- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #3.621
capri hoşgeldin aramıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel bir günn yaa oğluşum günler sonra uyumamı izin verdi uyuduk yanak yanağa 10 dk uyanık öyle sohbet ettik tabi ben onu anlamıyorum daha kahvaltı yapmadım bilee form çayımı aldım oğluşuma omlet yaptımmm
dünkü menüm
aç karnına form çayı
klasik kahvaltı çavdarlı tost ekmeği
ara 1-2 ceviz
öğlen ızgara 3 minik köfte ızgara çeri domat ızgara küçük soğan birdilim çavdar ızgarada kızarttım yanında 1.5 kaşık yoğurt,3 tane marul
ara öğün:yeşil çay
ara öğün elma
akşam 2 ısırıklık çavdar arası beyaz peynir
1.5 su
leslie-1
35 dk eliptik
50 kere oklava
100 kere twistır
100 mekik
maşallah duygucum bugünde harikasın bol hareketli bi gün geçirmişin
sabahları çocuklarımla uyanmak onlarla yatmak benimde çok hoşuma gider izinli olduğum günler yanıma gelirler dakikalarca yatrız boğuşuruzzz
tatlılar dışında güzel bir menügelelim dün yediklerime
sabah
2 dilim kıymalı ekmek
5 zeytin accık peynir çay
ara
1 çokoprens (işyerinde kimse diyette olduğumu bilmiyor mecbuen yemek zorunda kaldım)
zencefilli çay
öğle
3 kaşık pırasa
yoğurt
ara
nescafe
ayva
akşam
4 lahana sarma
2 kepçe mercimek çorba
2 kaşık sulu köfte
salata
1 şekerpare
ara
5 çiğ köfte çay
allahım herkese o cennet kokusunu tattırsın
benim oğlum geceleri dua ederkeb bebeksizlere bebek diye dua ediyor yiyesim geliyor
ayy yerim ben onuu miniiccik elleriyle dua edermiş
ALLAH İsTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN
ben 1.5 yıl bekledim dua çok ettim ettirdimde bazen camiye giderdimm dua eden kadıunlar görürdüm benmi içinde edermisin bebeğim olsun derdimmyolda bir çocuk görürdüm onlar masum yA ona birşey verirdim dua ban dua edermisin ALLAHIM BU ABLAYA BEBEK VER DİYE
çok şükür dualarımk abul oldu güzel ALLAHIM bana dünya tatlısı paşamı verdi kıymetlimi verdii fındık oğlumo benimm çok şükür ALLAHIMA o yolda daha fazla yıpranmadan tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olduu o yüzdenn bilirim o duyguyu isteyen herkeze nasip etsin inşallahh
haklısın aslında ben diyette oduğumu kimseye söylemiyorum neden diyecek olursan
iş ortamında herkes çaktırmadan diyet yapıyor zayıflıyorlar aaa zayıflamışın diyet mi yaptın deyince de yokk canımmm demelerine sinir oluyorum
bu sefer bende kimseye söylememe kararı aldım bakalım sabredebilecekmiyim
aminnnnnn cnmm ALLAHA emanetlerrrkız sabah sabah burnumun direğini sızlattın emii allahım acılarını göstermesin evlatlarımızın
haklısın aslında ben diyette oduğumu kimseye söylemiyorum neden diyecek olursan
iş ortamında herkes çaktırmadan diyet yapıyor zayıflıyorlar aaa zayıflamışın diyet mi yaptın deyince de yokk canımmm demelerine sinir oluyorum
bu sefer bende kimseye söylememe kararı aldım bakalım sabredebilecekmiyim
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım herkesı pek bi motıve gordum karalar falan alınmıs allah bozmasın ya seytana uyup bozmayalım dıyetlerı
dunku menum
sabah:bir sey yemedim gec kalktık oğluma kahvaltı hazırladım yedırdım carsıya cıktık
