zayflamak için destek istiyorummm

sibelimyavuz

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
10
0
286
Ankara
Merhabalar,

ismim sibel, ankara da özel bir şirkette çalışıyorum.yaşım 31.işim nöbet tarzı bir iş olduğu için 4 gece de bir is yerinde sabahlıyorum.bu yüzden uyku düzenim pek fazla yok.evet bende balık etli bir bayanım.boyum 160 kilomsa 68.göbek çevremde çok fazla yağ var.bazen alışveriş yaptığım mağazalarda hamilemisin diye soruyolar.göğüslerimde oldukça büyük olduğundan üst bedenim kilolu.bacaklarım ve kalçalarım zayıf.yani alt beden 36 üst beden 42.orantısız bir vucut.artık bu durmdan sıkıldım ve destek ve öneri istiyorum sizden bana yardımcı olursanız neler yapabileceğim hakkında çok sevinirim.ve siz ve önerileriniz sayesinde bende zayıflayabilirim.desteklerinizi bekliyorum ne derseniz harfiyen uyucam.

08.12.2011
kilom:68

kolay gelsin canim boy ve kilolarimiz ayni sayilir ( ben 162, 68.1 kilo)

bence kilo vermenin ilk kurali $ekerden uzak durmak, ben yapamiyorum ama yapanlar çok güzel kilo veriyor

aramıza hoşgeldinnn...gece nöbet tuttğun için geceleride yemek yiyorsundur demi?
spor yapma şansın varsa daha çabuk verebilirsin kglarını
buarada günde neler yiyorsun???

sbahlar işte bir simit ve tek şekerli çay
öğle iş yerinde çıkan çorba yemek salata
akşamları evde ne varsa genellde çorba ve salata bol meyve

gece nöbetine gittiğimde ise saat 9 da yemek yiyoruz sabaha kadar insan acıkıyor biskivi felan atıştırıyorum
1 aydır kola hastasıyım kola yerine ayran içiyorum.ertesi gün bütün gün uyuyorum kalkınca çorba salata ve meyve
kahve içmeye bayılıyorum.

bu sayfayı dün açtığımdan beri dikkat ediyorum.haftaya çarşamba ne kadar verceğimi yazıcam.tabi bu rada spor yapmıyorum spor şart dimi.

canım 13 kilo kadar fazlan var. boylarımız aynı ama ben senden 9 kilo daha fazlayım :)) 2-2.5 aylık işi var onun. spor yapabilcek imkanın var mı?

senin vücud tipinde bir arkadasim var spor salonu gidip ve eslestirmeli diyet tarziyla cok guzel kilo verdi..dilerim sende verirsin cok fazlan yokyazdigina göre azda yiyorsun..sanyiorum hareketin az..kendine uygun diyet ve spor programi bulabilirsin netten..örnegin karin icin oturdugun yerden bile olsa rutin yapabilicegin hareketler olabilir..daha etkili olur sani..cunku zaten az yiyorsun.. kolay gelsin simdiden ;)

Herkesin derdi ayrı işte
kimi almaya kimi vermeye çalışıyor

üst karın bölgen için sana calsiyum tavsi edebilirim
bol bol yoğurt tüket light olursa daha faydalı tabi
eniştem diyetisyen göbek bölgesi yağları için süt ürünleri şart diyor
özellikle sabah aç karınla yoğurt yiyebilirsin
yeme tarzında çok aşırı bir şey görmedim
hormonlarını da bi kontrol ettirsen.

spor şart mı değil mi dersen bünyeye göre değişiyor
metabolizman yavaş çalışıyorsa sporla kilo vermen normal spor yapanlara oranla daha az olur

ben de 18-19 yaşlarımda sporla zayıflamayı denedim ama hiç kilo veremedim
anca yemediğimde kilo verebiliyordum

şimdi ise almaya uğraşıyorum :)
bünye belirli bir kiloda sabitliyor kendini bende 5 senedir 53 kiloyum ve alamıyorum :(

kararlı olursan vereceğine inanıyorum

rejimin ilk bir haftası zor geçer,takip eden günlerde daha az acıkırsın
mideni küçük öğünlere alıştır,öğün araların mümkün olduğunca kısa olsun

boş şanslar size :)

senin vücud tipinde bir arkadasim var spor salonu gidip ve eslestirmeli diyet tarziyla cok guzel kilo verdi..dilerim sende verirsin cok fazlan yokyazdigina göre azda yiyorsun..sanyiorum hareketin az..kendine uygun diyet ve spor programi bulabilirsin netten..örnegin karin icin oturdugun yerden bile olsa rutin yapabilicegin hareketler olabilir..daha etkili olur sani..cunku zaten az yiyorsun.. kolay gelsin simdiden ;)

cok tesekkur ederim carsamba gunu kac kılo vermısım paylasıcam herkese basarılar

Herkesin derdi ayrı işte
kimi almaya kimi vermeye çalışıyor

üst karın bölgen için sana calsiyum tavsi edebilirim
bol bol yoğurt tüket light olursa daha faydalı tabi
eniştem diyetisyen göbek bölgesi yağları için süt ürünleri şart diyor
özellikle sabah aç karınla yoğurt yiyebilirsin
yeme tarzında çok aşırı bir şey görmedim
hormonlarını da bi kontrol ettirsen.

