"Zaten bir gün bitecek" diyerek ilişkiyi noktalamak ??

Obsesifimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
205
24
38
35
İstanbul
İşte son zamanlarda yapmayı düşündüğüm şey bu.

Evet, bir gün bitecek. İşin kötüsü bunu birbirimize söylüyor oluşumuz. İşin daha da kötüsü yan yanayken gayet mutlu oluşumuz.

Ama ne zaman ben onu olduğu gibi kabullenemiyorum, işte orda ipler kopuyor. Sonra bağla bağlayabilirsen..
Bitti dersem eyvallah diyo, demiyorum. O bitti derse eyvallah diyeceğimi biliyor, demiyor. Ama bir gün bitmesinden çok korkuyorum.

"Arkadaş mı kalsak? Neyse madem kalamıyoruz bidaha deneyelim bakalım.." diye başlanan bi ilişkiyi yaşamak, birnevi bi hayal dünyasında yaşamak çok zormuş.. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok üzülüyorum. Keşke bana aşık olsaydı.. Keşke ilişki denen şeye bakış açılarımız aynı olsaydı.!

Nedense onunla evlendiğimi, onunla geleceğimi hayal bile edemiyorum..
Bir yanım "daha fazla acı çekmeden ayrıl" diyo, sana aşık olan birini sev diyo. Diğer yanım bunu yapamıycağımı biliyor.

Siz ondan gittiğinizde acı çekmeyeceğini bildiğiniz birinin yanındayken huzur bulmak çok saçma değil mi?
Ben şimdi ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum... :43:

Evet, bir gün bitecek. İşin kötüsü bunu birbirimize söylüyor oluşumuz. İşin daha da kötüsü yan yanayken gayet mutlu oluşumuz.

Ama ne zaman ben onu olduğu gibi kabullenemiyorum, işte orda ipler kopuyor. Sonra bağla bağlayabilirsen..
Bitti dersem eyvallah diyo, demiyorum. O bitti derse eyvallah diyeceğimi biliyor, demiyor. Ama bir gün bitmesinden çok korkuyorum.

"Arkadaş mı kalsak? Neyse madem kalamıyoruz bidaha deneyelim bakalım.." diye başlanan bi ilişkiyi yaşamak, birnevi bi hayal dünyasında yaşamak çok zormuş.. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok üzülüyorum. Keşke bana aşık olsaydı.. Keşke ilişki denen şeye bakış açılarımız aynı olsaydı.!

Bir yanım "daha fazla acı çekmeden ayrıl" diyo, sana aşık olan birini sev diyo. Diğer yanım bunu yapamıycağımı biliyor.

Siz ondan gittiğinizde acı çekmeyeceğini bildiğiniz birinin yanındayken huzur bulmak çok saçma değil mi?

Bu anlattiklarindan iliskinizin senin isteginle basladigini anliyorum... yanlis mi anlamisim yoksa ? Yani madem sana asik olmadigindan bu kadar eminsin nasil basladi bu iliski merak ettimm

Merhaba canim hissettiklerini iliskim boyunca hissetmistim nitekim 4 senenin sonunda o benden ayrildi yalvardim yinede eyvallah etmedi sonra bir gun kapima geldi agladi.birkac gun oncede bana mektuplar yazmis ha donuyor mu donmuyor malesef ama aci cektigini her halinden anlayabiliyorum...ondan aci cekmez diye baktigimiz insanlar aslinda dusundugumuz gibi olmayabiliyor ben hala saskinim mesela.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu anlattiklarindan iliskinizin senin isteginle basladigini anliyorum... yanlis mi anlamisim yoksa ? Yani madem sana asik olmadigindan bu kadar eminsin nasil basladi bu iliski merak ettimm

Hayır benim isteğimle başlamadıı ama bitme noktasına geldiğinde devam etmek için çabalayan hep ben oldum bugüne kadar.. çok karışığım bu yüzden :53:

Merhaba canim hissettiklerini iliskim boyunca hissetmistim nitekim 4 senenin sonunda o benden ayrildi yalvardim yinede eyvallah etmedi sonra bir gun kapima geldi agladi.birkac gun oncede bana mektuplar yazmis ha donuyor mu donmuyor malesef ama aci cektigini her halinden anlayabiliyorum...ondan aci cekmez diye baktigimiz insanlar aslinda dusundugumuz gibi olmayabiliyor ben hala saskinim mesela.

