- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
ya bildiğin sokak kopeği ama bu çocuklar sahiplenio heralde, enazından bize oyle dediler.. Nereyi arayabiliriz. Bildiğim hiç bir yer yok?Ama sakın önce belediyeyi aramayın. Barinaga giden çoğu hayvanın sonu ölüm maalesef. İstanbul gibi büyük sehirlerdeyseniz çok iyi barinaklar var o ayrı. Siz yinede hayvan sever derneklerine ulaşın dediğim gibi onlar daha iyi yardımcı olurlar. Bide anlamadım bu köpekler sahipli mi ?
Hangi sehirdesiniz acaba ? Ona göre arastirayim hemenya bildiğin sokak kopeği ama bu çocuklar sahiplenio heralde, enazından bize oyle dediler.. Nereyi arayabiliriz. Bildiğim hiç bir yer yok?
off nurumm, nasıl bi vicdan bunlardaki ya.içerde sıcacık sobanın onunde o inlemelere nasıl kulak tıkanır yaaoff ya
istanbul. Turkiye genelinde hizmet veren bi dernek faln var mı. Bnde araştıriyim. İçim daha rahat ederHangi sehirdesiniz acaba ? Ona göre arastirayim hemen
HAYTAP var oraya ulasabilirsiniz instagram hesabiniz var mi acaba ? Ona göre özel mesaj atıp 2 kişi soylicem size onlarda çok yardımcı olurlar bizzat gelip ilgilenirler hattaistanbul. Turkiye genelinde hizmet veren bi dernek faln var mı. Bnde araştıriyim. İçim daha rahat eder
yok malesef sadece faceyi eşimle ortak kullanıyoruz. Burdan ozel mesab atın isterseniz onların facesi varsa ordan ulaşiyim?HAYTAP var oraya ulasabilirsiniz instagram hesabiniz var mi acaba ? Ona göre özel mesaj atıp 2 kişi soylicem size onlarda çok yardımcı olurlar bizzat gelip ilgilenirler hatta
sanırım yanlış ifade ettim , bi kopeğin sadece girebileceği kadar kuçuk değil. Kuçuk bi oda gibi de duşunebilirsiniz. Bizim site yeni olduğu için kenarda kalan odunlardan falan yaptılar, ustunde çatısı var. Soba kurmuşlar, dumanı çıkıyo çunkuKüçüćük kulübede ne yapabilirler ki orada mı yaşıyor yani çocuklar ? Haysev var oraya mail atın. Facebook sayfaları var 600 bin kişilik. Orada yayınlıyorlar. Mutlaka bir yol gòsterirler
yarın mutlaka aratıcam inşallh.. Umarım çabucak el atarlar yoksa olecekler kesinFacede hayvan severler diye aratırsanız bulursunuz
Ben yazdım onlara cevap bekliyorum şimdi olmazsa bile yarın iletirim size mutlaka ne yapabilceginizi söylerler ama siz yinede facebooktan hayvan severler filan yazıp bulduklarınıza mesaj atın yada bazı yerler direk telefon numarası veriyolar onları arayıp konuşun mutlaka yardımcı olurlar. Bende bi bilgi alır almaz yazcam sizeİnşllh bu serseriler bizden şuphelenmezler. Hiç tekin birilerine benzemiyorlar valla
çok çok teşekkur ederim. Hayvanlara iyilik yapalım derken cehenneme yolliycaktık belkide.. İnşllh yarın ulaşabiliriz birilerineBen yazdım onlara cevap bekliyorum şimdi olmazsa bile yarın iletirim size mutlaka ne yapabilceginizi söylerler ama siz yinede facebooktan hayvan severler filan yazıp bulduklarınıza mesaj atın yada bazı yerler direk telefon numarası veriyolar onları arayıp konuşun mutlaka yardımcı olurlar. Bende bi bilgi alır almaz yazcam size
yarın mutlaka aratıcam inşallh.. Umarım çabucak el atarlar yoksa olecekler kesin
çok iyi, o zamn bunlarlada ilgilenirler mutlaka.. Zavallı hayvanlar inlio ve sesleri kısılmış. Umarım olmezler sabahaMutlaka ilgilenirler. Benim ilanımı yayınladılar kaç kişi aradı beni. Ayrıntılı olarak yazarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?