öğlen:çarsıdaydım gezdıkten sonra oğlanı mc donalds a goturdum carsıya gıdınce oraya gırmeden gelmez ben fırından sıcacık sımıt aldım oğlum hamburger yerken bende 1 .5 simit yedim yanında 1 tane seftalılı ıce tea yarın ayran oğlum ıcmedi ben içtim
aksam:kaynanamdaydım
1 tabak nohur yemegı
sogan salatası biraz
1 dilim ekmek(beyaz)
2 tane patates koftesi
1 bardak portakal suyu
ayy aynen canım ya benım bı tanıdıgım var yemıyor daha dogrusu yıyor sonra gidip tuvalete parmakal cıkarıyor caktırmadan guya ama herkes bılıyor ama toplanıp ta bı arda oturdugumuz zaman herkes halıyle cok zayıflamıssın kurumussun dıyorlar dıyetmı yapıyorsun dıyor yok yapmıyorum benım kadar yıyen yoktur dıyor gostermelık tıka basa yıyor ben cok yıyorum ama almıyorum diyor ama gel gelelım yıyor yıor yanımızda sonra gidip tuvalete cıkarıyor yemısım oyle zayıflıgıhem kendıne zarar hemde mıllete zayıflıgın havasını atıcam dıye kendını rezıl ediyor bızde dıyetteyız diyince yada dıyetle kıloyla ılgılı birsey soyleyınce ayy ben hayatımda hıc dıyet yapmadım da falan da filanda diyetteyım dıyorlar oturup yıyorlar falan diye laf sokuyor
aminnnnnn cnmm ALLAHA emanetlerrr
kadın kadını çekemezz hele iş ortamın asla bakıyorlarr krizantem zayıflıyor böyle altan alttanbirşey ikram ediyorlarr ay çok yemişim belki, sonraa yada midem bulanıyor dee
ayy görüyon dimi herkezi zayıflatcamm illaa kızmayın banaa yaaa artık buraya giren kişiler belli hepiniz benimsedimm keşke görüşsek ne güzel olurr
günaydınn gAmzemm ayy fac birşey paylaştım senin için benim oğlan daha küçük yaa mc fonals gitmiyoruzama ben severim onunla ilgili birşey varr
birde bazen markette ekmek bulamıyozz bizde eşim beyaz ekmek alıyor bende içini çıkarıyorum öyle yiyorum bazeni çini çıkarp üstüne birde kızartıyorum akılnda olsunn
aslında hiç gerekyok bunlaraALLAH korusun böyle yAPIIPTA hasta olanlar çok
en güzeli söylücen yada dikkAT ediyrum dicenn yada çok yemişim yada midem bulanıyor dicen geçiştirmek istiyorsan aslında ben anlıyoruz krizantebi kadınlar iş ortabında özellikle fesat olur bu konuda kendi dana gibidir bakıyor yannıdaki zayıff rejim yapıyor inadınaa kilomu aldın sen derr insanı sinir eder yada ye gitsin yaa bu kadardanbirşley olmaz derr
kızlar kendime maşallahhhhhhhhhh diyorum vee hapa rahmen kg vermeye devam ediyorum çok şükürrrrrrrrrr
bende sizleri o kadar benimsedim ki bişey yerken sanki hepiniz başımdaymışınız gibi oluyor
bide nete giremeyince sizleri özlüyorum iyi mi
benim kız kardeşim yoktu şimdi kaç tane birden oldu
dertleşmek çok güzel sizlerle
ağlayacam mı ne :)))
ayy yerim ben onuu miniiccik elleriyle dua edermiş
ALLAH İsTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN
ben 1.5 yıl bekledim dua çok ettim ettirdimde bazen camiye giderdimm dua eden kadıunlar görürdüm benmi içinde edermisin bebeğim olsun derdimmyolda bir çocuk görürdüm onlar masum yA ona birşey verirdim dua ban dua edermisin ALLAHIM BU ABLAYA BEBEK VER DİYE
çok şükür dualarımk abul oldu güzel ALLAHIM bana dünya tatlısı paşamı verdi kıymetlimi verdii fındık oğlumo benimm çok şükür ALLAHIMA o yolda daha fazla yıpranmadan tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olduu o yüzdenn bilirim o duyguyu isteyen herkeze nasip etsin inşallahh