Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Bugün yediklerim şöyleydi:
Ramazan sonrası erken kalkma politikama dönüş yapmam güç olacak. O nedenle beslenme saatlerim Değişiyor ve baZen öğün sayısı azalıyor ama rayına oturtacağım.

Kahvaltı(10.30): activia ballı kahvaltı zamanı (bir gün önce abartılı yediğimden bu şekilde dengelemek istedim)

Ara öğün(13.30) 1 avuç leblebi, 3-4 kaju

Ara öğünüm beni çok doğurduğundan ben buna akşam diyorum :)

Akşam(16.00):5 Kaşık tavuklu bulgur pilavı
5 Kaşık taze fasulye
Yoğurt

Spor öncesi 2 erik, 1 kayısı.

Veeee 1 saat yürüyüş! Çok tempolu Yürüdüm, Bayağı terledim. Muhtemelen acıkacağım. Ramazan sonrası her saat yemek istiyor canım :) bakalım ne olacak:)

1.5 litre su içildi, devamı gelebilir:)

Son düzenleme:
Squat programımın 2. Gününü tamamladım. Veee açlık beni Fit kabak pizzamı yapmaya itti :) yarım saat önce mideye indirdim. Bu saatte yemenin uygun olmadığını bilsem de spor sonrası aşırı acıkmış midemi boş bırakmak yağ kaybetmek adına iyi olmazdı. Ki mükemmel bir pizza Yaptım :)

Yarım kabağı rendeledim. Suyunu süzüp 1 yumurta ile harmanlayıp 15 dk Fırında pişirdim. Üzerine domates rendeleyip istediğim baharatlarla bir sos elde ettim. Az kaşar, çok az beyaz peynir rendesi, biraz Mısır ve ton Balığı. Ver fırına:)))

Squat programımın 2. Gününü tamamladım. Veee açlık beni Fit kabak pizzamı yapmaya itti :) yarım saat önce mideye indirdim. Bu saatte yemenin uygun olmadığını bilsem de spor sonrası aşırı acıkmış midemi boş bırakmak yağ kaybetmek adına iyi olmazdı. Ki mükemmel bir pizza Yaptım :)

Yarım kabağı rendeledim. Suyunu süzüp 1 yumurta ile harmanlayıp 15 dk Fırında pişirdim. Üzerine domates rendeleyip istediğim baharatlarla bir sos elde ettim. Az kaşar, çok az beyaz peynir rendesi, biraz Mısır ve ton Balığı. Ver fırına:)))

tadını çoookkkk merak ettim, takipteyim :KK66:

Bugün 8 buçukta kalktım ve 9 itibariyle 1 saat pilates yapıp kahvaltı yapmayı planlıyordum. Ebru şalı ile 21 günde yağlarımızdan kurtulun programına başladım ama nasıl hamladıysam 1 saatlik programı 2 saatte ANCA bitirebildim. Mahvoldum :110: veeeee 11.30 itibariyle kahvaltım :kk77:

Iki dilim uno soframız ile beyaz Peynirli salamlı yağsız tost.
1 domates
1 kuru incir
Çay

Çocuk doğduktan sonra bi uğrayım ben buralara
xenforo-smilies-kk48.gif

Kesinlikle denemelisin ve istediğin gibi değiştirebileceğin bir tarif. İstediğin sebzeden yapabilirsin, birden fazla sebzeyi karıştırabilirsin. Dominosa alternatif :) sanırım hedeflerimiz birbirine yakın. Ben de seni takibe alıyorum :)))

bende 158 boy şuan 51 kiloyum(bayram öncesi 49 u görmüştüm oysa ki :mad:)

hedef 48, 47 e de çekebilirim o konuda kendime güvenmiyorum :KK70:
eşim kabağı yemek olarak yemeyi sevmez benim, o yüzden farklı tarifleri hemen yakalamaya çalışıyorum :KK70:

Çocuk doğduktan sonra bi uğrayım ben buralara
xenforo-smilies-kk48.gif
Beklerizz hep buradayızzz yaşam boyu fit olmak için :)) Doğuma az kalmış sanırım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :) :nazar:
bende 158 boy şuan 51 kiloyum(bayram öncesi 49 u görmüştüm oysa ki :mad:)

hedef 48, 47 e de çekebilirim o konuda kendime güvenmiyorum :KK70:
eşim kabağı yemek olarak yemeyi sevmez benim, o yüzden farklı tarifleri hemen yakalamaya çalışıyorum :KK70:
Şu son 3-4 kilolar bir türlü gitmek bilmiyor değil mi :) ben de bir zamanlar çok kısa bir süre 45 kiloya inmiştim ah ne güzel günlerdi ama sağlığımdan olmuştum tabi. Bizim boylarımızda 47 oldukça ideal bir kilo inşallah tez zamanda görürüz :KK68:
Beslenme konusunda ciddi araştırmalarım var Senelerdir değişik ve sağlıklı tariflerle devam edicem umarım :)

