- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Babamın yengesi gecen hafta beynine pıhtı atti diye yogun bakıma alındı su an konusma ve yürüme yetisini kaybetti yatalak.Bir rahatsizlıgı yoktu sadece astimi vardı durup dururken pihti atmış.Doktor demiş ki (astim ilaci kullaniyormus bir de hava takiyormus kendine doktorunun recete ettigi) pıhtıya kullandığı hava sebep olmuş.Ben de 3 gündür astim krizi yasıyorum doktorum cok sıkıstıgın anlarda almam icin hava yoluyla alinan sıvi ilaclardan yazmıstı onlari kullaniyorum.Kullanmayıp acile gitsem zaten acile gidince de hava takiyorlar gerekirse serum takiyorlar baska yapilan bir sey yok. Annem demesin mi yengene bu yüzden pıhtı attı kullanma o havayı diye kullanmayınca nefeste zorlanıyorum kullanınca ya öyle olursa diye korktum çevrenizde var mi bu sebepten beynine pıhtı atan ? Doktor abartmıs olabilir ki ? Ya da aile mi öyle anladı ki ? Var mı duyan bilen ? Mantik olarak nefes acici sey nasil pıhtı attırsin ki nefes alamazsa pıhti atmaz mi insana ? Bir seye kafayi takinca günlerce takan bir insanım zaten keske bu sacmaligı duymasaydım