zayıfladığım için "mister spaga benziyorsn" dediler

ben bir ara normaldim evlendikten sonra bi kilo aldım 63leri gördüm. o sürede ne çok şişmişsin vs... çok kilo almışsın. ayy sende biz gibi şişman oldun desene felan....

sonra stresten 50e düştüm, ayy hastamısın noldu sana hiç yakışmamış vs vs... doğum yaptım ödem oldu şiştim hemşire bile kızdı çok kilo almışsın, halbuki ödemdi o... neyse doğumdan sonra 46ya kadar düştüm. herkesten laff... şimdi 54e çıkım, biraz kilo mu alsan kiii.. bip.... la almıyorum yaf. 50 kilo olmak istiyorum size neee:işsiz:

gördüğünüz üzere hiç bir şekilde yaranamıyorsunuz :KK53: ben böyle mutluyum deyin geçin

kuzenim ise eskiden çok güzeldin mstr spak olmuşsun dedi.Gururum çok incindi.
Kuzenine biraz salaklık var bence.
İzlediğini de anlamamış.
Ayrıca filmdeki en havalı elaman mr spock.
Kasin benziyor dese anlarım,saçını toplayınca kulakların benziyor dese anlarım.
Ama zayıfladın dediği zaman örnekleme tutmamış.
"Ben salagim" demek yerine sana ms spock demiş yanlışlıkla.

İnsanların bu konudaki odunluğu beni benden alıyor. Hiçbir zaman ne çok zayıf ne çok kilolu biri oldum, bana kullandığım ilaçlardan aldığım kilo yüzünden aa hamile misin diye soran oldu ki sık sık bağırsaktan dolayı gaz şişkinliğim olur. İnsanlar bir sıkıntısı mı var bu kadar kilo verdiyse/aldıysa belki bir sağlık sorunu veya derdi vardır demiyor. Söyleyen kötü niyetli olmasa bile çok kırıcı olabiliyor. Ki kötü niyetli yapılmışsa bu örnekteki gibi, kesin o kişiyle mesafe koymak lazım bence.

Mister spag ne anlayabilmek için epey çaba sarfetmem gerekti :D Mr spock imiş.

Bu adamın uzun bir yüzü var. Önceden yuvarlak olan yüzünüz zayıflayınca ovale döndüyse belki o yüzden benzetmiş olabilir ama her halukarda hiç hoş bir benzetme değil. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor herhalde. Böylelerine kendi ilacından tattırmak lazım, kendi neye benziyormuş acaba, ben olsam bi incelerdim 😂

MR spock ne alaka bari mantıklı bir benzetme kullansaymış ne bileyim slenderman deseymiş gollum deseymiş 😂 ben bu kilo almışsın vermişsinle kafayı yiyenlerde hep kıskançlık gördüm, takıntı boyutuna varmış artık kim kaç kilo alsa verse hemen görüp hassas tartı gibi geziyorlar. Kaale almayın siz nasıl güzel görüyorsanız kendinizi o kiloda olun önemli olan o

merhaba bayanlar bir kaç ay önce kilo verdim. 12 kilo kadar sonra istemsiz vermeye başladım.Çevrem eleştirmeye başladı.çirkinleştin,çirkin oldun,kötü oldun kuzenim ise eskiden çok güzeldin mstr spak olmuşsun dedi.Gururum çok incindi.kendimi çirkn görmeye ve hissetmeye başladım.kilo alıp toparladım ama beynimin içi bunlarla doldu.Özguvenim gitti.Sizde de böyle oluyor mu sevgiler
Kilo alsan da Fil gibi olmussun derlerdi. Bosver salla.

Ancak, kisa surede cok kilo kaybi yuzunden, zayiflamanin yaninda, muhtemelen epey cokmussundur. Kan degerlerine mutlaka baktirt.

Çevreniz mallarla dolu olabilir mi? Ne kadar ayip ya, oldu sende kalk "sizde dötüme benzediniz" deyiver. Empati hak getire. Kendinizi nasil rahat hissediyorsaniz öyle güzelsinizdir, boşverin başkalarının boş laflarini.

Türk olan mi yabancı olan mi 😂
Ayrıca o adam kulaklariyla ünlü hani kilink dese neyse o kemik adam da öbürü değil o kulak adam.

merhaba bayanlar bir kaç ay önce kilo verdim. 12 kilo kadar sonra istemsiz vermeye başladım.Çevrem eleştirmeye başladı.çirkinleştin,çirkin oldun,kötü oldun kuzenim ise eskiden çok güzeldin mstr spak olmuşsun dedi.Gururum çok incindi.kendimi çirkn görmeye ve hissetmeye başladım.kilo alıp toparladım ama beynimin içi bunlarla doldu.Özguvenim gitti.Sizde de böyle oluyor mu sevgiler
Terbiyesiz insanlar .sagliginda problem yoksa ve kendini ne sekilde iyi hissediyosan disardaki insanlarin ne dusundugunun bir onemi yok.

Aman boş verin ben zayiflasam mesela çok mutlu olurum istersen keloglana benziyorsun desinler 🤣
Kuzenin sacmalamis bence
Hem herkes istediği kiloda olur belki siz zayif halinizi seviyorsunuz kime ne

genelde zayiflamaya baslayinca etraftaki insanlar kiskanmaya basliyorlar ve laf soyluyorlar. ben de bir ara 15 kilo vermistim, hemen etrafimdakiler ayy daha verme sakin vs falan diyordu, ki o zaman bile 15 kilo fazlam vardi hala. yani derler cunku kiskaniyorlar.

Millete yaranılmaz herşeyi anca eleştirirler bizim g.tmüz büyük onların folloş ağızları. Kiloluyken neler neler duydum yok camış gibisin yok sen üç porsiyon yersin zayıfladım bu seferde yok sen sarkmışsındır yok küçücük kaldın daha verme. Ne yapsan yaranılmıyor

Başkalarının ne dedigini, ne düşündüğünü konrrol.edemeyiz. Peri kizi gibi.olsaniz onlar kafaya koyduktan sonra gene bisey bulur söyler..Önemli olan, baskalarinin fikirleriyle yürüyen biri haline gelmemek...
Onlar derse desin kımin umrunda deyip gecin. Bunu aliskanlik haline getirin.Sevgiler

Size sürekli lakap takarak hakaret seviyesinde eleştiri yapanlara lütfen karşılığını verin. Verin ki bir daha ki sefere konuşurken iki kez düşünsünler. Ben çok karşılaşmasamda nadirde olsa çirkin kelime kullananlara daha üst seviye benzetmelerle empati kurmalarını sağlıyorum :) Böyle böyle akıllanıyorlar. Şu fiziksel özelliklere yorum yapılmaması gerektiğini 100 yıl sonrasında bile öğrenemeyecekler herhalde.

Back
X