Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gelelim dün yediklerime

sabah

2 dilim kıymalı ekmek
5 zeytin accık peynir çay

ara

1 çokoprens (işyerinde kimse diyette olduğumu bilmiyor mecbuen yemek zorunda kaldım)
zencefilli çay

öğle

3 kaşık pırasa
yoğurt

ara
nescafe
ayva

akşam

4 lahana sarma
2 kepçe mercimek çorba
2 kaşık sulu köfte
salata
1 şekerpare

ara

5 çiğ köfte çay

kızlar kendime maşallahhhhhhhhhh diyorum vee hapa rahmen kg vermeye devam ediyorum çok şükürrrrrrrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel bir günn yaa oğluşum günler sonra uyumamı izin verdi uyuduk yanak yanağa 10 dk uyanık öyle sohbet ettik tabi ben onu anlamıyorum daha kahvaltı yapmadım bilee form çayımı aldım oğluşuma omlet yaptımmm

dünkü menüm
aç karnına form çayı
klasik kahvaltı çavdarlı tost ekmeği
ara 1-2 ceviz
öğlen ızgara 3 minik köfte ızgara çeri domat ızgara küçük soğan birdilim çavdar ızgarada kızarttım yanında 1.5 kaşık yoğurt,3 tane marul
ara öğün:yeşil çay
ara öğün elma
akşam 2 ısırıklık çavdar arası beyaz peynir

1.5 su
leslie-1
35 dk eliptik
50 kere oklava
100 kere twistır
100 mekik

maşallah duygucum bugünde harikasın bol hareketli bi gün geçirmişin

sabahları çocuklarımla uyanmak onlarla yatmak benimde çok hoşuma gider izinli olduğum günler yanıma gelirler dakikalarca yatrız boğuşuruzzz

maşallah duygucum bugünde harikasın bol hareketli bi gün geçirmişin

sabahları çocuklarımla uyanmak onlarla yatmak benimde çok hoşuma gider izinli olduğum günler yanıma gelirler dakikalarca yatrız boğuşuruzzz

sormayaa onun o sütlaç kokusuyla uyanıyorum birde gösen bi sırnaşık gel beni ye der gibi koymuş yanağımı yanağınaa vıydı vıydı birşey anlatıyor boynum turtuldu aa yinede kıyamadım kalkmayaa çok güzel bir andıı:16::16::16:

allahım herkese o cennet kokusunu tattırsın

benim oğlum geceleri dua ederkeb bebeksizlere bebek diye dua ediyor yiyesim geliyor

gelelim dün yediklerime

sabah

2 dilim kıymalı ekmek
5 zeytin accık peynir çay

ara

1 çokoprens (işyerinde kimse diyette olduğumu bilmiyor mecbuen yemek zorunda kaldım)
zencefilli çay

öğle

3 kaşık pırasa
yoğurt

ara
nescafe
ayva

akşam

4 lahana sarma
2 kepçe mercimek çorba
2 kaşık sulu köfte
salata
1 şekerpare

ara

5 çiğ köfte çay
tatlılar dışında güzel bir menü
ama sana tavsiyem başkaları ne der diyee kendine zulum etme haa hoşlanıyorsan bu kaçamakları yapmaktan sorun değil ama hep aklıma şu örne kgelirdi hamileyim çalıışyorum 3 erkek bir ben birde 2 müşteri temsilvcisi 1 erkek biri kadın kadın balık eti kısa boylu güzelce bir bayan hergün kahvaltıya gelir bende oderece yerim hamileyim ya:))) kız bir diyete fgirdi spora başladı hergün üçgen ligh perniri salatalıığnı domatını ekmeğin getirirdi biz boyoz gevrek tatlı kaymak ne bulursak yerdikk o yemezdi düşünyaa dalga geçerdikk bir kere börek poğaça yaptım yine o derece bir kahvaltı yemedi bir de üstüne üstük dedi zayıflarsam bana bundan yaparmısın düşün ya tatmadı bile ama ben doğum izinine çkasaya kadar kadın kurudu hep o aklıma gweliyor azimleniyorumm

allahım herkese o cennet kokusunu tattırsın

benim oğlum geceleri dua ederkeb bebeksizlere bebek diye dua ediyor yiyesim geliyor

