zavallı kopekler :(((

Shirine-alish

***Alişimmm-ömrümmm***
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
9.338
15.667
248
Ya kızlar şunların inlemelerinden uyuyamıyorum. Bi hafta once kadar bi kç 20-21 yaşlarında genç geldi hemn sitemizin yanına kulube gibi bişy yaptılar. Soba filan kurdular. Eşimle bi komşu gidip sordu napıosunuz diye "abi kopeklere yuva yapıoruz " dediler. Bizde çok sevindik. Bi kç kere pencereden balık faln uzattım çocuklara verin diye. Bu 3 gecedr kopekleri dışarı bağlıyorlar ama içerde soba tutuyor yani içerdeler.bugun eşime dedim bunların niyeti farklıymış. Kopekler umurlarında değil. Sabahtan inlio zavallılar hatta bi tanesinin sesi kısılmş (( bunu az once farkettik çunku yatak odasından duyuluyo. Eşim yarın belediyeyi aricam dedi.

Belediyeyi aramayın büyük ihtimal barinaga götürülürler o daha kötü. Yaşadığınız sehrin hayvan sever dernekleri vardır oraya ulaşın onlar ne yapcaklarini daha iyi bilirler. Facebook yada instagramdan ulasabilirsiniz vardır hesapları büyük ihtimalle. Yada sehrinizdeki en iyi veterineri filan ararsanız size ulasabilceginiz kişileri söylerler

Ama sakın önce belediyeyi aramayın. Barinaga giden çoğu hayvanın sonu ölüm maalesef. İstanbul gibi büyük sehirlerdeyseniz çok iyi barinaklar var o ayrı. Siz yinede hayvan sever derneklerine ulaşın dediğim gibi onlar daha iyi yardımcı olurlar. Bide anlamadım bu köpekler sahipli mi ?

ya bildiğin sokak kopeği ama bu çocuklar sahiplenio heralde, enazından bize oyle dediler.. Nereyi arayabiliriz. Bildiğim hiç bir yer yok?

HAYTAP var oraya ulasabilirsiniz instagram hesabiniz var mi acaba ? Ona göre özel mesaj atıp 2 kişi soylicem size onlarda çok yardımcı olurlar bizzat gelip ilgilenirler hatta
yok malesef sadece faceyi eşimle ortak kullanıyoruz. Burdan ozel mesab atın isterseniz onların facesi varsa ordan ulaşiyim?

Küçüćük kulübede ne yapabilirler ki orada mı yaşıyor yani çocuklar ? Haysev var oraya mail atın. Facebook sayfaları var 600 bin kişilik. Orada yayınlıyorlar. Mutlaka bir yol gòsterirler

Küçüćük kulübede ne yapabilirler ki orada mı yaşıyor yani çocuklar ? Haysev var oraya mail atın. Facebook sayfaları var 600 bin kişilik. Orada yayınlıyorlar. Mutlaka bir yol gòsterirler
sanırım yanlış ifade ettim , bi kopeğin sadece girebileceği kadar kuçuk değil. Kuçuk bi oda gibi de duşunebilirsiniz. Bizim site yeni olduğu için kenarda kalan odunlardan falan yaptılar, ustunde çatısı var. Soba kurmuşlar, dumanı çıkıyo çunku

İnşllh bu serseriler bizden şuphelenmezler. Hiç tekin birilerine benzemiyorlar valla
Ben yazdım onlara cevap bekliyorum şimdi olmazsa bile yarın iletirim size mutlaka ne yapabilceginizi söylerler ama siz yinede facebooktan hayvan severler filan yazıp bulduklarınıza mesaj atın yada bazı yerler direk telefon numarası veriyolar onları arayıp konuşun mutlaka yardımcı olurlar. Bende bi bilgi alır almaz yazcam size

çok çok teşekkur ederim. Hayvanlara iyilik yapalım derken cehenneme yolliycaktık belkide.. İnşllh yarın ulaşabiliriz birilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…