bencede oyle yapmaliyim.pazartesi mesela.hemen arastiriyorum
ara$tir canim
begendim haa yorumunu-bencede fazla uzamadan halledelim su kilolari yazz geliyooor.ustelik biz tatile gidecektik bu haftasonu taylanda erteledik iyide oldu o vakte kadar biraz daha versem

leylacim valla benim senin su beslenme hatta beslenmeme duzenine bir el atasim var.ya sen az yiyorsssun metabolizmani yavaslatmissin.bunu hizlandirmamiz ve sana istedigini yedirmemiz lazim sekerim

aa taylandi herkes çok övüyor :)
ya canim ben en iyisi beslenme hikayemi anlatayim sana,
bebekligimden beri dönem dönem zayif dönem dönem hafif tontonmu$um
14 ya$ima kadar diyet yapmadim ama az çok dikkat adiyordum
15 ya$imda kilo aldim onlari vermek için en çok yedigim $eyleri hayatimdan çikardim meyveli yogurt, kola ve tüm meyve sulari, dondurma bunlari yok ettim hayatimdan ama özlemedim zaten o kadar çok sevmiyormu$um demekki
16 ya$larimda ekmegi çok azattim, makarnayi sade yemeye ba$ladim
18 ya$imda sabit kalan kilomu bayagi geçtim 58 den 64 e yükseldim, bir türlü veremedim çünkü tatliya bagimliydim
19-20 ya$ arasi dönüm noktam oldu kalorili her$eyi çikardim hayatim sadece tatlilar hariç ($ebertlilerle aram yok ama çikolata bisküvi ve kek onlari birakamadim) bu sayede 58 kiloma döndüm 1 yilda dikkat ederek sadece 6 kilo verdigimi görünce sinirlendim
20 ya$imda hayatimin hatasini yaptim malesef kendimi mahfettim, çok kati bir diyet yaptim, günde 2 kk diyet peynir, bir lokma ekmek, bir domates, 1 kase yagsiz çorba, bir kare çikolata yedim sade ve sadece vede aikmamak için bol su bol çay ve bol kahve, bu yediklerime ragmen sporda yapiyordum! ve sonuç 1.5 ayda 8 kilo, 50 kilo oldum
21 ya$ima kadar 1100 kalori alarak kilomu korudum, ama hayatimdan çikardigim eti ve ekmegi geri kattim 53 kiloydum çokta mutluydum, günlük 1200 kloriyi asla geçmiyordum genelede 900-1200 kalori arasinda besleniyordum, en sonunda 55-56 da sabitlendim
22 ya$imda, 2 ay boyu spor yapamadigim için 2 ayda 4 kilo aldim, 62 kilo oldum sonrada i$tahim açildi ama sadece tatliya ve bu hale geldim, haziranda 65 kiloydum haziran sonu i$e ba$ladim i$ arkada$lariyla kahvenin yaninda bisküvi yedim (yorucu bir i$ti) ve 68-69 kilo oldum herkes $ai$irdi çünkü genelde o i$e girenler manken olup çikiyor bir saniye oturmuyosun
ve 23 ya$imdayim, et yiyorum, tatli yiyorum ama içecek, tatli yogurt, hamur i$i, makarna pilav, dondurma nadir yediklerim eeee geriye ne kaliyor yine $eker yine $eker...
yani ben metabolizmami mahfettim 50 kiloya dÛ$tügümde hiç meyve sebze bile yemedim o kadar kati kuraldan böyle az çok saglikli beslenmeye dönünce kilo aldim, zatende çok zor veriyordum