• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

karabiberim gel yamacıma dıyet arkadasım nerelerdesın sana okadar yazdım duy sesıımı nasıl gectı ılk gun datlum benım ıyıydı menumu yazayım sana ben aksamla oğleyı yer degıstırdım ama oğlenı yıyınce canım aksamkı ıspanak hakkımı yemek ıstemedı bende yemedım

sabah:1 sekerlı turk kahvesı

öğlen:200 gr kadar tavuk yagsız pısırdım gogus etınden baharatlı 1 kasede salata (roka maydonoz marul )

aksam:yarım cay bardagı kola (bu yasak ama ıctım ):47::47:

aa canim ak$am yemeden nasil durdun? bende 5 gün yaptim ama sonra biraktim ya adet olunca dayanamadim he birde dogum günü vardi tamamen biraktim ama gerçekten kilo verdiriyor

aa canim ak$am yemeden nasil durdun? bende 5 gün yaptim ama sonra biraktim ya adet olunca dayanamadim he birde dogum günü vardi tamamen biraktim ama gerçekten kilo verdiriyor

cnm benım sımdı facabook ta ısvec yapanlar dıye bır grup var oranın admınlerı bu dıyetı yappanaların falan cekılmıs fotolarıvar hala daha yapanlara oonerıde bulunuyorlar benım az basın dondu bana aksamı yemedıgım ıcın elma yee dedi bende şimdi yarım elma kestım yanınada sut koydum 1 bardak olur dedilerr aksam yemegını cnm istemedı ondan yemedım tatlımmm

Son düzenleme:
cnm benım sımdı facabook ta ısvec yapanlar dıye bır grup var oranın admınlerı bu dıyetı yappanaların falan cekılmıs fotolarıvar hala daha yapanlara oonerıde bulunuyorlar benım az basın dondu bana aksamı yemedıgım ıcın elma yee dedi bende şimdi yarım elma kestım yanınada sut koydum 1 bardak olur dedilerr aksam yemegını cnm istemedı ondan yemedım tatlımmm

hmm anladim canim, ya aslinda çok güzel bir diyet ama sabah kahvalti olmamasi kötü ben okula gidiyorum ve her ne kadar açliga ali$mi$ olsamda karnimdan sesler geliyor siniftakiler duyacak diye korkuyorum yada bayilirim diye ama gerçekten süper bir diyet ama ben yaptigim her diyetin 5. günü bozuyorum bu yüzden 5 günde 5 kilo diyetini yapmak istiyorum bakalim yarin sabah kalkinca hangisi aklima eserse onu yapacagim ya isveç ya 5 günde 5

hmm anladim canim, ya aslinda çok güzel bir diyet ama sabah kahvalti olmamasi kötü ben okula gidiyorum ve her ne kadar açliga ali$mi$ olsamda karnimdan sesler geliyor siniftakiler duyacak diye korkuyorum yada bayilirim diye ama gerçekten süper bir diyet ama ben yaptigim her diyetin 5. günü bozuyorum bu yüzden 5 günde 5 kilo diyetini yapmak istiyorum bakalim yarin sabah kalkinca hangisi aklima eserse onu yapacagim ya isveç ya 5 günde 5

:1::1::1::1: bakalım bugun ıkıncı gune gectık hayırsıyla nasıl gecıcek daha once 5 gun yaptıgında kac kılo verdın cnm

benımde oyle nevrim dönüyordu bazen. dövesim geliodu pıtırcıgı, kendımı camdan atıyı mkurtulıyım dıodum. hatta 2 kere oturup ağlamıstım, eşimde gelip görmüştü. noldu dıye telaşlanmıstı garibim :)
valla öyle anlarda senı mutlu edıosa onu yap bence. çikolata yemek mutlu edıosa ye yani :))))
kaç aylık senin bıcırık?

yok hıc yazmadım, yanı yazdıysam da 1-2 kere falan yazmısımdır oyuzden hatırlamıyorumdur.
daha 8 kılocuk verebıldım sekerim, sen baksana zamanında 30 kılo vermıssın. tebrık edılıcek kısı ben degıl sensın bence. :46:

nickin çok tandıkk geliyor canımm belkiide başka yerlerde yazını okumuş olabilirimm

teşekkürler canımm ama eskisii gibii azmimii bulamıyorum ki benn
ama başaracağıma inanıyorumm yineee

karabiberim gel yamacıma dıyet arkadasım nerelerdesın sana okadar yazdım duy sesıımı nasıl gectı ılk gun datlum benım ıyıydı menumu yazayım sana ben aksamla oğleyı yer degıstırdım ama oğlenı yıyınce canım aksamkı ıspanak hakkımı yemek ıstemedı bende yemedım

sabah:1 sekerlı turk kahvesı

öğlen:200 gr kadar tavuk yagsız pısırdım gogus etınden baharatlı 1 kasede salata (roka maydonoz marul )

aksam:yarım cay bardagı kola (bu yasak ama ıctım ):47::47:

Arkadaşımm dün sabahtann beri gözlerimm senii aradııı

Bende bozmadımm canımm çok güzel geçtii,hiçte rahatsızz olmadımm,açlık aklıma geldikçee su içtimm
bugünde kahvemii içtimm bile bu saatee
satenn benn diyett yapmasamda ilk işim kahve içmektirrr
eşiminn sabahh 7de evdenn çıkmasınıı zor beklerimm kahve içmekk içinn
yoksa kızarr banaaa

kola olmamışşş kızzzzzz

leyyacımm aslında sen saten az yiyorsunn sporla desteklesen kesin verirsinn
seninn gibii yesemm benn çıtır olmuştum bilee

Arkadaşımm dün sabahtann beri gözlerimm senii aradııı

Bende bozmadımm canımm çok güzel geçtii,hiçte rahatsızz olmadımm,açlık aklıma geldikçee su içtimm
bugünde kahvemii içtimm bile bu saatee
satenn benn diyett yapmasamda ilk işim kahve içmektirrr
eşiminn sabahh 7de evdenn çıkmasınıı zor beklerimm kahve içmekk içinn
yoksa kızarr banaaa

kola olmamışşş kızzzzzz

evet sekerım cola olmadı ama azcık ıctım onuda benım aclık falan olmadı ama nedense aksam bas donmesı ve mıde bulantısı yasadımmac değilim ama oldu suanda var tansıyonlamı alakalı acaba bugunde gun ıcınde bakalım nasıl olacak

evet sekerım cola olmadı ama azcık ıctım onuda benım aclık falan olmadı ama nedense aksam bas donmesı ve mıde bulantısı yasadımmac değilim ama oldu suanda var tansıyonlamı alakalı acaba bugunde gun ıcınde bakalım nasıl olacak

Canımm 1ncisii senn akşamm yemek yemedin aç kaldınnn
2ncisii bol bol su içtinmii
bu diyette en önemli şeyy su şişesinii dolduracaksınn ve aklına gelenn her anda su içeceksinn ve diyetinn dışına hiç çıkmıcaksınnn
ve ilk günn mutlakaa baş ağrısıı yapıyor sonra diğer günlerr hissetmiyorsunn bileee

ben daha önce 63 kiloydumm bu diyetle 57 olmuştummmm
13 günde verdimmm
görenn ağzı açık kalıyorduuu

sonra şimdikii kilomada isveçle geldimm bu yarışmaya başlamadan önce 92 kiloydum 13 günde 86 oldumm ve 7 aydır kilom sabit benimm
şimdii bozmasan yine vereceğim eminimm

iyiyim canım sen nasılsınn
bugün devammı

benn inşallah bu sefer tamammlayacağımm hatta hiç burakmadan 2nci turuda yapacağımm
bende ii cnm devam bugunde tabıkı sekerımm
Canımm 1ncisii senn akşamm yemek yemedin aç kaldınnn
2ncisii bol bol su içtinmii
bu diyette en önemli şeyy su şişesinii dolduracaksınn ve aklına gelenn her anda su içeceksinn ve diyetinn dışına hiç çıkmıcaksınnn
ve ilk günn mutlakaa baş ağrısıı yapıyor sonra diğer günlerr hissetmiyorsunn bileee

ben daha önce 63 kiloydumm bu diyetle 57 olmuştummmm
13 günde verdimmm
görenn ağzı açık kalıyorduuu

sonra şimdikii kilomada isveçle geldimm bu yarışmaya başlamadan önce 92 kiloydum 13 günde 86 oldumm ve 7 aydır kilom sabit benimm
şimdii bozmasan yine vereceğim eminimm
su ıctım cnm 1.5 lıtre bakalım bende sonuna kadar getırmek ıstıyorum bugun nasıl gıdıcek bakalım basdonmem ve mıd e bulantım gecmezse bırakabilirim

günaydın
dünkü menüm

sabah 2 ligt etimek 1 kk peynir 3 dilim domates
ara yarım portakal yarım muz
öğlen 1 dilim börek 8 adet yaprak sarma
akşam sadece 1 kaşık kıyma yedimm
yarım portakal yarım armut

2 fincan bitki çayı
1.5 litre su
8 bardak falan çay

günaydınn hanımlarrr
kabus gibi bir gecenin ardından yeni kendinmegeldimm kıuzey beni çıldırttı gece kaç kere kalktım sayamadım neyse gece 4 de bi kalktıı belki 1 saat odada kendi kendine gezindii offff... çocuk yeni adet edindi üstünü açıyor örttükmü uyanıyorrr neyseee biraz fırça yedi benden amagece uykusu kendime hakim olamadımm eşşek sıpasıııı büyüsün bende onu uyutmucamm..