Beklerizz hep buradayızzz yaşam boyu fit olmak için :)) Doğuma az kalmış sanırım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :) :nazar:

Şu son 3-4 kilolar bir türlü gitmek bilmiyor değil mi :) ben de bir zamanlar çok kısa bir süre 45 kiloya inmiştim ah ne güzel günlerdi ama sağlığımdan olmuştum tabi. Bizim boylarımızda 47 oldukça ideal bir kilo inşallah tez zamanda görürüz :KK68:
Beslenme konusunda ciddi araştırmalarım var Senelerdir değişik ve sağlıklı tariflerle devam edicem umarım :)

ayyyy ben sağlıksız şeyleri daha çok seviyorum pizza, burger,hamurişi bayyılıyorum anlatamam AMA yemiyorum tabi ki :KK70:

eveeeet yine buradayım günlük :)

Kahvaltıdan sonra 14.45 itibariyle yine bağımlısı Olduğum leblebiden 1 kahve fincanı(56.6) ve 1 yemek kaşığı kaju yedim(60 kcal)

Ebru şallı 21 günlük programı inanılmaz yorucu, feci ter attım ve 2 Kare portakalı bitteri hakettim 16.00 ama hemen ardından son kalan 3-4 kajuyu da mideye indirmesem iyiydi. Kuruyemiş bağımlılığım ne olacak :/

18:30 Akşam yemeği

Dünden kalan yemekleri ziyan etmemek için bugün de yedim tabi.
5 Kaşık bulgur pilavı
2 Kaşık fasulye
Annemin misafirlikten getirdiği müthiş mayalı poğaçanın Yarısı. (Ilk defa bu kadar tutarlı Olduğum için bunu yediğime kızmıyorum)

Şimdi 65 Squat yaptıktan sonra 1 saatlik yürüyüşüme çıkacağım ve mümkünse 10.000 adım!!!!
Mükemmel hissediyorum. Ağrılarım olsa da pilates çok iyi geldi. 2 gün dikkatle Şiş göbeğim bile indi. Ayrıca aşağıda 2 gündür beni ye diyen baklavaya hala dokunmadım. Süperim kızlar !! :nazar:

Bugünün bana getirisi pilates ve yürüyüş toplam 3 saat spor Yaptım. :) yansın yağlar, gelsin kaslar !
Eskiden sağlıksız bir şekilde az az 2 öğün yerdim. Şimdi tok bile olsam mideyi boş bırakmıyorum, sağlıklı atıştırmalıklarım hep benimle olacak. Spor sonrası evet tokum ama enerji kazanmam ve yağlarımın kasa dönüşmesi için ara öğün yapmalıyım ki öğle yemeği yemiyorum.

Işte spor sonrası ara öğünüm: Fıstık ezmeli muz dilimleri
Yarım muz ve Fıstık ezmesi

Fıstık ezmesi bol kalorili OLMASINA rağmen dikkatli ölçülerde tüketildiğinde çok faydalı. Bol protein ve lif içermekte ve içerisindeki yağlar sağlıklı yağlar. O nedenle light ını tercih etmiyorum. Tokluk veriyor ve sindirimi düzenliyor. Ayrıca içerisinde cildi güzelleştiren E vitamini mevcut. Önerilir !!! :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 83
Canım günlüğüm yine çok güzel bir güne daha uyandım. Bugün de nefes aldığım için Şükürler olsun :KK68:
Güne tahmini 1 saat 15 dk ilk pilatesimle başladım.

Kahvaltı 10:00

1 kase nesfit karışık Meyveli
Çok seviyorum ben bunu beni çok tok tutuyor :)
Bugün inşallah 3 öğün tüketebilirim
Akşama Görüşürüz günlüğüm :KK15:

Bugün sınırları aştım galiba :KK43:

Öğle yemeği
Evde tek erkenci ben olduğumdan 10 da kahvaltımı yapmıştım. 12 de kahvaltı masasına oturan ailem bana onlarla olmadığım için gücendi ve zorla kaşarlı Sucuklu tostu yedirdiler.