ayy yerim ben onuu miniiccik elleriyle dua edermiş
ALLAH İsTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN
ben 1.5 yıl bekledim dua çok ettim ettirdimde bazen camiye giderdimm dua eden kadıunlar görürdüm benmi içinde edermisin bebeğim olsun derdimm:14: yolda bir çocuk görürdüm onlar masum yA ona birşey verirdim dua ban dua edermisin ALLAHIM BU ABLAYA BEBEK VER DİYE :50: çok şükür dualarımk abul oldu güzel ALLAHIM bana dünya tatlısı paşamı verdi kıymetlimi verdii fındık oğlumo benimm çok şükür ALLAHIMA o yolda daha fazla yıpranmadan tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olduu o yüzdenn bilirim o duyguyu isteyen herkeze nasip etsin inşallahh

Son düzenleme:
haklısın aslında ben diyette oduğumu kimseye söylemiyorum neden diyecek olursan
iş ortamında herkes çaktırmadan diyet yapıyor zayıflıyorlar aaa zayıflamışın diyet mi yaptın deyince de yokk canımmm demelerine sinir oluyorum
bu sefer bende kimseye söylememe kararı aldım bakalım sabredebilecekmiyim

ben 1.5 yıl bekledim dua çok ettim ettirdimde bazen camiye giderdimm dua eden kadıunlar görürdüm benmi içinde edermisin bebeğim olsun derdimm:14: yolda bir çocuk görürdüm onlar masum yA ona birşey verirdim dua ban dua edermisin ALLAHIM BU ABLAYA BEBEK VER DİYE :50: çok şükür dualarımk abul oldu güzel ALLAHIM bana dünya tatlısı paşamı verdi kıymetlimi verdii fındık oğlumo benimm çok şükür ALLAHIMA o yolda daha fazla yıpranmadan tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olduu o yüzdenn bilirim o duyguyu isteyen herkeze nasip etsin inşallahh

kız sabah sabah burnumun direğini sızlattın emii allahım acılarını göstermesin evlatlarımızın

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım herkesı pek bi motıve gordum karalar falan alınmıs allah bozmasın ya seytana uyup bozmayalım dıyetlerı

dunku menum

sabah:bir sey yemedim gec kalktık oğluma kahvaltı hazırladım yedırdım carsıya cıktık

öğlen:çarsıdaydım gezdıkten sonra oğlanı mc donalds a goturdum carsıya gıdınce oraya gırmeden gelmez ben fırından sıcacık sımıt aldım oğlum hamburger yerken bende 1 .5 simit yedim yanında 1 tane seftalılı ıce tea yarın ayran oğlum ıcmedi ben içtim

aksam:kaynanamdaydım
1 tabak nohur yemegı
sogan salatası biraz
1 dilim ekmek(beyaz)
2 tane patates koftesi
1 bardak portakal suyu

iş ortamında herkes çaktırmadan diyet yapıyor zayıflıyorlar aaa zayıflamışın diyet mi yaptın deyince de yokk canımmm demelerine sinir oluyorum

ayy aynen canım ya benım bı tanıdıgım var yemıyor daha dogrusu yıyor sonra gidip tuvalete parmakal cıkarıyor caktırmadan guya ama herkes bılıyor ama toplanıp ta bı arda oturdugumuz zaman herkes halıyle cok zayıflamıssın kurumussun dıyorlar dıyetmı yapıyorsun dıyor yok yapmıyorum benım kadar yıyen yoktur dıyor gostermelık tıka basa yıyor ben cok yıyorum ama almıyorum diyor ama gel gelelım yıyor yıor yanımızda sonra gidip tuvalete cıkarıyor yemısım oyle zayıflıgıhem kendıne zarar hemde mıllete zayıflıgın havasını atıcam dıye kendını rezıl ediyor bızde dıyetteyız diyince yada dıyetle kıloyla ılgılı birsey soyleyınce ayy ben hayatımda hıc dıyet yapmadım da falan da filanda diyetteyım dıyorlar oturup yıyorlar falan diye laf sokuyor

