Arkadaşlar zayif çocuklara ne yedirmeliki kilo alsin oğlum yaşina göre boylu fakat zayif buda beni çok üzüyor biey yemiyor ne yedirmeliyimki kilo yapsinn bebekken çok kiloluydu şimdi böyle çubuk kraker tarzi çok üzülüyorum
arzuco size maalesef fikir veremiyorum , oğlum 6. ay sonuna kadar sadece anne sütü aldı . Sadece şunu söyleyebilirim ben oğluma kahvaltı vermeye başladığımda dönüşümlü olarak ceviz , badem ve fındık tozu verdim. Tabii bunun zamanlamasını ve miktarlarını dr. unuzla konuşun. :)
İnşallah fikir verebilmişimdir. Benim oğlum şimdi 2 yaş 4 aylık :)
arkadaslar çocukları ne kadar zorlasakta yemiyorlar işye benim ikizlerim var suan 5 yaslarında vallahi içirmediğim vitamin balık yagı harnup pekmezi nar suyu pedıasuare bitki cayları daha neler neler suan aklıma gelmiyor denemediğim sey kalmadı ama hepsi bosa gitti çevremden çok tepkı aldım yeter artık sen kendine bak onlarıda rahat bırak deliriceksin yoksa dediler simdi sadece vitazinc adlı vitamin veriyorum iyi geldı bazen anne acıktım dıyor
aynen canim 5 yasina giriyor oglum zaten 2 kilo dogmustu birde erken dogum oldu 2 defa amaliyat gecirdi oglum ondan sonra kendine gelemedi cok zayif doktoru diyorki zayif cocuk iyi olur panik yapma diyor ama ben yinede yemesini istiyorum etraftan herkese gelde laf anlat hicmi yemek yapmiyorsun hicmi yedirmiyorsun halbuki bende zayifim yapimiz oyle fazla yedirince kusuyor cocuk almiyor midesi denemedigim hicbirsey kalmadi gelde bunu cahil insanlara anlat piskolojimi bozup atiyorlar:teselli:
Benim çocugumda 4 yaşına daha yeni girdi boyu güzel dedi doktor sadece kilo almamış dedi 15 kilo olmuş ne yapmam gerekiyor kilo alımı için bazen diyorum aman kiloyu napıcak diye bazende kafama takıyorum balık yağda içiriyorum fayda etmiyor sadece canının istediği sevdiği yemekleri yediriyorumarkadaşlar her anne mutlaka yararlı şeyler yedirmek ister çocuguna. ben anne değilim ama lütfen sölediklerime kulak verin. çocuğunuz yemek istemiyorsa lütfen zorlamayın. çok zayıf bir çocuktum ben. küçükken annem beni yumurta ,süt yoğurt konusunda zorladı. her sabah haşlanmış yumurta yemek zorundaydım ve yemek istemiyodum.sadece beyazını yiyim derdim hayır illa hepsini yiceksin derdi. öğüre öğüre yerdim. sanki nolacak bi gün beyazını öteki gün sarısını yesem.her gece süt içirirdi hemde ballı ondanda aynı sekilde tiksindim.gelelim şimdiye.25 yaşındayım.yumurtayı ağzıma alamıyorum çünkü tiksiniyorum başkası yerken koktugunda kötü oluyorum.sadece pastalarda oda kokmazsa yıyebılıyorum. aynı şekilde süt ve yogurduda hıc agzıma almıyorum. dişlerim de problemli çürümeye çok meyilli.hep doktor kontrolünde olması gerek.bunlar hep annemin eseri. lütfen yemek konusunda çocuklarınızı zorlamayın.üç lokma yemesinde bir lokma yesin nasılsa acıktığında tekrar yemek ister.benim çocugum olursa ben annem gibi olmicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?