Zaten evhamlıyım bir de bunu duydum

Benim sulalemde belki 4 5 kisi beynine atan pihtidan vefat etti aslinda hic biri de astim ilaci kullanmiyordu dogru diyorsunuz ama duyunca ister istemez korktum
Ailede genetik böyle bir durumdan şüpheleniyorsan bir doktora anlatıp kan pıhtılaşmanıza baktırın. Kan tahliliyle bakıyorlar. Benim babamda çok tesadüfen çıktı , kan sulandırıcıyla devam edecek hayatına. Yoksa her an pıhtı tehlikesiyle geziyormuş haberimiz yokmuş. Belirtisizdi. Ama astımı da böyle kulaktan kulağalarla geri plana atmayın.

Ailede genetik böyle bir durumdan şüpheleniyorsan bir doktora anlatıp kan pıhtılaşmanıza baktırın. Kan tahliliyle bakıyorlar. Benim babamda çok tesadüfen çıktı , kan sulandırıcıyla devam edecek hayatına. Yoksa her an pıhtı tehlikesiyle geziyormuş haberimiz yokmuş. Belirtisizdi. Ama astımı da böyle kulaktan kulağalarla geri plana atmayın.
Ben ilk bebeğimi kaybedince pihtilasma testi yaptiracaktim doktor istemisti yaptirana kadar hamile kaldım önlem amacli 9 ay kan sulandirici igne kullandim.Sonra da genetik test yaptiramadim 2.cocugu düsündüğüm zaman yaptiracağım insallah genlerde pihtilasma yoktur ama bence vardır gebelikte varisten cok cektim kan sulandirici kullaniyor olmama ragmen.Gebelik sonrasi doktorum korunma icin pihtilasma suphesine karsi hap hormonlu spiral ve aylik 3 aylik igneleri tavsiye etmemisti mesela

Back