3 gibi kardeşim meyve salatası istedi. 250 kaloriydi yarısından az tükettim. Şeftali, elma, Kayısı ve erik :)

Tok olmama rağmen bu sefer de annem Akşama randevusu Olduğunu Söyledi ve yemek yapmamı rica etti. Ben de onu yalnız bırakmamak için 17:15 sularında akşam yemeğimi de yedim.

Fırında ızgara fileto
4-5 elma dilim patates
Çok az biber kızartması

Maşallahım var :) bugün Yürüyüşe mola verecektim ama vazgeçtim. Tempolu 1 saat yürüyüş ve su ve yeşil Çay dışında hiçbir besin tüketmemeye niyetliyim :)))

Aslında çok yediğimi düşünmüyorum fakat o kadar kısa aralıklarla yedim ki. Bünyem kaldıramadı :) işte bugün de böyle günlükcümmmm:)

Çok pişmanım çok akşam gezmelerine çıkmak yok artık :/ çok kötü bir kaçamak yaptım bol kalorili.... Yarısını yedim. Güya bir şey yemeyecektim! Cezalandırıyorum kendimi 10 gün en ufak bir tatlı tüketimi yok :KK43:(
Şimdi yarım saat dans edeceğim. Yarın bunu dengelemem gerek :KK43:

Bugün sabah 1 saat 15 dk pilates
Kahvaltı 11:30
1/4 beyaz Peynirli omlet
Bol yeşillik ve domates
1 salam
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
1 kuru incir(sindirim problemi yaşıyorum)

Akşama Çorbalı bir menü düşünüyorum. Ramazan'dan sonra çorbayı kesmek iyi gelmedi :)
Bugün dünkü kaçamak telafi edilecek günlük :))

Dün akşam yazamadım günlük

Dün ara öğünlerin 1 haşlanmış mısır ve 1 avuç leblebi
Akşam yemeğinde sadece domates Çorbası çünkü dışarı çıkacaktım.

Dışarıda 2 top dondurma.

Tatlı krizime yine mani olamadım.
Kötü ve düzensiz beslendim iki gündür biliyorum :KK43:
Birileri Bana biraz destek olsa keşke buralarda yalnız kaldım :/
Artık her gün sadece akşamları toplu olarak yazacağım. Sanırım öyle daha düzenli olacak

Buralarda kimsecikler yok ama ben mücadeleme devam edeceğim :)

Kahvaltı (07.30)

1 büyük simit
1 Pınar beyaz peynir(20 gr lık)
1 kupa Çay

Bu saatte sokaklardaydım, geniş bol kalorili kahvaltılardansa çok özlem duyduğum simite kavuşayım istedim :)

Ara öğün(11:00)
1 piko portakallı

Öğlen(14:30)
1 Piliç nugget
1 bardak kefir
Bol domates

Akşam(18:30)
1/2 mantarlı krep
1 kayısı

Spordan önce 1 avuç leblebi, 1 büyük kahve fincanı light süt

1:15 dk pilates
70 squat
Veeee 7 km yürüyüş tam 10.000 adım!!!!
Bugünü mutlu kapattım günlük
Pilatesi henüz 4 gündür yapmama rağmen bacaklarımın arkasındaki o kabuksu Görüntüler inanılma azaldı. Aynadan belli olmuyor bile Yakından bakarsam az az görüyorum :)) 21 günlük Kür bittiğinden farkı göreceğime inanıyorum. Bırakmak yok devam !

Dünkü menüm

Kahvaltı(09.00)
1 kase Çilekli buğday gevreği

Öğle(13.30)
Dışarıdaydım. Kayseri mutfağı bulamayınca,
Ispanaklı kaşarlı pide, ayran (sağlam yedim ama mideyi bozdum çok hassas midem var bu Yüzden akşam yemek yemedim, arada bir atıştırdım)

Akşam
1 sade soda
Nane limon
1 orta Türk kahvesi
Biraz leblebi
1 erik 1 kayısı
Çok az yeni keşfettiğim doğal Çilekli dondurma

Eve çok geç girdiğimden pilates yapmadım ama tam 14.000 adım 8 km yürüdüm:)

Benimde durumum seninkine yakin :)
1,52 boyundayim ve suan 52-53 civarlarinda dolasiyorum... Hedef kilom simdilik 49, o kiloda nasil olacagimi bilmedigimde, asagi inmiyorum simdilik :)

Belirli bir diyet uygulamiyorum bana çok sikici geliyor ve normal bir yasam tarzina uymadigi için kendimi kisitlanmis hissediyorum..

O yuzden onume ne cikarsa onu belirli sinirlarda tuketiyorum :)

Takipdeyimm :)

X