Aslında çok haklısın, bunun bir sürü örneğini de gördüm çevremde ama adamların bize olan bağlılıklarını görebilmemiz için, yada onların bunu farketmesini sağlayabilmemiz için illa ayrılıp, bi süre bekleyip, acı çekmemiz mi gerekiyor :43:

Aslında çok haklısın, bunun bir sürü örneğini de gördüm çevremde ama adamların bize olan bağlılıklarını görebilmemiz için, yada onların bunu farketmesini sağlayabilmemiz için illa ayrılıp, bi süre bekleyip, acı çekmemiz mi gerekiyor :43:

Valla canim gerekiyor galiba.cunku bak ben ne zaman kendimi ceksem o hep bir yerlerden cikiyor karsima.gerci devami gelmiyor ama bu bile yetiyor.aci cektigini hissedebiliyorum ama bu tarz adamlar akilci sevgisinden asla emin olamazsin.emin olursun belki birkac dakika sonrasinda gene gecer.

27 yıllık hayatımda ilk defa aşık olduğum filmlerdeki kitaplardaki gibi aşk yaşadığım,iyi zamanlarımızda yanyanayken dünyanın en muhtesem en uyumlu cifti oldugumuz eski sevgilimden sırf bu sebeple ayrıldım..

Pişmanmıyım? Asla..doğrusu buydu..zaten birgün biteceğini bildiğin birşeyi sürdürmeye çalışmak acıyı uzatmak ve derinleştirmekten başka işe yaramıyor..

Nietzsche nin dediği gibi bazen "umut insanın başına gelebilecek en büyük kötülüktür"..

En iyisi umudunu tamamen kesmek..ve daha fazla boşuna zaman ve emek harcamamak..korkak olmamak..acıyla büyür insan..acıdan kaçanlar hiç yetişkin olamadan ölüp gidiyorlar..büyümek mi istiyosun? Cesur ol..acılarınla yüzleş..

Herkesin sevilmeye ihtiyacı var. Senin de. Sevilmekten vazgeçeceğini ve buna ihtiyacın olmayacağını düşünüyorsan devam et.
Birlikteyken hergün acı çekeceğine bence ayrılıp bir süre acı çekecek olman senin için daha iyi ve yararlı olur. (Belki de beklediğin tek şey ayrılık düşüncenin doğruluğunu birilerinin onaylamasıdır.)

Madem ayrilacaginiza eminsin, onunla zaman kaybetmene deger mi?

Uzattikca aci cekersin. Ayrilsan hic olmazsa daha guzel seyler yasayacagina olan inancinla suankinden daha mutlu olursun

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bende böle bir ilişki yaşadım .ilk aşkımdı . okadar çok sevdim ki . yanındayken uçuyordum adeta herşeyi unutuyordum . aşk nedirki falan derdim eskiden bütün dediğim lafları yedim . o ise bana şefkatliydi seviyor gibiydi ama birşeyler eksikti .hep ayrılmaktan bahsediyordu . ayrılılırsak üzülürsün gibi şeyler söylüyordu .sonra ve geldim düşünsüm bu adam seni üzüyor dedim ama biraz daha çabalayım diye düşündüm . çabaladım .sonra beni aldatıığını itiraf etti . bu kadarını kaldıramadım . ayrıldım . üstümden yük kalkmış gibi oldu . geldi konuşmaya çalıştı . affetmem için bir sürü şey söyledi . affetmedim asla . pişman değilim kararıma . çünkü devam etseydim hatta evlenseydim de aynısını yapıcaktı bana . kendi bile ben kendime güvenmiyorum derdi . neyseki layığını buldu ..

kısaca lütfen ve lütfen değmeyecek insanların sizi üzmesine izin vermeyin . sizi mutlu etmek isteyecek bir sürü erkek vardır bakın çevrenize . kimse için üzülmeye değmiyor . gençlik geçip gidiyor sakın buna izin vermeyin ..

