Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir doktora görünüp istah acici bir liste ne bleyim haplar falan kesin vardir, dene bence. Gercekten istersen kilo alabilirsin, tipki kilo verenler gibi, azim sart. Tabi bir doktor kontrolünden gec, metabolizma hizi yüksek olanlar gercekten zorlaniyor fakat sen yemek yemiyorum diyorsun, galiba senin sorunun daha kolay cözülür. Cok yiyen arkadasin varsa onlarla takil, sahsen ben yemek yemekten müthis zevk alan biriyim yakinda olsam garanti yedi kilo aldirirdim sana![]()
iştah acıcı birseyler verirse doktor oyle bir yersinki:) yemedigin icin alamıyorsun hem cozumun var
Tabiki yarar. Doktorlar daha iyi bilir test falan yaparlar. Sen istersen alirsin. Gercekten rahatsizsan eger bu durumdan. 39 kilo gercekten azmis. Filmlerin yemek sahnelerinde bile acikiyorum. Kendini yemek yemeye ver bir dene. Cünkü yedikce daha da yiyesin gelir kesinlikle.Yesemde sonuç degismiyor metobolizmam hizli minyon tipliyim seviyorum aslında biraz kilo alsam iyi olucak yemek yiyenlerin de yaninda olsamda pek yiyemiyorum balik yagi iştah acici karisimlar vs. Olmuyor yavaş ve az yiyorum diyetisyene gitsem ise yararmi ?
Tabiki yarar. Doktorlar daha iyi bilir test falan yaparlar. Sen istersen alirsin. Gercekten rahatsizsan eger bu durumdan. 39 kilo gercekten azmis. Filmlerin yemek sahnelerinde bile acikiyorum. Kendini yemek yemeye ver bir dene. Cünkü yedikce daha da yiyesin gelir kesinlikle.
bol bol kola içben o şekilde aldım geri veremedim şimdi vermeye çalışıyorum