zayıf olmak neden sorun :(

Eger halinizden memnunsaniz yani zayif agizlarini kapatin hemen cevap verin yok degilseniz kilo alin ama yine cevaplarini verin dusunum kendi kendinize mutevazi olun kalp kirmaya calisin ama kendinizi ezdirmeyin helede ergenlere ne munasebet

biri size zayif derse ne diyeceksinkz pratik yapin misal

Evet zayifim herkes kilo vermeye calisir bazilarida benim gibi Allah vergisi olur ugrasmaz sukurler olsun

Evet zayifim gencim guzelim bana kiloyu savunma seni uzerim (gulumseyerek tatli tatli soyleyin)

Evet zayifim ne yani kilolumu olsaydim?

Evet zayifim aaa ama bak sende kilo ver azicik yanlarin gobegin cikmis bu yasta hemde(gicik tiplere soyleyin itinayla ozguven sarsilir)

Evet zayifim yaslanincada hep genc gosterecegim ne hos degilmi :) seklinde gulun

Yanii guzel guzel verin agizlarinin payini hiic altta kalmayin ozguven boyle boyle gelisir

Hem insan secmektede haklisiniz herkesle mi konsacagiz canim kac senelik tanidiklarina guvenemiyor insan zaman zaman iyi yapiyorsunuz Selam verin gecin sevebileceginiz insanlar olunca kaynasirsiniz birada sorun sizde degil merak etmeyin kendinizi guvensiz hissediyorsuniz ondan size oyle geliyor sorun yok

Insanlarin bazilari acimasiz dis guzellige takilip kaliyorlar esasen acimazsizliklarida cehaletlerinden geliyor gunaha giriyorlar sizi uzuyorlar kul hakkinada giriyorlar helallik almalari sart haberleri yok ...

Hiç üzülmeyin. Mesela kilolu öğretmene kolay kolay hocam çok sismansinjz çok kilolusunuz demezler ama zayıf olunca alinmayacaginizdan kendilerince emin olduklarından böyle diyebiliyorlar çünkü zayıflık çoğu zaman güzel kabul edilen birsey. Hiç takmayın :) zayıflık kilolu olmaktan bin kat daha iyi yahu. Darısı başıma :KK70:
İyi de hocam kilo alın biraz çok zayıf siniz liseli gibi duruyor sunuz iskelet gibisi n iz filan diyor lar resmen hakaret ler duyuyorum ve çok sinir oluyorum kilo kompleksi oluştu kilo almak istiyorum

bana da çok şişmansın diyolar napalım yaşayıp gidiyoz işte.. ağzı torba değğilki büzesin....insanlar sürekli bir şey bulur bir zamanlar zayıftım hastalıklı gibi görünüyosun diyolardı :)

İnsanlar çok densiz, gerçekten çok çok fazla densiz. Genci de yaşlısı da. Ben belli bir yaşıma kadar çok zayıftım, gören herkes, akrabalardan tut komşulara kadar zayıflığımla alakalı laf söylerlerdi. Anneme babama kalkıp "siz bu çocuğa yemek vermiyor musunuz?" falan derlerdi. Onun dışında yaşımdan 2-3 yaş da küçük gösteririm mesela. Hiç unutmam ben lise 1'e giderken genç çocuğun biri bana kaça gittiğimi sordu. Lise 1 deyince "hadi ya, ben seni 6. sınıf falan sandım hiç lise 1'e giden birine benzemiyorsun" dedi. Ben de kalktım ona "sen de insana benzemiyorsun, maymun sandım ben seni" dedim. :KK70: Çocukluk tabi ama çocuk çok bozulmuştu. O gün bugündür dış görünüşümde bir kusur bulup kötü niyetle alay etmeye çalışanlara anladıkları dilden cevabını veriyorum. Kendimle çok barışığım, kimilerine göre çok güzel, kimilerine göre çok çirkinimdir belki ama sonuçta bu benim ve kimsenin laf söyleme hakkı yok. O hakkı siz de vermeyin kimseye bence.

