• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hadi inşallah 16 kiloyuda ben atarsam çokk sevinirim bide listeye baktım bazı arkadaşların kiloları benim ideal kiloma çok yakın...bende inş.65 ve altını görürüm..şimdi ayva yiyorum...canım çekti...

benimde canım ayva çekti yaa:)en son hamileliğimde inanılmaz aşermiştim sayende bide şimdi:))))

benimde canım ayva çekti yaa:)en son hamileliğimde inanılmaz aşermiştim sayende bide şimdi:))))

ay üzüldüm bak şimdi ama zaten çok tavsiye edilmiyo valla tıkadı çok özür neyse bende kaçıyorum kızlar hepinizi kocaman öpüyorum bol su içmeli kalori yakmalı bir akşam geçirmeniz dileğimle....

ay üzüldüm bak şimdi ama zaten çok tavsiye edilmiyo valla tıkadı çok özür neyse bende kaçıyorum kızlar hepinizi kocaman öpüyorum bol su içmeli kalori yakmalı bir akşam geçirmeniz dileğimle....

üzülme canım ya benim canım daha neler neler çekiyoda uzaktan bile bakamıyorum:)sanada iyi akşamlar

kızlar kalori hesabı yaparken

etleri haşlamada yada ızgara tercih etmeliyiz yoksa kalori artar

sebzeleri aynen yağsız pişirmeli yağlı pişirildiyse sularını süzerek yemeliyiz

ben mesela ıspanağa bulgur kattıysam 10 gr bulgur ekliyorum hesaplarken

meyve,yoğurt,peynir,ekmek,zeytin kalorileride mevcut ztn bi baharatlar kalıyo onlarad kilo vermeye yardımcı ztn sorun olmaz....

vay be kızlar ne cabul ılerlıyosunuz
menum sabah yazmısytım
oglen mercımek corbası yesıl cay
aksam 2 kasık pılav 2 kasık fasulye bır kase yogutr ve form cay bukadar

kalorı hesaplayım yazarım sımdı...

kızlar kalori hesabı yaparken

etleri haşlamada yada ızgara tercih etmeliyiz yoksa kalori artar

sebzeleri aynen yağsız pişirmeli yağlı pişirildiyse sularını süzerek yemeliyiz

ben mesela ıspanağa bulgur kattıysam 10 gr bulgur ekliyorum hesaplarken

meyve,yoğurt,peynir,ekmek,zeytin kalorileride mevcut ztn bi baharatlar kalıyo onlarad kilo vermeye yardımcı ztn sorun olmaz....
hangisite bu cnm site ismini bana msj atsanaaa

vay be kızlar ne cabul ılerlıyosunuz
menum sabah yazmısytım
oglen mercımek corbası yesıl cay
aksam 2 kasık pılav 2 kasık fasulye bır kase yogutr ve form cay bukadar

kalorı hesaplayım yazarım sımdı...

ya gelmezsen böyle şaşırırsınn:)) hadi hesapla ama her gün bir öneki günnü tam listesni yazaz böyle parça parça oluyorr

çıkan arkadaşlarım iyi akşamlar yarın görüşürüzz öptümm bende kaçarımmm yarın bugünkü listeyi kalori hesaplanmış bir şeklide yazcaz unutmayınn

arkadaşlar kalori hesaplamasını yapmayı beceremedim ben
hep bakıyorum yüz gram üstünden hesaplıyor ekmeği sebzeleri hesaplıyorum da öbürkileri beceremedim siz nasıl hesaplıyosunuz

arkadaşlar kalori hesaplamasını yapmayı beceremedim ben
hep bakıyorum yüz gram üstünden hesaplıyor ekmeği sebzeleri hesaplıyorum da öbürkileri beceremedim siz nasıl hesaplıyosunuz
şimdi ikiyolu var biri yediğin yemeği yaz mesle mercimek de kalorisi de çıkar elbet
yada üç aşa beş yukarı hesağlıcan öyle deteylıolmaz herhalde benmesela erişteli yeşil mercimek yedim dün merfimek vardı onun kalorsi yazdım biraz yağ biraz salça olduğu için onlar içinde ortalama birşey yaZDIM YAZIYORSA ORDAN YAZMIYORSAN KENDİM TAHMİN ETTİM ÖYLE İŞTE

şimdi ikiyolu var biri yediğin yemeği yaz mesle mercimek de kalorisi de çıkar elbet
yada üç aşa beş yukarı hesağlıcan öyle deteylıolmaz herhalde benmesela erişteli yeşil mercimek yedim dün merfimek vardı onun kalorsi yazdım biraz yağ biraz salça olduğu için onlar içinde ortalama birşey yaZDIM YAZIYORSA ORDAN YAZMIYORSAN KENDİM TAHMİN ETTİM ÖYLE İŞTE

anladım canım saol artık zamanla alışcam bende
bugün günboyu yediklerimi içtiklerimi yazdım
şimdi yazsam olurmu yarın sabah erkenden evden çıkmam lazım
zaten akşam yemeğide yemicem elmayla kapanışı yapmam lazım çünki

acaba ortak kullanilacak bir liste mi olsa?yani bir siteden yapsa herkes hesabini
duyfer yolladim sitenin adini

Son düzenleme:
anladım canım saol artık zamanla alışcam bende
bugün günboyu yediklerimi içtiklerimi yazdım
şimdi yazsam olurmu yarın sabah erkenden evden çıkmam lazım
zaten akşam yemeğide yemicem elmayla kapanışı yapmam lazım çünki

iyi yaz cnm amaçıkcam yarın bakakbilirim

iyi yaz cnm amaçıkcam yarın bakakbilirim

olsun bende yarın akşam yorumunu okurum

sabah kahvaltı
2 dilim ekmek
10 tane patates kızartması