• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dünkü menüm

sabah

2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
domates peynir
şekersiz çay

öğle
1 dilim ekmek
üstüne acıka sürdüm yedim

ara

bir elma

akşam

fırında hamsi
kıvırcık salata
bir dilim ekmek

2 litre su
20 dakika yürüyüş
evde bacak çalıştırma hareketi

2 haftadır evde spor yapıyorum bacaklarımın sıkılaştığını hissediyorum birazda basenlerim eridi sanki yanlarım düzleşti gibi bi ara resim eklicem

selam kizlarr, ben cuma günü diyeti bozdum ya :47::47: çorbami hep yedim ama $unlarida yedim : 2 kurabiye, 1.5 avuç çekirdek ve 2 ka$ik pilav bu yüzden dün tekrar meyve + çorba günü yaptim ve bu yüzden 7 degilde 8 gün yapacagim yani kaldi 3 gün
dünki yediklerim

sabah : 2 ye$il çay (kalkar kalkmaz evden çikmak zorunda kaldik, ve ben diyette oldugum için agzima çorba di$inda bir$ey atamadim)
ögle : 1.5 büyük kase lahana çobasi (120)
ara : 1 küçük mandalina (45)
ak$am : 1 kase lahana çorbasi (90)
ara : 1 tatli ka$igi nutella (200) cissss, ama canim o kadar çektiki anlatamam yani pi$man bile degilim :17::17::17::17::17::17:

toplam 455 kalori
500ml ye$il çay
1.5 litre su
ak$ama kadar ko$u$turmaca

ya kizlar i$ yerindeydim dün ben mandalinami yerken, çok zayif bir kiz geldi ayni yerde çali$iyoruz ve gözümün önünde 5-6 tane $ekerli çikolatali çörek yedi :52::52: küçük bir elma boyundaydilar ama kalorisi 150, banada tekli etti te$ekkür edettim almadim yaa, nasil oluyoda kiz incecikkkkk kiskandim :37::37::37::37::56:

selam kizlarr, ben cuma günü diyeti bozdum ya :47::47: çorbami hep yedim ama $unlarida yedim : 2 kurabiye, 1.5 avuç çekirdek ve 2 ka$ik pilav bu yüzden dün tekrar meyve + çorba günü yaptim ve bu yüzden 7 degilde 8 gün yapacagim yani kaldi 3 gün
dünki yediklerim

sabah : 2 ye$il çay (kalkar kalkmaz evden çikmak zorunda kaldik, ve ben diyette oldugum için agzima çorba di$inda bir$ey atamadim)
ögle : 1.5 büyük kase lahana çobasi (120)
ara : 1 küçük mandalina (45)
ak$am : 1 kase lahana çorbasi (90)
ara : 1 tatli ka$igi nutella (200) cissss, ama canim o kadar çektiki anlatamam yani pi$man bile degilim :17::17::17::17::17::17:

toplam 455 kalori
500ml ye$il çay
1.5 litre su
ak$ama kadar ko$u$turmaca

ya kizlar i$ yerindeydim dün ben mandalinami yerken, çok zayif bir kiz geldi ayni yerde çali$iyoruz ve gözümün önünde 5-6 tane $ekerli çikolatali çörek yedi :52::52: küçük bir elma boyundaydilar ama kalorisi 150, banada tekli etti te$ekkür edettim almadim yaa, nasil oluyoda kiz incecikkkkk kiskandim :37::37::37::37::56:

böle yiyip yiyip kılo almayanlar varya onları bı kasık suda bpğasım gelıo bi tanesıde benım sevgılım 3 kısılık yemek yıyo resmen ama hala formunda:4:bn yesem ole 100 kılo olrdum 1 ayda:5:

dünkü menüm

sabah

2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
domates peynir
şekersiz çay

