- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- Konu Sahibi GirLookingForLove
..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Squat programımın 2. Gününü tamamladım. Veee açlık beni Fit kabak pizzamı yapmaya itti :) yarım saat önce mideye indirdim. Bu saatte yemenin uygun olmadığını bilsem de spor sonrası aşırı acıkmış midemi boş bırakmak yağ kaybetmek adına iyi olmazdı. Ki mükemmel bir pizza Yaptım :)
Yarım kabağı rendeledim. Suyunu süzüp 1 yumurta ile harmanlayıp 15 dk Fırında pişirdim. Üzerine domates rendeleyip istediğim baharatlarla bir sos elde ettim. Az kaşar, çok az beyaz peynir rendesi, biraz Mısır ve ton Balığı. Ver fırına:)))
Kesinlikle denemelisin ve istediğin gibi değiştirebileceğin bir tarif. İstediğin sebzeden yapabilirsin, birden fazla sebzeyi karıştırabilirsin. Dominosa alternatif :) sanırım hedeflerimiz birbirine yakın. Ben de seni takibe alıyorum :)))tadını çoookkkk merak ettim, takipteyim
Kesinlikle denemelisin ve istediğin gibi değiştirebileceğin bir tarif. İstediğin sebzeden yapabilirsin, birden fazla sebzeyi karıştırabilirsin. Dominosa alternatif :) sanırım hedeflerimiz birbirine yakın. Ben de seni takibe alıyorum :)))
Beklerizz hep buradayızzz yaşam boyu fit olmak için :)) Doğuma az kalmış sanırım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)Çocuk doğduktan sonra bi uğrayım ben buralara
Şu son 3-4 kilolar bir türlü gitmek bilmiyor değil mi :) ben de bir zamanlar çok kısa bir süre 45 kiloya inmiştim ah ne güzel günlerdi ama sağlığımdan olmuştum tabi. Bizim boylarımızda 47 oldukça ideal bir kilo inşallah tez zamanda görürüzbende 158 boy şuan 51 kiloyum(bayram öncesi 49 u görmüştüm oysa ki )
hedef 48, 47 e de çekebilirim o konuda kendime güvenmiyorum
eşim kabağı yemek olarak yemeyi sevmez benim, o yüzden farklı tarifleri hemen yakalamaya çalışıyorum
Beklerizz hep buradayızzz yaşam boyu fit olmak için :)) Doğuma az kalmış sanırım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)
Şu son 3-4 kilolar bir türlü gitmek bilmiyor değil mi :) ben de bir zamanlar çok kısa bir süre 45 kiloya inmiştim ah ne güzel günlerdi ama sağlığımdan olmuştum tabi. Bizim boylarımızda 47 oldukça ideal bir kilo inşallah tez zamanda görürüz
Beslenme konusunda ciddi araştırmalarım var Senelerdir değişik ve sağlıklı tariflerle devam edicem umarım :)