Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ben cok begendim ama oglen 2 dilim ekmekoldugu icin aksam 1 tost olsaymis tam supermis.meyveyle desteklemissin zaten aksamida:34::46:ama kaloriyi bukadar arttiran hangileri ola ki?

ya patlıcan yemeği galiba patlıcanlar kızartılmıştı anlayamadım arkadaşıma sordum oda kızartmaya benziyo dedi
bende ondan başka yemek olmayınca iştahla yedim 400 calori yazdım
ekmekleride totalde:540 calori yazdım

geriside meyveler

aminn..... keşke benimde evladım olsada küçük yaramazlıkları olsa...

rabbim isteyen herkese versin varlığına çok şükür ama işte insanoğlu bazen şikayet ediyor

bi köşede insanlar açlıtan ölüyor bi köşede bizim gibi insanlar boğazını tutamadığından kilo alıyor

bi köşede insanlar dışarda soğukda ölüyor kendi adıma söylüyorum kaloriferli evde olduğum halde soğukdan şikayet ediyorum

bi köşede insanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor bizde evladımız olduğu halde böyle şikayet ediyoruz yazık bizeeee

rabbim sanada hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşalllah

rabbim isteyen herkese versin varlığına çok şükür ama işte insanoğlu bazen şikayet ediyor

bi köşede insanlar açlıtan ölüyor bi köşede bizim gibi insanlar boğazını tutamadığından kilo alıyor

bi köşede insanlar dışarda soğukda ölüyor kendi adıma söylüyorum kaloriferli evde olduğum halde soğukdan şikayet ediyorum

bi köşede insanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor bizde evladımız olduğu halde böyle şikayet ediyoruz yazık bizeeee

amin canım allahım acılarını göstermesin...hayırlı ve ömürlü olsunlar... lütfen ona kızma ve onu çok sev

ben sadece bayramlar ve çok canım yandığında mik bir mezarla hasret gideriyorum...bak yine gözlerim doldu...

dun angelina jolie nin bir filmi vardi tamamini izlemedim adinida bilmiyorum ama kalbim sikisti cok fena oldum afrikadaki aclik kuraklikla ilgililiydi izledigim kismi.saglik sorunlari dersen ayri fena.cok utandim kendimden ben diyet yaparken onlar benim artik yemez oldugumyemeklerimle coktaaan doyarlar

amin canım allahım acılarını göstermesin...hayırlı ve ömürlü olsunlar... lütfen ona kızma ve onu çok sev

ben sadece bayramlar ve çok canım yandığında mik bir mezarla hasret gideriyorum...bak yine gözlerim doldu...

rabbim sabrını artırsın canım inşallah en kısa zamanda sanada bir evlat nasib ederde acını hafifletir rabbime sığın görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Merhaba kızlar bildirim yapıp kaçacagım :)

Gerçi benim listem sabitlendi genelde aynı şeyleri yiyorum..
Kaçamak yapmadım bilginize

Sabah peynir zeytin ve 2 dilim etimek

Ara yok

Öglen darnanel ton ve salata 2 dilim etimek

Ara minik elma

Ara eti form biskivü

Akşam sebze yemeği 4 kaşık yogurt v e2 dilim etimek

Ara 1 adet mandalina

Yatmadan önce 1 su bardagı sütlü nescafe

2 lt su ve 4 fincan yeşilçay:42:

Allaha sıgın canım benim..Mutlaka vakti zamanı vardır..Biliyorum bu laflar seni pek rahatlatmaz yinede gönlünü ferah tut gün dogmadan neler dogar...Allah cümlemizin evlatlarını korusun...Bana sorarlar 2.ciyi istermisin diye tabikide isterim ama öncelikle rabbim olmayanlara nasip etsin sonra bana 2.ciyi derim...Evlat bambaşka birşey bu duyguyu herkes yaşamalı...