öğle
1 dilim ekmek
üstüne acıka sürdüm yedim

ara

bir elma

akşam

fırında hamsi
kıvırcık salata
bir dilim ekmek

2 litre su
20 dakika yürüyüş
evde bacak çalıştırma hareketi

2 haftadır evde spor yapıyorum bacaklarımın sıkılaştığını hissediyorum birazda basenlerim eridi sanki yanlarım düzleşti gibi bi ara resim eklicem

evde spor yapmak bnce spor salonundan daha keyıflı bıde evdeysen bos vaktınde yaprsın bn calısıorum vardıyalı bu hafta hıc yapamadm spora yuzmeye de gıdemedım o yuzden suclu hıssdıorum kendımı bide ebru sallının 2 dvdsın de bacak calıstırıcı gzl hareketler var bn oqrencıyken yapıodum zevklı oluo baya evde olsam yaprdım bnce sızde deneyın kızlar. :46:

menun de beya tam dıyet menusu olmus cok begendım.:34:

evde spor yapmak bnce spor salonundan daha keyıflı bıde evdeysen bos vaktınde yaprsın bn calısıorum vardıyalı bu hafta hıc yapamadm spora yuzmeye de gıdemedım o yuzden suclu hıssdıorum kendımı bide ebru sallının 2 dvdsın de bacak calıstırıcı gzl hareketler var bn oqrencıyken yapıodum zevklı oluo baya evde olsam yaprdım bnce sızde deneyın kızlar. :46:

menun de beya tam dıyet menusu olmus cok begendım.:34:

spor salonuna zaten gidemem hem evim merkeze uzak hemde kociş göndermez :1::1::1:
evde yaparken gerçekten zevkle yapıyorum hatta alıştım galiba hergün yapmak istiyorum
tavsiye için saol bi bakıyım ebru şallının dvdsine
vardiyalı çalışıncva zaten kendine vakit kalmaz tabi allah kolaylık versin

kizlar morelim çok bozuk! lahana diyetimi bozdum!! migrenim tuttu ve genelde çikolata çok iyi geliyor ben çok az yedim geçmedi sonra yine yedim ve geçti ama bayagi yemi$ oldum, yinede diyeti bozmami$ gibi devam edecegim meyve falan hiç bir$ey yemicem sadece lahana çorbami içecegim

evett kızlar bugün kendime biraz ödül verdim çok fazla oldu ama oldu işte salı günü eşimin doğum günü ama salı çalıştığı için bugün ona sürpriz yaptım ve at çiftliğine gittik açık büfe kahvaltı vardı ekmek gözleme puaça katmer börek harici herşeyden yedim birer parça ama hamur işi hiç birşey yemedim 4 fincan çay içtim sadece 2 şeker attım şuana kadar başka bişey yemedim

gelirkende yulaf kepeği buldum ve aldım az sonra onu yemeyi düşünüyorum yoğurtla beraber bide hint yağımı aldım yarın veya salı günü detoks yapmayı planlıyorum kabızlık içinde birebirmiş bakalım sonuçlar ne olacak dukan diyeti hazırlıkları yapıyorum aslında ama tam karar veremedim en az 1 ay devam eden bir süre sıkıcı olurmu veya dayanabilirmiyim bilmiyorum ama et yiyerek zayıflama fikride çok güzel geliyor kulağıma :):)

slm kızlar nasılsınız

bugünkü menüm

sabah 1 patates

öğlen 1 patates

akşam 1 kase çorba

3 kaşık bulgur pilavı
2 dilim light ekmek

güya 5 günde 5 kilo diyeti yapacaktım miğdem bulandı yapamadım...

kizlar morelim çok bozuk! lahana diyetimi bozdum!! migrenim tuttu ve genelde çikolata çok iyi geliyor ben çok az yedim geçmedi sonra yine yedim ve geçti ama bayagi yemi$ oldum, yinede diyeti bozmami$ gibi devam edecegim meyve falan hiç bir$ey yemicem sadece lahana çorbami içecegim

bende kötü oluyorum bu tür diyetlerde canım bi yerden patlak veriyo geçmiş olsun...