Kısa ilişkinin acısı uzuna göre daha çabuk diner
Çünkü anılar hatıralar olaylar daha azdır daha az alışkanlık vardır
Kendine süre ver bu süre içinde gittikçe daha az görüş daha az konuş daha az mesajlaş yavaş yavaş kopar kendini fikre alıştır kendini
Sonra bittiğini söyle cevabını bekle sonra telden internetten engelle asla iletişime geçme
Şu an 1-2 ay nolacak geleceğimiz diye üzüleceksin ama ayrılıp 1 ay üzülürsen sonrasında çok hisstemezsin bile
Hem düşünün böyle bi iki sene gitti ben başkasın aşık oldum dese daha çok yanmaz mı canın?

Kısa ilişkinin acısı uzuna göre daha çabuk diner
Çünkü anılar hatıralar olaylar daha azdır daha az alışkanlık vardır
Kendine süre ver bu süre içinde gittikçe daha az görüş daha az konuş daha az mesajlaş yavaş yavaş kopar kendini fikre alıştır kendini
Sonra bittiğini söyle cevabını bekle sonra telden internetten engelle asla iletişime geçme
Şu an 1-2 ay nolacak geleceğimiz diye üzüleceksin ama ayrılıp 1 ay üzülürsen sonrasında çok hisstemezsin bile
Hem düşünün böyle bi iki sene gitti ben başkasın aşık oldum dese daha çok yanmaz mı canın?

peki onu kendime aşık edemez miyim... :43: her şeyi yapabilirim şuan bunun için, ama elimden ne gelir bilmiyorum

Ben şimdi ne yapmalıyım gerçekten
bilmiyorum... :43:

Evet benim 2 senelik ilişkim boyunca hissettiğim şeylerin aynısı bunlar.. Başlarda güzel giden ama 7 8 ay sonra anlattığın gibi giden bi ilişkim oldu benimde . Benim çabalarıyla bi süre daha devam etti bitecekti biliyodum hep erteledim ayrılmak istediğinde çabaladım ama sonra ben bitirdim kendime daha fazla acı çektirmesin anlamı olmadığı için o yüzden sen bitir derim. Evet seni seveni gör belkide kaçırıyosun görmüyorsun etrafındakileri hayat kısa sana da yazık ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet benim 2 senelik ilişkim boyunca hissettiğim şeylerin aynısı bunlar.. Başlarda güzel giden ama 7 8 ay sonra anlattığın gibi giden bi ilişkim oldu benimde . Benim çabalarıyla bi süre daha devam etti bitecekti biliyodum hep erteledim ayrılmak istediğinde çabaladım ama sonra ben bitirdim kendime daha fazla acı çektirmesin anlamı olmadığı için o yüzden sen bitir derim. Evet seni seveni gör belkide kaçırıyosun görmüyorsun etrafındakileri hayat kısa sana da yazık ama

ben çok aşığım.. kurtarmaya çalışıyorum hala sürekli yollar deniyorum yahu yok mu bunun ayrılıktan başka çaresi? o eski adamı istiyorum..
bitirdikten sonra pişmanlık yaşadın mı? :/ canım cok yanıyo ..

ben çok aşığım.. kurtarmaya çalışıyorum hala sürekli yollar deniyorum yahu yok mu bunun ayrılıktan başka çaresi? o eski adamı istiyorum..
bitirdikten sonra pişmanlık yaşadın mı? :/ canım cok yanıyo ..

Bende çok aşık olduğumu zannediyodum ama değilmişim kurtarmaya çabalarlarsa daha fazla acı çektim emin ol.. Hayır bi pişmanlık yaşamadım üstelik bikaç ay sonra nişanlandım ve şimdi hayatımda hiç hissetmesinin huzuru ve mutluluğu hissediyorum

Back
X