evet sevıyorum cnm alıskanlık sanırım annemınde allaha cok sukur evınden hiç misafir eksık olmaz kahve saatlerı olur gunlerı 9olur mtlaka ben evlendım ıst geldım arada bandırmaya gıdıyorum daha gıttıgım ugn den baslar mısafırlerımız gelmeye aaaa gamze gelmıs diye cok sevıyorum bende gelınsın yenılsın içilisn allah eksık etmesin canım sen nasılsın kuzey nasıl

ne güzel yaaa.... kuzey iyi çok şükürrr bende temizxlik spor derkenn maf oldummm
amaannn neyse ev temizlendi ya şimdi sinirimde kalmadıı rabbim kimseyi evladıyla sınamasın rabbim acılarını göstermesinn
aminnn cnmmmm
inş rabbim tez vakitte sana hayırlı sağlıklı bir evlatt versinnn

ne güzel yazmışsınnn yaaa bunları düşündükçe bin şükür ALLAHA

rabbim inşallah sanada bebek nasip etsin herşeyin bi vakti varmış rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin sana ve isteyen herkese

geçmiş olsun canım ama neyseki evi toparlamışsın

bende bittim taşıma suyla evi temizledim bulaşıkları hallettim yemek yaptım ancak içim bitti şimdi elimde kahve keyif yapıyorum :ssz::ssz::ssz:

bende yeşil çayımı içtimmm unutma beni'yi izliyorumm.. çamaşır katlıcamm az sonraaa bulaşık makinasını boşaltcamm ama içimde ngelmiyor artık baya yoruldummm
senin bu su çilen nezamanbitcekkk???

bende yeşil çayımı içtimmm unutma beni'yi izliyorumm.. çamaşır katlıcamm az sonraaa bulaşık makinasını boşaltcamm ama içimde ngelmiyor artık baya yoruldummm
senin bu su çilen nezamanbitcekkk???

borular dışardan geçiyo hepsi donmuş ben suyu açık bırakmadığım için :1::1:
yarın yada öbür gün açılır inşallah havalar ısınacakmış :21::21:

bugünkü menümü yazıyorum

sabah

sirkeli su + 1 bardak su
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
peynirli yumurta
az yağlı peynir
zeytin
domates suyu
şekersiz çay

öğlen

eti form çikolatalı bisküvi (içinde 4 adet olandan)
light puding bir kase (gerçekten light kendim yaptım light süt yağsız kakao ve tatlandırıcı ile hesapladım 1 kase kalorisi 44 )
biberiye-kiraz sapı-tarçın ile bitki çayı

akşam

1 tabak kuru fasulye susuz
3 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan ezmesi sirkeli

şimdi 20 dk spor yapıcam mekik falan çekicem
yeşilçay içicem bir de

selam bugün kosusturma icinde gecti,menümü yaziyorum
sabah bebek görmeye gittim kahvaltiya,arkadas su bir yemek kasigi yagla yapilan fritözden almis,kizatma yapmis karisik ,inanin cok begendim hic yag yoktu,esimde almak istiyordu ben hep diyodum güzel olmaz diye ama harika,türkiyede varmi bilmiyorum,ama kararim degisti bende aldiricam,ondan yedim,sebze niyetine,yumurta,peynir,zeYtin yedim,cok azda yagzis patates kizartmasi yedim ,birde kücük bir dilim pasta yedim,bugün biraz fazla oldu gibi,ama dün yememistim,
ara yapmadim,aksam yemeginde bir tabak tarhana corbasi,ve bir tabak bamya yemegi yedim,mor lahana salatasi yedim,
yarina kadar bir sey yok artik bana,sonrada sporumu yaparim

Son düzenleme:
bugünkü menümm

sabah
1dilim ekmek
1kk peynir
1 çatal helva
3 dilim domates

ara 2 salatalık
yarım avuç yaban mersini

öğlen 1 kase tutmaç çorbası (105 kaloriymiş )
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı acılı ezme

ara 4 ceviz
2 badem
2 fındık

akşam 6kaşık tavuklu mantar sote
1 dilim ekmek
1 bardak yulaf kepeklli ayran

2 bardak 5i biyerde çay
bol su
1 fincak şekerli kahve
4,5 bardak çay şekersiz