Bebek Beslenmesi Zayıf bebek sorunsalı..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
maşallah senınkı cok guzel buyumus sankı bız o kadar olamayız gbıme geliyor yaa . Gecen bırı dedı bıyolojı dersıne ver iskelet diye incelesinler gel de takma gel de üzülme
Yuh ya kusura bakmayın da ben öyle diyen insanı doverim vallao diyen kişi kiloluysa sende kış uykusuna yatan de :)

Aynen o kişi de kılolu bende ona laf vurdum ama gel içimi gör yangın yeri :))))
Takilmayin gerçekten boş. Kiloyu sağlık sanıyorlar iyi bakıyorum sanıyorlar ben çocuğumu çok kırdım bu yüzden demiyor emin olun sizin evladımız kime ne

Benim kizim 2kilo 47santim dogdu suan 14aylik 8kilo yaditlarinin yaninda ufak daha net bi sekilde yuruyemiyo az yiyo zor yiyo nerdeyse hic uyumuyo bu kadar sikintinin arasında cok cektim milletin lafini ahh hele (bilmem bi cocugun anasi (varmis)olacakki nasi yediroyo bunu)lafini bile duydum aksama kadar yemek uertip yedirmeye calismaktan yorulan ben

Takilmayin gerçekten boş. Kiloyu sağlık sanıyorlar iyi bakıyorum sanıyorlar ben çocuğumu çok kırdım bu yüzden demiyor emin olun sizin evladımız kime ne
Takılmamak elde degılde napalım elden bıse gelmıyor canım

Her cocuk bır degıl yaa napalım kabullenecez canım elbet buyüyecekler bunlar da boyle kalmıcak..doktora gıttınız mı ıstah acıcı bıseyler verır belkı

Hala yemiyor 2 yaş 3 aylık ve 10.5 kilo çözüm bulan var mi

bizde de aynı durum var, kızım 15 aylık 9 kilo. boyu 77 cm. herkes zayıflığından dem vuruyor. yemiyor doğru dürüst, zorla bi kaç kaşık yedirirsek mutlu oluyoruz. nasıl iştahı açılır bu çocukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…