- Konu Sahibi sibelimyavuz
-
boyumuz da aynı[/QUOT
selam
sana da başarılar diliyorum.büradaki günlükleri okuyunca bende açmak istedim.kadın dayanışması ve verilen destekler insanı motive ediyor galiba.yapmayı düşündüğün bir fikir var mı nergis.benle paylaşırsan sevinirim
canım 13 kilo kadar fazlan var. boylarımız aynı ama ben senden 9 kilo daha fazlayım :)) 2-2.5 aylık işi var onun. spor yapabilcek imkanın var mı?
senin vücud tipinde bir arkadasim var spor salonu gidip ve eslestirmeli diyet tarziyla cok guzel kilo verdi..dilerim sende verirsin cok fazlan yokyazdigina göre azda yiyorsun..sanyiorum hareketin az..kendine uygun diyet ve spor programi bulabilirsin netten..örnegin karin icin oturdugun yerden bile olsa rutin yapabilicegin hareketler olabilir..daha etkili olur sani..cunku zaten az yiyorsun.. kolay gelsin simdiden
Herkesin derdi ayrı işte
kimi almaya kimi vermeye çalışıyor
üst karın bölgen için sana calsiyum tavsi edebilirim
bol bol yoğurt tüket light olursa daha faydalı tabi
eniştem diyetisyen göbek bölgesi yağları için süt ürünleri şart diyor
özellikle sabah aç karınla yoğurt yiyebilirsin
yeme tarzında çok aşırı bir şey görmedim
hormonlarını da bi kontrol ettirsen.
spor şart mı değil mi dersen bünyeye göre değişiyor
metabolizman yavaş çalışıyorsa sporla kilo vermen normal spor yapanlara oranla daha az olur
ben de 18-19 yaşlarımda sporla zayıflamayı denedim ama hiç kilo veremedim
anca yemediğimde kilo verebiliyordum
şimdi ise almaya uğraşıyorum :)
bünye belirli bir kiloda sabitliyor kendini bende 5 senedir 53 kiloyum ve alamıyorum
kararlı olursan vereceğine inanıyorum
rejimin ilk bir haftası zor geçer,takip eden günlerde daha az acıkırsın
mideni küçük öğünlere alıştır,öğün araların mümkün olduğunca kısa olsun
boş şanslar size :)
kızlarrrrrrr şuan 65 kg geldim çok mutluyummmmm
sbahlar işte bir simit ve tek şekerli çay
öğle iş yerinde çıkan çorba yemek salata
akşamları evde ne varsa genellde çorba ve salata bol meyvegece nöbetine gittiğimde ise saat 9 da yemek yiyoruz sabaha kadar insan acıkıyor biskivi felan atıştırıyorum
1 aydır kola hastasıyım kola yerine ayran içiyorum.ertesi gün bütün gün uyuyorum kalkınca çorba salata ve meyve
kahve içmeye bayılıyorum.
bu sayfayı dün açtığımdan beri dikkat ediyorum.haftaya çarşamba ne kadar verceğimi yazıcam.tabi bu rada spor yapmıyorum spor şart dimi.
Merhabalar,
ismim sibel, ankara da özel bir şirkette çalışıyorum.yaşım 31.işim nöbet tarzı bir iş olduğu için 4 gece de bir is yerinde sabahlıyorum.bu yüzden uyku düzenim pek fazla yok.evet bende balık etli bir bayanım.boyum 160 kilomsa 68.göbek çevremde çok fazla yağ var.bazen alışveriş yaptığım mağazalarda hamilemisin diye soruyolar.göğüslerimde oldukça büyük olduğundan üst bedenim kilolu.bacaklarım ve kalçalarım zayıf.yani alt beden 36 üst beden 42.orantısız bir vucut.artık bu durmdan sıkıldım ve destek ve öneri istiyorum sizden bana yardımcı olursanız neler yapabileceğim hakkında çok sevinirim.ve siz ve önerileriniz sayesinde bende zayıflayabilirim.desteklerinizi bekliyorum ne derseniz harfiyen uyucam.
08.12.2011
kilom:68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?