dünkü menümm
sabah aç karnına form çayı
2 dilim tam buğday ekmeğine ligt peynir çeri domatesli tost
öğle: çorba
akşam: meyva salatası

1.35 dk eliptikkk :nazar::nazar:
leslie seviye-1
1.5 su
kızlar iştah sıfır bendee :nazar::nazar:

günaydınlar..

dün akşamki menüm: 19.00-19.30
5-6 kaşık sebzeli taşlık -1 kutu ayran 2 grisini

21.00 gibi 1 tanecik gofret yedim ama küçüklerinden

bu sabah:08.00-08.30
2 brd şekersiz çay
1 dl çavdar ekmeği
yarım poğaça
çeyrek simit
peynir zeytin
ezme,2 çatal yağ ve çokokrem

çok yiyorum değilmi.kendime hakim olamıyorum kızlar yaa..çalışıyorum.iş yerinde arkadaşlarla yiyiyorum.kalabalıkta insanın iştahı daha çok açılıyor.nasıl hakim olacam kendime bilmiyorum..ama kesin kilo vermek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum

ne yemeliyim akşama sence..bide sabah kahvaltıdan ve öğle yemeğinden sonra canım çok tatlı birşeyler istiyor.sıcak çikolata ve sabahki kek bu isteğimin kurbanı oldu :43:

canım saat 15 te işten çıkıyorum da göremedim cevap yazamadım sana kusura bakma.. ben de bu aralar regl olayı olacak inşallah tatlı delisi oldum :31:

CNM ARKADAŞIMM İLK GÖZ AĞRIMMM İSTE CNM BUNU GERÇEKTEN İSTE BAK BEN NİSANIN SON HAFTASINA 36-38 BEDEN BİR ELBİSEYE GİRMEK İÇİN EŞŞEK GİBİ SPOR YAPIYORUMMM 1.35 DK BİSİKLET ÇEVİRDİM RESMEN 501 KALORİ TTIM İSTEE BAK SENİN ÖNÜNDE HIRS YAPAAĞIN BİR KONU VAR YANLIŞ ANLAMA AMA BU SENİN ELİNDE BİRAZ TUT KENDSNİ Bak bazı şeyleri kaçırdın bende "15-20 gün önce doğum kontrol hapına başladım direk ödem yapıyormuş iştah açıyor zaten farkınavardım ilk işim gözmün önüne yeşil elma koymak oldu birşeyler atıştırmak sitedikçee onuyiyorum 70 kg düşüm 83 lerden düşüyorum ve en polikistik over hastasıyımm yani kg vermek zorr ama i,şte başardımm lütfenn arkadaşım eminim çok güzel bir hanımsın eşini geç sağlığın için ilerde doğcak bebeklerin için kg verr

ay kıyamam acilk şifalar diliyorum merakta bırakma bizi allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun

o da en çok bebek için istiyo.. artık kızıyor da bana.. hep vericem vericem dedim 1 yıldır.. kandırdın beni hep ben 1 yıldır kandırılıyorum diyor..

hem beni tam özlemişken bi de istediği gibi görürse beni çok çok çok sever.. gözümün içine bakar hep.. şu an bana kızgın olmasına rağmen böyleyken o zaman süper olur :17:

mersinlimisinn canımm çok yakınızz komşu sayılırızzz
bende adanadayım

eşim adanalı mersinde yaşıyprlar biz de oraya yerleşmeyi düşünüyoruz inşallah komşum :29:

.

günaydın herkeslere..

ben menülerimi yazmıyorum çünkü dediğim gibi kociş gidene kadar pek dikkat edemeyeceğim aşikar..

deprem tayinleri sebebiyle herkes yolcu işyerimden çok sevdiğim ablam da gidiyor.. ama güzel bi haber aldım yurtla ilgili.. eşimin çok yakın bi arkadaşıyla oda arkadaşı olucam kız leslie ve diyuet yapıyor bu yaz evlenecek.. odan en üst katta ve mutfak ocak tüp var :21:

yani diyetim için hiçbir engel kalmadı

:52:

günaydın herkeslere..

ben menülerimi yazmıyorum çünkü dediğim gibi kociş gidene kadar pek dikkat edemeyeceğim aşikar..