Şimdi düşündüm de ben iyi ki öğretmen olmamışım. Ben o çocukları çok kötü bozardım sanırım. Size bu lafları edenler ya ortaokul ya da lise çağındaki çocuklar yani tam ergenlik çağındalar. Travma yaşatırdım valla sonra da cadı öğretmen Wurstria meslekten men edilirdi. :KK55:
İyi bozmuş sun çocuğu bazen bende bozuyor u m mesela çok zayıf sin diyen bir öğrenci me ben normal i m bence sen şişman sin dedim hocam çok alındım dedi eee nasıl oluyor muş dedim bazen de herkes kilolu olmak zorunda mi diyorum şişman birine şişman siniz hocam diyemez ler zayıf lar a herkes çöp gibisin diyebiliyor artık bıkkınlık var yani aynı laf lar dan bıktım

Boyuna göre kilon o kadar ideal ki. Sakın kilo alma. Ergenler zaten varil gibi oluyorlar o yaşlarda, seni zayıf görmeleri normal. Hiç takılma bence. Samimi söylüyorum boy kilo orantın çok iyi.
aslında uzun boylu olsam manken gibi siniz derler di boy kısa kilo da az olunca küçük kalıyorum herhalde dış görüntüm korkut mu yo rahat c a konuşuyor lar 158. Boy a 50 kilo ideal bence 4 kilo eksiği m var :)

Lisede öğretmenlik yapiyormussunuz. O yaşlarda her şey sorun zaten. Zayıf olsan iskelet,şişman olsan ayı,uzun olsan deve,kısa olsan cüce,güzel olsan havalı,çirkin olsan tipe bak... Hepsinin ortasında olabilen varsa ne mutlu. Siz artık öğretmensiniz. Ogrencilerinizle aranıza mesafe koyun. Fiziginiz hakkında ne hakla yorum yapıyorlar ? Zayifsiniz filan derlerse ''Bu seni ilgilendirecek en son şey. Beni incelemeyi birak,derslerine odaklan.'' diyebilmelisiniz. Daha sert duruşlu olmanız gerekiyor bence. Lisede öğretmen olmak sanırım en zor islerden biri. Allah kolaylik versin.
Aynen öyle ergen ler çok saygısız olabiliyor

bana da çok şişmansın diyolar napalım yaşayıp gidiyoz işte.. ağzı torba değğilki büzesin....insanlar sürekli bir şey bulur bir zamanlar zayıftım hastalıklı gibi görünüyosun diyolardı :)
Aynen bir türlü yaranil mi yo aslında kendimle barışık olmayı öğrenme li yi m öyle insanları çok seviyorum ya gerçekten kusurlar i ile kendine özgüven li insanlar a özeni yo rum ben bir türlü kendi m e güvenen biri olamadım:(

Aslinda boy ve kg.oraniniz guzel, cok zayif degil ki.Bence siz kendinizden emin ve biraz otoriter durmalisiniz.
Bu arada bir donem kg problemim.vardi.O zaman insanlari.memnun edemedim.36 bedene indim,dogum yaptim.vs.derken 36-38 bedenim yine memnun.edemiyorum.Bu kez de zayifsin vs yorumlarindan biktiriyorlar.
36 beden iyi zaten normal ama ben 34 beden i m çoğu zaman giysi bulmakta zor la nı o m özellik le kaban lar da kaban lar genelde büyük oluyor :)

Aynen bir türlü yaranil mi yo aslında kendimle barışık olmayı öğrenme li yi m öyle insanları çok seviyorum ya gerçekten kusurlar i ile kendine özgüven li insanlar a özeni yo rum ben bir türlü kendi m e güvenen biri olamadım:KK43:

ayy neden zayıf olmak için ölüp bitiyoruz biz... zayıflık bir kusur değil ki... sen bi de şişman olda gör ne laflar ediyolar.... haaa ölü balık gibi de dolaşma canlı canlı ol... omuzların düşük halsiz bitkinsen bende laf söylerim bak :) spor yap vücudunu şekillendir... gençsin ne güzel.. değerlendir bu yaşlarını kimseyi de umursama....