iyi akşamlar arkadaşlar
bugünkü menüm
sabah
sahanda 1 yumurta
kk kadar peynir
2 dlim tam buğday ekmeği
3 bardak çay
öğlen
1 kase etli yemek
1 dilim tam buğday ekmeği
arada 1 portakal
soda
akşam
1 kase makarna
yarım kase yoğurt
1 bardak salep bunu içmemeliydim:20:
1 avuç çekirdek
su pek içemedim bugün
temizlik yaptım akşama kadaqr o yüzden sporda yok
[/B]

spor salonuna zaten gidemem hem evim merkeze uzak hemde kociş göndermez :1::1::1:
evde yaparken gerçekten zevkle yapıyorum hatta alıştım galiba hergün yapmak istiyorum
tavsiye için saol bi bakıyım ebru şallının dvdsine
vardiyalı çalışıncva zaten kendine vakit kalmaz tabi allah kolaylık versin

saol cnm vakıt kaldıgı zamn ole degerlendırıorum ıste bnde bos vakıtlerımı eskıden bu nıvea body cdsını bıgun yapardım ertesı gun
ebru sallıyı yprdım yerdım yerdım kılo almzdm cokda hareketlıydım yasam trzım degıstı bole oldu:D :18:

merhaba kızlar,
22.01 menum:
sabah
2 adet cavdar ekmegı arasına 2 ınce dılım kasar bı tane salam(2 tane yedım)
ara öğün
2 adet kayısı +ılıksu
akşam
1 kaşe kırmızı biberli mercimek corbası
4 kasık patetslı et yemegı
1 çatal haşlanmıs tavuk
yogurt 2 kasık slatalık dmtes (az)
1 adet mandalına
ara öğün
1 tane etı form mısır gbı bısy:D
Toplam:1027
aksam sırkelı su +2 lıtreden fazla

sabahda 2x10 mkık cektım bıde 10-15 dk hafıf ıse gıdne kadar yurudum bunlar da spor sayılmaz ama spora gıdne kadar ıdare etcm salı gunune kadar artık :26:
menumle ılgılı yorumlarınızı beklıorum(::52:

iyi geceler,ancak yazabiliyorum dün misafirlikteydim,bugùnde misafirim vardi neler yedim bi bilseniz:17:ne sorun nede ben yazayim:43:sabah kilo bildirimi yaparim:59:

bende senin gibi migrenden muzdaribim fakat bu illetten korktugum icin migdemi bir türlü bos birakamiyorum o yüzdende aldikca aliyorum kiloyu yanliz bisey dikkatimi cekti cikolata yeyince geciyor demissin ama benim bildigim kadaiyla bu zamana kadar tanidigimmigren hastalari bende dahil olmak üzere cikolata yani tatli vs.süt ürünleri en cokta peynir bunlar migren ataklari yapan gidalar ama anladigim kadariyla sen bu durumu asmissin darisi bize bende insallah yarin bi aksilik olmazsa basliyorum diyete yanliz ben su kontrol cubugundan pek anlamadim yapmayi ugrasiyorum olmuyor birtürlü bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

günaydınn hanımlarr hayırlı ve beraketli bir hafta geçermemizi dilerimm.
hani elma diyetimde hafta sonune kadar geri alcam diye merak ediyordumya sadece 900 gr geri aldımm gersi bana kar olduu yediklerimdee kalorili şeyler di neysee bu hafta elma diyetine devammm planlarım tutarsaa bu hafta sonn ama belki 5 gün daha uzatırımm neysee böyle işteee bu arada müsafir geldi çok mutluyummm rahatladımm resmennn dün tartı aldım bir taneee resmenn eksiklikmişş tartısızlıkk...
bu arada hanımlar boğazlarım ağrıyorr böylee göğsüme kadarr yanıyorr böyle benden magazinlerr ....

bu aradaaaa hanımlarrrr hafta sonuu çoğunlukk kaçamak yapmışş tektek yorum yapmıyorum bende dahill ben buhaftaa kendi adımakonuşuyorum kaçamak olayın hayatımdan bir süreliğine kaldırıyorumm sadece buhafta denemek istedimmm ne kadar geri alcam diyeee ama benim için bitti geçici bir süreeeliğiinee....

