Zaten çocuk gibi hakareti

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
420
18
33
Merhaba arkadaşlar...

Dedem hastanede yatıyor bende onun yanında kalıyordum. Hastane asansorune bindim ve adımımı atar atmaz içerideki kadın yanındaki adama sarıldı. İlkin bir sey demedim ama gordum yani normal bir şey sonuçta sarılabilir bana ne:) Neyse hemen ardından adam kadına ne oldu kıskandın mı dedi. Kadın da ne kıskancam zaten çocuk gibi dedi. Bunları normal sesle konuştular net bir şekilde duyuldu. Hiçbir sey söylemeden asansorden indim. Su çocuk gibi lafına takıldım :) Minyonum ve bebek yuzluyum evet ama cocuk gibi oldugumu dusunmuyorum,sırf orada hakaret etmek icin sarfetti o sozu. Sorun da şu ki... Neden böyle insanlar var? Amaçları ne? Bıktım artık birilerinin bana bu sekilde davranmasından. Bir defasında da sevgilisi bana bakıyormuş diye kız triplere girdi olan moralimi de bozdular. Ne yapmam lazım böyle durumlarda?

Hastane ortamında bu kabalığa ne diyeceğimi bilemiyorum. Ne kadar düşüncesiz insanlarmış. Yapılacak iki şey var ya böyle seviyesiz insanları duymazdan geleceksiniz ya da pardon ama bana mı diyorsunuz deyip utandıracaksınız, utanmazlar da gerçi ama neyse.

Belki sizden önce bir şey oldu da asansörde konuşmaya başladılar, o da olabilir. Ama ben de alınırdım üzerime ne yalan söyleyeyim alınganım çünkü.

Hastane ortamında bu kabalığa ne diyeceğimi bilemiyorum. Ne kadar düşüncesiz insanlarmış. Yapılacak iki şey var ya böyle seviyesiz insanları duymazdan geleceksiniz ya da pardon ama bana mı diyorsunuz deyip utandıracaksınız, utanmazlar da gerçi ama neyse.

Hicbir sey demedim zaten bana bulasmasinlar :)

Yazık özgüveni olmayan bir hemcinsimiz benim o benim o diye kendini ispatlamış
Boşver azıcık mutlu olmuştur küçük beyniyle

Cunku kadın bana çok ters baktı

Bunu hakaret olarak almasana sen .

Ben 22 yaşındayım, 17, 18 gösteriyorum.
Üniye başladığımda hocalarım, arkadaşlarım herkes derdi" çocuk gibisin" vs diye.
Zamanla" Hiç yaşlanmazsın"a döndü sonra .

O yüzden benim başıma gelse , yüzüme kocaman bi gülümseme yerleştirip kadına bakardım heralde.

O anlardı ama o bakışımdan bişiler :KK53:
Dert etmezdim.

Şu heryerde sevgilisine yapısan kızlara kadınlara ayar oluyorum ve hep ıcımden ''yapış yapış kaparlar sonra salak '' dıyorum!

Evet böyle insanlar var . Birde benim yasadigim sehirde konustugum herkesin ortak bir sorunu var yoldan gecerken rencide eder gibi bakar kizlar kiyafetinize felan .Nereye gidiyosaniz donesiniz gelir ama alistik artik havasindan suyundanmi bilmem

Bunu hakaret olarak almasana sen .

Ben 22 yaşındayım, 17, 18 gösteriyorum.
Üniye başladığımda hocalarım, arkadaşlarım herkes derdi" çocuk gibisin" vs diye.
Zamanla" Hiç yaşlanmazsın"a döndü sonra .

O yüzden benim başıma gelse , yüzüme kocaman bi gülümseme yerleştirip kadına bakardım heralde.

O anlardı ama o bakışımdan bişiler :KK53:
Dert etmezdim.

Bende 24 yaşındayım küçük gösterdiğimi biliyorum ama kadın öyle diyince üzüldüm. İnerken tebessüm ettim kadına ama kızdığım için sinirlendirmek için tebessum ettim.

Merhaba arkadaşlar...

Dedem hastanede yatıyor bende onun yanında kalıyordum. Hastane asansorune bindim ve adımımı atar atmaz içerideki kadın yanındaki adama sarıldı. İlkin bir sey demedim ama gordum yani normal bir şey sonuçta sarılabilir bana ne:) Neyse hemen ardından adam kadına ne oldu kıskandın mı dedi. Kadın da ne kıskancam zaten çocuk gibi dedi. Bunları normal sesle konuştular net bir şekilde duyuldu. Hiçbir sey söylemeden asansorden indim. Su çocuk gibi lafına takıldım :) Minyonum ve bebek yuzluyum evet ama cocuk gibi oldugumu dusunmuyorum,sırf orada hakaret etmek icin sarfetti o sozu. Sorun da şu ki... Neden böyle insanlar var? Amaçları ne? Bıktım artık birilerinin bana bu sekilde davranmasından. Bir defasında da sevgilisi bana bakıyormuş diye kız triplere girdi olan moralimi de bozdular. Ne yapmam lazım böyle durumlarda?

Dedeniz inşallah bir an evvel iyilesir. Yoksa bu hastane daha neler yasatacak size...

Sevgiliden ayirdi, hakaret duyurdu...

Back
X