deprem tayinleri sebebiyle herkes yolcu işyerimden çok sevdiğim ablam da gidiyor.. ama güzel bi haber aldım yurtla ilgili.. eşimin çok yakın bi arkadaşıyla oda arkadaşı olucam kız leslie ve diyuet yapıyor bu yaz evlenecek.. odan en üst katta ve mutfak ocak tüp var :21:

yani diyetim için hiçbir engel kalmadı

:52:

günaydın..sevindim hadi bakalımm
ama şu lafına takıldım neden kocan gideseye kadar dikkatedemezmişinn daha neyi bekliyorsunn alttarafı eşin gideseye kadar porsyonlarnıküçültcen o kadar evdede mekik çek 5 dk alır bilmiyorum telefonunda kulaklık varsaa radyoyu aç dans et su çok tüket al işte güzel bir başlangıç

günaydın..sevindim hadi bakalımm
ama şu lafına takıldım neden kocan gideseye kadar dikkatedemezmişinn daha neyi bekliyorsunn alttarafı eşin gideseye kadar porsyonlarnıküçültcen o kadar evdede mekik çek 5 dk alır bilmiyorum telefonunda kulaklık varsaa radyoyu aç dans et su çok tüket al işte güzel bir başlangıç

canım konteyner da yaşıyorum bugün kayınpederim geliyo bizde kalacak.. konteyner da adım atacak yer yok.. bi de valizler eşyalarda ortalıkda artık iyice alan kalmadı bize hiç..

porsiyon küçültüyorum mesela dünkü organizasyonda gözleme, patates salatası, tatlı vardı.. ben salatamın patateslerini eşime verdim yarım yufkadan kendime gözleme yaptım.. 1 dilim baklava yedim.. yapabileceğimin en fazlası bu.. tatlı yememek için de çok ısrar ettim ama iki gün şunun şurasında diyip duruyorlar..

mesela dün iş yerinden arkadaşlarla yemeğe gittik hepsi pizza istediler ben tost isticektim. bi daha kaç kere gelicez seval, ben gidince yap diyetini falan dedi arkadaşlar yine gitti pizza.. e bugün mangalda sucuk yapacaklar karda.. ben gelmicem dedim iş yerime getireceklermiş.. ben daha napayım.. sonraki gün alabalıkta veda yemeği yapılacak.. o sabah da (pazartesi sabahı) eşim gidiyor ben de patates günü ile başlıyorum hatta yurt arkadaşım da benimle aynı diyeti yapabilir, çok istiyordu yapmayı.. leslie de yapacağız..

durum bu yani.. van'ın kahvaltısı meşhur biliyosunuz.. ben gidecem hadi kahvaltı, ben gidiyorum hadi pizza, hadi kebap, hadi balık..
ekmek yemiyorum akşamları o.. ama balıkla yiyorum balığı ekmeksiz yiyemiyorum ben..

ben şimdi yapacağım kadarını yapıyorum ama menümü yazmak istemiyordum.. menüm hep bunlardan oluşuyo çünkü :14:

merak etme zayıflicam :34:

[:52:[/QUOTE]

canım konteyner da yaşıyorum bugün kayınpederim geliyo bizde kalacak.. konteyner da adım atacak yer yok.. bi de valizler eşyalarda ortalıkda artık iyice alan kalmadı bize hiç..

porsiyon küçültüyorum mesela dünkü organizasyonda gözleme, patates salatası, tatlı vardı.. ben salatamın patateslerini eşime verdim yarım yufkadan kendime gözleme yaptım.. 1 dilim baklava yedim.. yapabileceğimin en fazlası bu.. tatlı yememek için de çok ısrar ettim ama iki gün şunun şurasında diyip duruyorlar..

mesela dün iş yerinden arkadaşlarla yemeğe gittik hepsi pizza istediler ben tost isticektim. bi daha kaç kere gelicez seval, ben gidince yap diyetini falan dedi arkadaşlar yine gitti pizza.. e bugün mangalda sucuk yapacaklar karda.. ben gelmicem dedim iş yerime getireceklermiş.. ben daha napayım.. sonraki gün alabalıkta veda yemeği yapılacak.. o sabah da (pazartesi sabahı) eşim gidiyor ben de patates günü ile başlıyorum hatta yurt arkadaşım da benimle aynı diyeti yapabilir, çok istiyordu yapmayı.. leslie de yapacağız..

durum bu yani.. van'ın kahvaltısı meşhur biliyosunuz.. ben gidecem hadi kahvaltı, ben gidiyorum hadi pizza, hadi kebap, hadi balık..
ekmek yemiyorum akşamları o.. ama balıkla yiyorum balığı ekmeksiz yiyemiyorum ben..

ben şimdi yapacağım kadarını yapıyorum ama menümü yazmak istemiyordum.. menüm hep bunlardan oluşuyo çünkü :14:

merak etme zayıflicam :34:

inşallah canım herşey gönlüne göre olurrrrr

Back
X