HANIMLARR AZ ÖNCEDE YAZDIĞIM GİBİ ÇOĞUNLUKK KAÇAMAK YAPMIŞ BUNA BENDE DAHİL HERKEZ CUMA ENDESK KG VERMEYE ÇALIŞIYORR HAFTA SONU OLUNCA KOY VERİYORR ŞİMDİ GELİN TARTILALIM DESEM EMİNİM CUMADAN FARKLI ÇIKARIZZZ :9::9: HAKSIZMIYIM????
KİMİMİZ 5 GÜNDE 5 KG DİYETİ YAPIYOR KİMİSİ ELMAA( BEN) AMAHEMEN HEMEN HERKEZZZ CUMAYA KADAR YAPIP HAFTASONU BOZUYORR , TABİKİDE ÇOK NORMAL AİLECE BİR ARAYA GELİNİYOR MÜSAFİRLİKLER PARTİLER BRANÇLAR NORMALL AMA BİZİM ŞUAN ÇOK FAZLAAKOY VERMEE LÜKSÜMÜZ YOK ÖYLE DEĞİLMİ??? BEN BUNUN ÖNÜNEE ŞÖYLE GEÇMEYİ DÜŞNÜYORUM BİLMEM NE DERSİNİZZ,BUNDAN SONRA TARTİ GÜNÜMZÜ P.TESİYE ALALIM YANİİ BUGÜN DEĞİLDE BUNDAN SONRA P.TESİLERİ TARTI GÜNÜMÜZ OLSUNN ELBET HAFTASONU ETGİNLİKLERMİZE BİZDE DAHİL OLCAZ AMA BENİM İSTEDİĞİMM BUNU MİNİMUMAA İNDİRMEK ZATEN FARKINDAMISINIZ ARTIKK BU SİTEYE GİRENLER KEMİKLEŞMİŞŞ KİŞİLERR AYNI SÜREKLİ AYNI KİŞİLER BİZBİZEYİZZ GÜN GEÇTİKÇEE İYİCE KARDEŞ GİBİ OLCAZZZ TEKRAR TEKRAR HATIRLATMAK İSTİYORUMM YAZA AZ KALDI VE DAHA ÇOK GENÇİZ EMİNM KİMSE HALİNDEN MEMNUN DEĞİLL. ŞİMDİ HANIMLAR BİRAN ÖNCE SİLKELENELİMMM, YENİ BİR HAFTAA ARTIK KAÇAMAKLARI MİNİMUMA İNDİRELİMMM VE YOLA DEVAM EDELİMM.KENDİ ADIMAAA BİR SÜRELİĞİNE KAÇAMAĞI RAFA KALDIRIYORUMM M

ŞİMDİ SORUYORUM HERKEZEE TEK BAŞIMA TABİKİ KARAR VERMİCEMMM OYLAMAYa açıyorummmm;

1- CUMA TARTI GÜNÜ DEVAM ETŞİN ÇÜNKÜ?
2- P.TESİ OLSUN ÇÜNKÜ ?

CEVABINIZIN YANINDA AÇIKLAMA DA BEKLİYORUM YANİ ÇÜNKÜYÜÜ

GÜN İÇİNDE BUYAZIYI KOPYALAYIP YAPIŞTIRCAM GEÇMİŞİ OKUYAMAYAN ARKADAŞLARIMINDAN GÖZÜNDEN KAÇMASINN DİYEEE LİSTEDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMDAN OYLAMA İSTİYORUMM HANIMLARR

Son düzenleme:
günaydınn hanımlarr hayırlı ve beraketli bir hafta geçermemizi dilerimm.
hani elma diyetimde hafta sonune kadar geri alcam diye merak ediyordumya sadece 900 gr geri aldımm gersi bana kar olduu yediklerimdee kalorili şeyler di neysee bu hafta elma diyetine devammm planlarım tutarsaa bu hafta sonn ama belki 5 gün daha uzatırımm neysee böyle işteee bu arada müsafir geldi çok mutluyummm rahatladımm resmennn dün tartı aldım bir taneee resmenn eksiklikmişş tartısızlıkk...
bu arada hanımlar boğazlarım ağrıyorr böylee göğsüme kadarr yanıyorr böyle benden magazinlerr ....

bu aradaaaa hanımlarrrr hafta sonuu çoğunlukk kaçamak yapmışş tektek yorum yapmıyorum bende dahill ben buhaftaa kendi adımakonuşuyorum kaçamak olayın hayatımdan bir süreliğine kaldırıyorumm sadece buhafta denemek istedimmm ne kadar geri alcam diyeee ama benim için bitti geçici bir süreeeliğiinee....

