- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Heyecandan soramadım. Ama bi dahakine ilk isim o olacak. Sadece düşük olduğunu söyledi ve iki günde bir beta hcg gerektiğini söyledi.Değerin kaç çıktı
Hım keşke sorsaydın çıktısını falan almadın mıHeyecandan soramadım. Ama bi dahakine ilk isim o olacak. Sadece düşük olduğunu söyledi ve iki günde bir beta hcg gerektiğini söyledi.
Inan şu an niye almadım diyorum kendi kendime. Hep burda gördüğüm birşeydi oysaki. Ama işte insan dusunemeyebiliyormus. Keşke alsaydım. Kısacası düşükmüş yani değerim. Eczacı da bat bile gelmeden öğrenmişsin daha küçük tabi ondan öyle söylemiştir dedi.Hım keşke sorsaydın çıktısını falan almadın mı
Aynen doktorun neden olumsuz konuşmuş ki. Değerin yükselir inşallah bende bata 3 gün kala yapmıştım kan testini.Inan şu an niye almadım diyorum kendi kendime. Hep burda gördüğüm birşeydi oysaki. Ama işte insan dusunemeyebiliyormus. Keşke alsaydım. Kısacası düşükmüş yani değerim. Eczacı da bat bile gelmeden öğrenmişsin daha küçük tabi ondan öyle söylemiştir dedi.
Inan hiç ummadigim bir anda geldi. Dua gibi mucize gibi. Ama sevinemiyorum eşimin sevindiğini baba moduna girdiğini gördükçe korkuyorum. O benden de çok üzülür çünkü birşey olursa. Bana öyle olumsuz gibi konuştu ki ben bekledim hamilesin bi daha şu zaman gel diyecek ve ben havalara ucucam. Fakat o "gebelik başlangıcı var fakat.." deyince dirseklerimi dizlerime koyup iş görüşmesi ciddidiyetinde onu dinledim. Pazartesiye kadar gün nasıl geçer bilmiyorum. Ağrılarım var normal dedi. Ama öyle bi etki yarattı ki ağrılarımdan bile korkuyorum.Yahu nasıl insanlar bunlar anlamakta güçlük çekiyorum vallahi..tatlım sakin onun dediğini takma kafana daha adetine 5 gün varken öğrenmişsin tabiki beta hcgen düşük olucak neden seni bu kadar strese sokmuş anlamadım eminim yükselicektir sen sadece stres yapma ve karnındakini düşün
Peki gebelik çıkmış miydi sana da mı adet öncesi olduğu için kesin konuşamıyorum demişti acabaAynen doktorun neden olumsuz konuşmuş ki. Değerin yükselir inşallah bende bata 3 gün kala yapmıştım kan testini.
Tc falan girsem gösterir mı ki hiç bilmiyorum bi bakayım çok sağolunsonucunuz e nabizda gozukmez mi acaba ? tum sonuclar gozukuyor orda belki o da gozukur
gosterebilir benim simdiye kadar oldugum butun testlerin sonuclari (ozel devlet ) hepsi gozukuyor . tum dr muayenelerimTc falan girsem gösterir mı ki hiç bilmiyorum bi bakayım çok sağolun
Tabi ki e devlet şifresi olan biri olarak görebiliyorsunuz bende o yok maalesefgosterebilir benim simdiye kadar oldugum butun testlerin sonuclari (ozel devlet ) hepsi gozukuyor . tum dr muayenelerim
Öyle düşünme doktor her ihtimale karşı öyle demiştir sana. Bende korktum önce kese ve kalp atışı görünmeden emin olamadım ki şuan da yeniyiz bizde daha dün kalp atışını duyduk şuan tedirgin olman normal. İşte değerini bilseydik ona göre yorum yapardık. Mesela benimki bata 3 gün kala 215 çıkmıştı. Neye göre öule dedi doktor bilemedim. Yükselmesi gerek sadece. Bugün cuma pazartesiye az kaldı canım sabret. Gönlünce olsun inşallah herşeyInan hiç ummadigim bir anda geldi. Dua gibi mucize gibi. Ama sevinemiyorum eşimin sevindiğini baba moduna girdiğini gördükçe korkuyorum. O benden de çok üzülür çünkü birşey olursa. Bana öyle olumsuz gibi konuştu ki ben bekledim hamilesin bi daha şu zaman gel diyecek ve ben havalara ucucam. Fakat o "gebelik başlangıcı var fakat.." deyince dirseklerimi dizlerime koyup iş görüşmesi ciddidiyetinde onu dinledim. Pazartesiye kadar gün nasıl geçer bilmiyorum. Ağrılarım var normal dedi. Ama öyle bi etki yarattı ki ağrılarımdan bile korkuyorum.
Peki gebelik çıkmış miydi sana da mı adet öncesi olduğu için kesin konuşamıyorum demişti acaba
ben ozelde hormon tahlili yaptirmistim o gozukuyor . hatta hastanenin kendi internet sitesinde de lab sonuclari kismi var ordan da gozukuyor sonuclar . ama gebelik testini tecrube etmedim henuzTabi ki e devlet şifresi olan biri olarak görebiliyorsunuz bende o yok maalesefama fikir güzel en azından hamilelik boyunca tüm muayenelerim hakkında bilgi kaydı amaçlı birşey olabilir. Bi şifre almalıyım . Peki ben direk özelde göründüm ordaki gözükür mu acaba E nabizda?
Bende şuan e nabızdan baktım da özelde yaptırdığım tahliller çıkmıyorben ozelde hormon tahlili yaptirmistim o gozukuyor . hatta hastanenin kendi internet sitesinde de lab sonuclari kismi var ordan da gozukuyor sonuclar . ama gebelik testini tecrube etmedim henuz
ozel hastane miydi ? ben 2 ay once zehirlenmistim safa hastanesine gittim orda yapilan testler cikiyor bu ay da nisa hastanesinde hormon testi yaptirmistim o da cikiyor ona binaen soylemistimBende şuan e nabızdan baktım da özelde yaptırdığım tahliller çıkmıyor
Inan hiç ummadigim bir anda geldi. Dua gibi mucize gibi. Ama sevinemiyorum eşimin sevindiğini baba moduna girdiğini gördükçe korkuyorum. O benden de çok üzülür çünkü birşey olursa. Bana öyle olumsuz gibi konuştu ki ben bekledim hamilesin bi daha şu zaman gel diyecek ve ben havalara ucucam. Fakat o "gebelik başlangıcı var fakat.." deyince dirseklerimi dizlerime koyup iş görüşmesi ciddidiyetinde onu dinledim. Pazartesiye kadar gün nasıl geçer bilmiyorum. Ağrılarım var normal dedi. Ama öyle bi etki yarattı ki ağrılarımdan bile korkuyorum.
Peki gebelik çıkmış miydi sana da mı adet öncesi olduğu için kesin konuşamıyorum demişti acaba
Evet özel hastane. Devlet hastanesinde yaptırdıklarım çıkıyor da özeldekiler çıkmıyorozel hastane miydi ? ben 2 ay once zehirlenmistim safa hastanesine gittim orda yapilan testler cikiyor bu ay da nisa hastanesinde hormon testi yaptirmistim o da cikiyor ona binaen soylemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?