spor şart mı değil mi dersen bünyeye göre değişiyor
metabolizman yavaş çalışıyorsa sporla kilo vermen normal spor yapanlara oranla daha az olur

ben de 18-19 yaşlarımda sporla zayıflamayı denedim ama hiç kilo veremedim
anca yemediğimde kilo verebiliyordum

şimdi ise almaya uğraşıyorum :)
bünye belirli bir kiloda sabitliyor kendini bende 5 senedir 53 kiloyum ve alamıyorum :(

kararlı olursan vereceğine inanıyorum

rejimin ilk bir haftası zor geçer,takip eden günlerde daha az acıkırsın
mideni küçük öğünlere alıştır,öğün araların mümkün olduğunca kısa olsun

boş şanslar size :)

bugun tartıldım hala 68 kg kilo vermemişim.:((

sbahlar işte bir simit ve tek şekerli çay
öğle iş yerinde çıkan çorba yemek salata
akşamları evde ne varsa genellde çorba ve salata bol meyvegece nöbetine gittiğimde ise saat 9 da yemek yiyoruz sabaha kadar insan acıkıyor biskivi felan atıştırıyorum
1 aydır kola hastasıyım kola yerine ayran içiyorum.ertesi gün bütün gün uyuyorum kalkınca çorba salata ve meyve
kahve içmeye bayılıyorum.

bu sayfayı dün açtığımdan beri dikkat ediyorum.haftaya çarşamba ne kadar verceğimi yazıcam.tabi bu rada spor yapmıyorum spor şart dimi.

Canım bende zayıflamaya karar verdim ve ilk işim spor salonuna gitmek oldu ordaki hocamın bana ilk dediği akşam saat 7 den sonra özellikle çok fazla meyve yeme dedi çünkü meyvenin içindeki şeker vucutta en kolay depolanan şekermiş.... Bende akşamları meyve yerine yağsız yoğurt yemeğe çalışıyorum acıktıkça çünkü yoğurtun içindeki mikroorganizmalar göbek eritmek için birebir netten araştırabilirsiniz.... Yediğin biskivi ise mümkünse rejim için hazırlanan yağı ve şekeri azaltılmış türden olsun... Ben iş yerindeki çekmecimi doldurdum bunlarla çok acıktıkça bir iki tane atıyorum ağzıma... Özel günlerdeki şeker krizinide bu şekilde çzödüm şekeri azaltılmış layt çikolatalardan aldım :52::52::52::52::52: Günlüğüme beklerim canım birbirimize tam destek

Merhabalar,

ismim sibel, ankara da özel bir şirkette çalışıyorum.yaşım 31.işim nöbet tarzı bir iş olduğu için 4 gece de bir is yerinde sabahlıyorum.bu yüzden uyku düzenim pek fazla yok.evet bende balık etli bir bayanım.boyum 160 kilomsa 68.göbek çevremde çok fazla yağ var.bazen alışveriş yaptığım mağazalarda hamilemisin diye soruyolar.göğüslerimde oldukça büyük olduğundan üst bedenim kilolu.bacaklarım ve kalçalarım zayıf.yani alt beden 36 üst beden 42.orantısız bir vucut.artık bu durmdan sıkıldım ve destek ve öneri istiyorum sizden bana yardımcı olursanız neler yapabileceğim hakkında çok sevinirim.ve siz ve önerileriniz sayesinde bende zayıflayabilirim.desteklerinizi bekliyorum ne derseniz harfiyen uyucam.

08.12.2011
kilom:68

sevgili sibelimyavuz, bence böbek çevren için biraz egzersiz faydalı olacaktır. bir de mutlaka bir endokronologa git. bazı hormonal dengesizlikler belirttiğin bölgede yağlanmaya sebep oluyor. üst beden için postacı yürüyüşü önerebilriim sırtın ve kolların için çok faydalı olacaktır.

sakın moralini bozma. yazdıgın kilo çok aşırı değil hele de benimkinin yanında:)))) sana tavsiyem ekmeği ve yağlı gıdaları kes, üst bedeni çalıştıran hareketler yap, ve üst bedenin daha fazla olsa da sağlıklı oldugun için şükret ve mutlu ol. bak göreceksin 1 ay sonra burdan inceldiğini konusacagız.

seni takip edeceğim

sevgiyle kal

mrb kızlar 3-4 ay öncesine kadar benimde hiç kilo vermek gibi sorunum yoktu hatta önceleri kilo almak isteyipte alamayanlardandım... sonra ne oldu bilemiyorum karın bölgem ve kalçalar yağlanmaya başladı :18:ama kısa bi zaman içinde!!!! şu anda 58.500 kilodayım ve yaklaşık 1 haftadır internette araştırma yapıyorum bölgesel zayıflama üzerine ve sonuç olarak;
kesinlikle mekik hareketlerinin zorunluluğu (karın kaslarının çalıştırılması) ,
en az 40 dk tempolu yürümek,
abur cubur işlerini azaltmak hatta tamamen kesmek ,
aldığın enerjiden fazlasını yakmak....
masabaşı işi olanlar içinde oturarak yapılan mekik hareketleri var yani hareket, hareket, harekett:8: hadi bakalımm ben pazartesiden itibarenn ( nedense her yeni başlangıç için pazartesi denilir ya bende bu kuralı bozmayıp ) harekete geçiyorum... veeee umarım başarılı olurum... benim gibi yeni başlangıç yapacaklara (her ne konuda olursa olsunn) başarılar diliyorum.... :34:

Back
X