kız sabah sabah burnumun direğini sızlattın emii allahım acılarını göstermesin evlatlarımızın
aminnnnnn cnmm ALLAHA emanetlerrr

kadın kadını çekemezz hele iş ortamın asla bakıyorlarr krizantem zayıflıyor böyle altan alttanbirşey ikram ediyorlarr ay çok yemişim belki, sonraa yada midem bulanıyor dee
ayy görüyon dimi herkezi zayıflatcamm illaa kızmayın banaa yaaa artık buraya giren kişiler belli hepiniz benimsedimm keşke görüşsek ne güzel olurr
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım herkesı pek bi motıve gordum karalar falan alınmıs allah bozmasın ya seytana uyup bozmayalım dıyetlerı

dunku menum

sabah:bir sey yemedim gec kalktık oğluma kahvaltı hazırladım yedırdım carsıya cıktık

öğlen:çarsıdaydım gezdıkten sonra oğlanı mc donalds a goturdum carsıya gıdınce oraya gırmeden gelmez ben fırından sıcacık sımıt aldım oğlum hamburger yerken bende 1 .5 simit yedim yanında 1 tane seftalılı ıce tea yarın ayran oğlum ıcmedi ben içtim

aksam:kaynanamdaydım
1 tabak nohur yemegı
sogan salatası biraz
1 dilim ekmek(beyaz)
2 tane patates koftesi
1 bardak portakal suyu

günaydınn gAmzemm ayy fac birşey paylaştım senin için benim oğlan daha küçük yaa mc fonals gitmiyoruzama ben severim onunla ilgili birşey varr
birde bazen markette ekmek bulamıyozz bizde eşim beyaz ekmek alıyor bende içini çıkarıyorum öyle yiyorum bazeni çini çıkarp üstüne birde kızartıyorum akılnda olsunn

ayy aynen canım ya benım bı tanıdıgım var yemıyor daha dogrusu yıyor sonra gidip tuvalete parmakal cıkarıyor caktırmadan guya ama herkes bılıyor ama toplanıp ta bı arda oturdugumuz zaman herkes halıyle cok zayıflamıssın kurumussun dıyorlar dıyetmı yapıyorsun dıyor yok yapmıyorum benım kadar yıyen yoktur dıyor gostermelık tıka basa yıyor ben cok yıyorum ama almıyorum diyor ama gel gelelım yıyor yıor yanımızda sonra gidip tuvalete cıkarıyor yemısım oyle zayıflıgıhem kendıne zarar hemde mıllete zayıflıgın havasını atıcam dıye kendını rezıl ediyor bızde dıyetteyız diyince yada dıyetle kıloyla ılgılı birsey soyleyınce ayy ben hayatımda hıc dıyet yapmadım da falan da filanda diyetteyım dıyorlar oturup yıyorlar falan diye laf sokuyor

aslında hiç gerekyok bunlaraALLAH korusun böyle yAPIIPTA hasta olanlar çok
en güzeli söylücen yada dikkAT ediyrum dicenn yada çok yemişim yada midem bulanıyor dicen geçiştirmek istiyorsan aslında ben anlıyoruz krizantebi kadınlar iş ortabında özellikle fesat olur bu konuda kendi dana gibidir bakıyor yannıdaki zayıff rejim yapıyor inadınaa kilomu aldın sen derr insanı sinir eder yada ye gitsin yaa bu kadardanbirşley olmaz derr

bende sizleri o kadar benimsedim ki bişey yerken sanki hepiniz başımdaymışınız gibi oluyor
bide nete giremeyince sizleri özlüyorum iyi mi
benim kız kardeşim yoktu şimdi kaç tane birden oldu
dertleşmek çok güzel sizlerle
ağlayacam mı ne :)))

aminnnnnn cnmm ALLAHA emanetlerrr

kadın kadını çekemezz hele iş ortamın asla bakıyorlarr krizantem zayıflıyor böyle altan alttanbirşey ikram ediyorlarr ay çok yemişim belki, sonraa yada midem bulanıyor dee
ayy görüyon dimi herkezi zayıflatcamm illaa kızmayın banaa yaaa artık buraya giren kişiler belli hepiniz benimsedimm keşke görüşsek ne güzel olurr