Yazımdaki yanlışları klavye hatasına ya da acele yazmanıza bağlıyorum,zira bir öğretmen bu kadar yazım yanlışı yapmamalı.

Zayıf olmak..yıllardır insanların pis gülmelerine şakalarına maruz bırakan ve kendi savunma sistemimi geliştirmeme sebebp olan durum:KK76:. Biri eğer dalga geçmek beni küçük düşürmek orda aşağılamak için konuyu açarsa..Bedenimin zayıf olması o kadar önemli değil..Karakterinin zayıf olmasından iyidir..Der ve o kişiyi oraya defnederim söylediği laflarla:KK14:ve bunu ona söylediğimi hissetmesini bakışlarımla sağlarım.. ha samimiyetimiz vardır iyiliğime söyler..Amaan canım 150 kilo olsam..iki adım atsam nefes nefese kalsam daha mı iyi der..olaya pozitif bakar insanlarında öyle görmesini sağlarım :) takılma böyle şeylere..SEN SEN OL..KİMSENİN LAFIYLA HAYATINI NEGATİF HALE GETİRME..insanların düşünce zincilerine hapsetme kendini..Özgürlük güzel şey :):KK59:

Merhaba arkadaş lar 25 yaşında wim yeni öğretmen olarak atandı m çocukluğu m dan beri sessiz ve çekingen bir yapı m olduğu için çok sorunlar yaşadım arkadaş edinme olsun iletis i m kurmak olsun aslında konuşkan i m Ama hemen kaynaSa ma m ya da herkes le iyi muhabbet kuram a m sevdikleri m ve samimi oldukları m la çok konuşur u m öğretmenlik çok sosyal bir meslek ve bu yüzde sorunlar yaşıyorum açıkçası özgüven i m yok 46 kilo yu m minyon tıpli olduğu m için sorun yaşıyorum öğrenci ler sürekli çok zayıf sin diyor zaten hayatı m boyunca zayıf sin cop gibisin laflar i m dan dolayı bıktım öğretmen oldum şimdi de öğrenci ler çok küçük sunuz çok zayıf siniz iskelet bilmem ne bıktım balık burcu yu m ve çok hassas bir yapı m var insanlar in kırıcı sözleri beni çok yıpratıyor ne yapmamı önerir siniz nasıl özgüven kazanılır insanları nasıl takma ma yi başarabilir i m
Ben de öyleyim ama seviyorum zayıf olmayı. 3 4 kilo alsam yeter diyorum. Ne öğretmenizisiniz bu arada

Zayif olmak ne zamandan beri sorun oluyor? Ben de 48 kiloyum bikac kiskanc disinda herkes manken gibisin diyor, demeseler ne olur ki ben begeniyorum kendimi, 2 kilo almistim diyetle verdim :)

bende elli kiloyum insanların zayıfsın çöp gibisin gibi laflarından inan biktim usandım tatliyla hamurisiyle ve yağlı yemeklerle aram yok ondan mi alamıyorum bilmiyorum almayi denedim ama maalesef

neden bunun için üzülüyorsunuz ki böyle mutluyum deyip geçin
bu kadar hassas olmak bünyeye zarar hiç gerek yok insanlar eleştiricek birşeyler illaki bulur

İnsanlar için sorun sanki onlar karnı mi doyuruyor 1.58 boyunda yim46 kilo yu m hayatı m boyunca çok zayıf sin laf ini duydum ve bıktım
ben 162cm 45 kiloyum hiçte sizin kadar uzulmedım.Bence konu sızın zayıf olmanız değil.Evet oyleyim deyip konuyu gecıstırırsınız.

Bende bir zamanlar 48 dim ey gidi günler geri gelinnn....
Sağlığın yerindeyse zayıfsın laflarını hiç takma bile.
Bende şişko sayılırım ama eskisi gibi takmıyorum.
Çekingenliğine gelince öğretmen oldun artık üzerinden mutlaka atarsın devamlı sosyal bir ortamda olacaksın öğrenci, öğretmen,veli gibi kasma kendini bence.

Back
X