Zayıf hareketler:(((

Insomnia 246

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
161
158
33
36
Hanımlar doktordan geldim bugün 16 haftalik oldum doktora bebeğin hareketlerini henuz hissetmedigimi söyledim oda baktı ultrasona sonra beyninde yada kalbinde sorun olabilirmiş dedi ikili testi temız çıktı bir ay sonra gel belli olur neden hareketlerinin az olduğu dedi benim gibi olupta bebeği sağlıklı Doğan varmi

Canm anlamadım ben 16 haftalik zaten hissetmen için çok küçük heleki ilk hamilelikse .doktor ultrasonda mi hareketleri az dedi

Canm anlamadım ben 16 haftalik zaten hissetmen için çok küçük heleki ilk hamilelikse .doktor ultrasonda mi hareketleri az dedi
Evt canm hareketleri çok yavaş dedi acaba ben hissetmiyorum dedim diyemi dedi öyle
Benim üçüncü gebeliğim evt normal olabilir daha hissetmemem ama doktor sadece hareketleri çok yavaş diye beyin ve kalpte sorun olabileceğini söyledi

Çok geçmiş olsun canm insallah birşey yoktur ama tek doktorla sınırlı kalma bana da biri ense kalınlığı var demişti başka doktora gittim bi sıkıntı yok dedi sonra 27 haftalıkken gelişim geriliği var hemde 3 hafta dediler başka bi doktor bir hafta oda sıkıntı çıkarmaz dedi yani allah bilir oda insan sonuçta ve ölçümler çok değişebiliyor sadece hamileliği zehir ediyorlar ne çok göz yaşı dökmüştüm

Amin inşallah canm artık beklemekten başka yapacak birsey yok

eger gercekten bir sorun olsa 1 ay sonraya birakmaz doktor onu ogrenmek icin en en ufak ihtimalde bile bayiliyor bir cok doktor ordan oraya yonlendirmeye sonucta sen bisey diyene kadar doktor sana boyle bisey dememis. Birde hissetmek icin erken zaten seninde 3. Ise bilirsin zaten.. hic kafana takma insAllah sagliklidir bebegin

ben hissetmiyorum dedim sonra bana evt gerçektende hareketleri zayifmis dedi bi ay sonra gel dedi ama ben randevu aldım haftaya başka bi doktora bakalım o ne diyecek inşallah sorun yoktur bu doktorlar neden böyle yapıyor anlamıyorum sadece hareketine bakıp böyle bir şey söyledi bana

Evet onlara soylemesi cok kolay geliyo galiba.. halbuki anne stres olunca bebege gecer bunu gayet iyi bilirler.burayada yazarsin diger doktora gidince ve eger insAllah bi sknti olmazsa doktorunu değiştir bana kalirsa

Evet onlara soylemesi cok kolay geliyo galiba.. halbuki anne stres olunca bebege gecer bunu gayet iyi bilirler.burayada yazarsin diger doktora gidince ve eger insAllah bi sknti olmazsa doktorunu değiştir bana kalirsa
İnşallah dediğin gibi bi sıkıntısı yoktur bebeğin canm zaten başlardan beri çok stresli geçti bu hamileligim ailevi nedenlerden dolayı inşallah bebege gecmemistir

Ben anlamıyorum gerçekten hamile kadına pat diye emin olmadan söylenecek şey mi?Ülkemizde düzgün bir hekim etiğine ihtiyaç var hem de acil var.Tek ultrasonda kadın hareket hissetmiyorum dedi diye hemen beyin geriliği teşhisi koyuyor.Pes yani.Bence siz başka bir doktordan acil fikir alın bir sorun olmadığına eminim ama içinizi rahatlatın.

Aynen zaten haftaya başka bi doktora randevu aldım dünden beri hem şaşkın hem Üzgünüm belkide hissetmiyorum demesem oda bana öyle demeyecekti diyorum

Hic korkmayin allahin izniyle birsey cikmaz benim ilk hamililegimde 16 haftada normal birsekilde hissediyordum ama ikinci hamileligmde 20. Haftaya kadar hic birsey hissetmedim cok doktorlara gittim hepsi cocuk hareket ediyor normal sekilde sen hissetmiyorsun diyordu. 2. Hamileligim oldugu icin daha erken hissetmem gerektigini dusunuyordum ve tum gebeligim boyuncada bebegim cok yavas hareket etti cok sukur saglikli evladim. Sizde icinizi ferah tutun

İnşallah dediğiniz gibi olur benimde üçüncü gebeliğim ikinciyi sanki daha erken hissetmistim doktorda öyle deyince şüpheye düştüm Allahın izniyle birsey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…