günaydınn gAmzemm ayy fac birşey paylaştım senin için benim oğlan daha küçük yaa mc fonals gitmiyoruzama ben severim onunla ilgili birşey varr
birde bazen markette ekmek bulamıyozz bizde eşim beyaz ekmek alıyor bende içini çıkarıyorum öyle yiyorum bazeni çini çıkarp üstüne birde kızartıyorum akılnda olsunn

gordum tatlım simdi ama herseyde katkı maddesı var ben bukardar karsı değılım gcendede face hazır satılan top kek gofret ve cubuk krakerlerın ne kadar zararlı oldugunu içinde maddelerı yayınlamıslar kansorojen madde olduklarını yazmıslardı yanı ben yedıyorum ayda 1 sefer meele banım annem daha once cok unlu salca fabrıkasında calıstı burda markasını yazmayım annem eve orda caklıstıktan sonra salca ketcap sokmamaya basladı nasıl yapıldıgını anlatıp mıdenızı bulandırmıyım ama o derece yanı herseyde ama herseyde katkı maddesi ve bir suru pıs seyler kansorojen maddeler var onu yeme bunu yeme soyle boyle ffalan filan herksen kendi dusuncesi saygı duyarım ama bende boyle dusunuyorum cocullara asla hazır meyve suyu kek gofret kahvaltılık gevrekler yedirmyın denıyor yıyor ister istemez helekı cok unlu yogurt fırmasının yogurtlarının içinde bulunana katkı maddelrının ve zararlarının ne kadar yuksekm oldugu paylasıldı net uzerınden sadece meyveşlı yogurtlarııcın değil normal kova yogurtu ve suutlerı ıcınde gecerlıydı cocukların gelısımını engellıyıp beyın hucrelerını oldurdugune dair ama kıme sorarsan mutaka o marka herkesın evındedir yanı

aslında hiç gerekyok bunlaraALLAH korusun böyle yAPIIPTA hasta olanlar çok
en güzeli söylücen yada dikkAT ediyrum dicenn yada çok yemişim yada midem bulanıyor dicen geçiştirmek istiyorsan aslında ben anlıyoruz krizantebi kadınlar iş ortabında özellikle fesat olur bu konuda kendi dana gibidir bakıyor yannıdaki zayıff rejim yapıyor inadınaa kilomu aldın sen derr insanı sinir eder yada ye gitsin yaa bu kadardanbirşley olmaz derr

aynen canım bende dıyetteyım falan demıyorum onun yanında daha dogrusu kımsenın yanındada dıyetteyım demeye gerek yok yıyorum bıraz yeter dıyorum almıyorum tabagıma yada gorutup bırakıyorum cok ısrar ederse mideme dokumuyor falan dıyorum

kızlar kendime maşallahhhhhhhhhh diyorum vee hapa rahmen kg vermeye devam ediyorum çok şükürrrrrrrrrr

yaa çok sevindim sanırım bende veriyorum inş.hafta sonuna kadar istediğim rakamı görürüm canım yavaş yavaş..ya senin spor imkanın var çok şanslısın inan dün akşam dokuz buçukta eve gittim ben aç eşim aç dünden kalan dolmalarla yoğurt yedik.. bugün için et haşladım mutfağı topladım felan derken 12 oldu küt yat....

bende sizleri o kadar benimsedim ki bişey yerken sanki hepiniz başımdaymışınız gibi oluyor
bide nete giremeyince sizleri özlüyorum iyi mi
benim kız kardeşim yoktu şimdi kaç tane birden oldu
dertleşmek çok güzel sizlerle
ağlayacam mı ne :)))

ayy neguzel cnm bende oyle dusunuyorum gırmyınce ozluyorum ne yaptılar ne kaynattılar acaba diyorum ee sadece burası zayıflamak ıcınmı var dertlesmek konusmak fıkır edinmek içinde var sekerımmmmm :16::16:

ozaman dostlarım hepinizde bana yürekten dua edermisiniz...2 tane bebeğimi kaybettim ve benim korkularım herkesten daha çok yada ben öyle zannediyorum ama allahıma güvencim ve inancım sonsuz...Sabırla ve tevekkülle o güzel günleri bekliyorum hepinizden dua bekliyorum...

Back
X