere göndermedik ve sürekli yanında olarak ona destek verdik...adam kapılarda bekledi, yüz bulamadı döndü gitti..yurttan aradı, bizler açtık,aramamasını söyledik..çiçekler yolladı, arkadaş görmeden imha ettik hepsini..hep birlikte zor zamanlar geçirdik...sonrasında da zaman içinde unutuldu gitti mevzu..
bizim kız hala arkadaşım, şimdi evli ve çok mutlu..o adam mı! bundan 2 yıl önce aklıma geldi sosyal medyada arattım. hala o dönem ki eşi ile evli ve boyundan büyük 3 çocuğu olmuş...
demem o ki, benzer hikayeler o kadar çok ki.
unutmanız gerekiyor, hiç bir şekilde ikna olmamanız gerekiyor...çünkü o adam evlenecek ve sizi unutacak...
kendi başınıza yapamıyorsanız çok yakın arkadaşlarınızdan ciddi destek almanızı öneririm...
geçmişe bakma, çünkü artık o yoldan gitmeyeceksin.Geç
Gerçekten ders alınması gereken bir olay. Sizinki mutlu sonla bitmis. Maalesef bana bu türden destek olacak yakın arkadaşlarım yok.
Ben güçlü durup kendi kendimi frenlemek zorundayım.
Zaten belki nişan vs olmuştur, belki dini nikahları vs kıyılmıştır hatta belki evlenmişlerdir. Aklıma tonla şey geliyor. Çünkü isterse benden saklayabilecek güçte.
Olan zamanıma oldu emeğime oldu buna çok üzülüyorum.
Yok hayır.. tatildeyken tanısmıstım..Bu adamla nasıl tanıştınız internetten falan mı ?