Duyfercim sanada günaydınn canımmm
Arkadaşım birşey sorcamm
sen bildiğimizz şu kk daki elma diyetinden yaptınn değilmii
amaa o diyette sabah kahvaltısıı varmııı yoksa senmii ekledinn
senin listende kahvaltıda vardıı
günde tamm kaç elmayla sonlandırıyorsunn günüü
hafta sonuda öyle çokk almamışsınn kilo geri gider hemenn o kiloo
üstüne yerleştiğinii sanmıyorumm
bende hafta sonuu fazla kaçırmadımm bu seferrr
şimdidenn yanıma aldımm 1 litre su içmeye başladımm bu hafta kesinn vereceğimm kilooo

HANIMLARR AZ ÖNCEDE YAZDIĞIM GİBİ ÇOĞUNLUKK KAÇAMAK YAPMIŞ BUNA BENDE DAHİL HERKEZ CUMA ENDESK KG VERMEYE ÇALIŞIYORR HAFTA SONU OLUNCA KOY VERİYORR ŞİMDİ GELİN TARTILALIM DESEM EMİNİM CUMADAN FARKLI ÇIKARIZZZ :9::9: HAKSIZMIYIM????
KİMİMİZ 5 GÜNDE 5 KG DİYETİ YAPIYOR KİMİSİ ELMAA( BEN) AMAHEMEN HEMEN HERKEZZZ CUMAYA KADAR YAPIP HAFTASONU BOZUYORR , TABİKİDE ÇOK NORMAL AİLECE BİR ARAYA GELİNİYOR MÜSAFİRLİKLER PARTİLER BRANÇLAR NORMALL AMA BİZİM ŞUAN ÇOK FAZLAAKOY VERMEE LÜKSÜMÜZ YOK ÖYLE DEĞİLMİ??? BEN BUNUN ÖNÜNEE ŞÖYLE GEÇMEYİ DÜŞNÜYORUM BİLMEM NE DERSİNİZZ,BUNDAN SONRA TARTİ GÜNÜMZÜ P.TESİYE ALALIM YANİİ BUGÜN DEĞİLDE BUNDAN SONRA P.TESİLERİ TARTI GÜNÜMÜZ OLSUNN ELBET HAFTASONU ETGİNLİKLERMİZE BİZDE DAHİL OLCAZ AMA BENİM İSTEDİĞİMM BUNU MİNİMUMAA İNDİRMEK ZATEN FARKINDAMISINIZ ARTIKK BU SİTEYE GİRENLER KEMİKLEŞMİŞŞ KİŞİLERR AYNI SÜREKLİ AYNI KİŞİLER BİZBİZEYİZZ GÜN GEÇTİKÇEE İYİCE KARDEŞ GİBİ OLCAZZZ TEKRAR TEKRAR HATIRLATMAK İSTİYORUMM YAZA AZ KALDI VE DAHA ÇOK GENÇİZ EMİNM KİMSE HALİNDEN MEMNUN DEĞİLL. ŞİMDİ HANIMLAR BİRAN ÖNCE SİLKELENELİMMM, YENİ BİR HAFTAA ARTIK KAÇAMAKLARI MİNİMUMA İNDİRELİMMM VE YOLA DEVAM EDELİMM.KENDİ ADIMAAA BİR SÜRELİĞİNE KAÇAMAĞI RAFA KALDIRIYORUMM M

ŞİMDİ SORUYORUM HERKEZEE TEK BAŞIMA TABİKİ KARAR VERMİCEMMM OYLAMAYa açıyorummmm;

1- CUMA TARTI GÜNÜ DEVAM ETŞİN ÇÜNKÜ?
2- P.TESİ OLSUN ÇÜNKÜ ?

CEVABINIZIN YANINDA AÇIKLAMA DA BEKLİYORUM YANİ ÇÜNKÜYÜÜ

GÜN İÇİNDE BUYAZIYI KOPYALAYIP YAPIŞTIRCAM GEÇMİŞİ OKUYAMAYAN ARKADAŞLARIMINDAN GÖZÜNDEN KAÇMASINN DİYEEE LİSTEDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMDAN OYLAMA İSTİYORUMM HANIMLARR

Bende pazartesii diyorumm
dediğin gibii cuma koy veriliyorr
pazartesiye daha var deyip hafta sonu kaçamaklarından kaçınabilirizz
ahhh şuu şevk bi gelsee bana 3 ayda kilo bile koymicam vücudumda
kendimii biliyorumm bu eda değilim bennnnn

Back
X