Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydınn kızlarr

akşam fetih 1453 e gittim sonunda :):) film çok güzeldi ama eksikleride çokdu özellikle 8 e aldım ki bileti evde yemeğimizi yiyip gidelim diye :):) evde yemeğimizi yedik gittik daha doğrusu eşim yedi ben akşam yemeği yemedim ama film izlerken dayanamadım 1 tane çikolatalı gofret yedim :(

hastalara rabbim şifa versin rabbim herkesi sıkıntısından kurtarsın inşallah

amin canım allah kimseyi darda bırakmasın
eşimde o filme gitmeyi istiyo ama süresi çok uzunmuş galiba sıkıcımı film tavsiye edermisin gitmeye değermi

kız böyle rekametmi olur biz erceylee birbirmiz yicez nerdiyse ama daha güzel gaza geliyozzz:))))
hem nerde benim şiŞko rakibemmm inşallahh gece tatlı yemiş öyle uyumuşturrr bugünn pasta börek yapar yer :33::33::47::47::47::47::47::47:
Kötüyüm ben kötüyüm isal yapar kustururum bezdiririm:47::47::47::47::47:

haa haaa haaa çok beklerisin hiç de bişey yemedimmmmmmm
kendimi pazartesiye kutlamaya saklıyorum :56::56::56::56::56:

eşimde o filme gitmeyi istiyo ama süresi çok uzunmuş galiba sıkıcımı film tavsiye edermisin gitmeye değermi

valla tavsiye ederimmm ama öncesinde güzel bir tuvalete gitmek lazımm ilk ara 80 dk yanlış hatırlamıyorsamm
ercem küçük bir öneri şekerli bir meşrubat bide büyük koVa patlamış mısır birde cipsde al yanına hani miden kazınırr tamamen iyi niyetli yAZIYORUMMM:47:

Son düzenleme:

haa haaa haaa çok beklerisin hiç de bişey yemedimmmmmmm
kendimi pazartesiye kutlamaya saklıyorum :56::56::56::56::56:

yok öyleee kutlamaaa biz senleideal kg buza geleseye kadar rakibiz artıkk bitti noktaaa

valla tavsiye ederimmm ama öncesinde güzel bir tuvalete gitmek lazımm ilk ara 80 dk yanlış hatırlamıyorsamm
ercem küçük bir öneri şekerli bir meşrubat bide büyük koVa patlamış mısır birde cipsde al yanına hani miden kazınırr tamamen iyi niyetli yAZIYORUMMM:47:

amannıııı çok uzunmuş bende panik var zaten sinemada çok daralıyrum eşim kızımı alsın gitsin ben tolga çevik hayranıyım onun filmine giderim
yerim de şimdi o kadar masraf etmiyim sinemada çok pahalı onlar tamamen aile ekonomisini düşünüyorum yani :27::27::27:

GÜNAYDINNN ARKİDİŞLERİMMM
DÜNKÜ MENÜM
HARİKA BİR KAHVALTI YAPTIM MAYDANOZ DEREOTO ROKA ÇERİ DOMATES SALATALIK LİHGT PEYNİR 1 DİLİM TAM BUĞDA EKMEĞİ YARIM ELMA Y. PORTAKAL
ARA ÖĞÜN CEVİZ
ARA ÖĞÜN YARIM Y.ELMA
ARA ÖĞÜN GALETE (FARKLI ZAMANLARDA BİRDEN FAZLA ARA ÖĞÜN YAPTIM ŞUAN REGLİYİM BİRŞEYLER YEMENİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HER MUTFAĞA GİDİŞTE MASUM ŞEYLER YİYYORUM
ÖĞLE : KARIŞIK SALATAA YEDİM OĞLAN UYANDIĞINDA ONUN TÜRLÜSÜNDEN 2-3 KAŞIK YEDİM 1 DİLİK EKMEK BİRAZ YOĞURT
ARA ÖĞÜN GALETE, ŞEKERSİZ SÜTSÜZZ KAHVE,YEŞİL ÇAY
AKŞAM MEYVA
1.5 SU
ELİPTİK 40 DK
LESLİE1 MİL
120 MEKİK
:nazar::nazar::nazar::nazar:
aaahhh ahhh soyle ciks bi menu veremeyecekmiyim ben yaa.tebrikler canim emin adimlarla ilerliyorsun:46:

sirkeli su mutlaka elma sirkesiylemi olmalı bana bir tarif edebilirmisin nasıl yapılıyor faydasını gördün mü günaydın bu arada
ilik suya 2 tatli kasigi sirkeli su canim ben bal koymuyorum ozel bir nedeni yok ilk baslarken bal yoktu sonradan da ben eklemedim.bende kk dan duymustum sanirim bende cok etkili:34::nazar:

Kızlar oğluşum nezleye bi görseniz arabasıyla oynuyor burnu akıyorr geliyorr aha aha diyorr ağlar gib ses çıkarıyor burnunu siliyorummm sonra deva mediyor oynamayaa kıyamam yaaa
cok gecmis olsun duygucum

bu kadar yemene hatta gece yemelerine rağmen çok güzel kilo veriyosun maşallah:nazar::72:
bitiremedinmi şu nuriyeyi bitirde sende kurtul canım:51:
bu arada o kadar türkiyeden uzak olmana rağmen türk lezzetleri bulmanda ayrıca şaşılacak bir olay:52: ben yedimmi acaba sütlü nuriye:44::44:
nuriye bitse baklava var o bitse kurabiye o bitse borek o bitse pogaca:52:cok sukur var da boyle zor oluyor yaa.esim turkiyeye gittikce canimizin isteyipte bulamayacagi seylerden getirir bende bitmeden dondurucuya atarim.ama bu ara fazlasiyla var evde cok sukur.ya canim bendeki olayi ben sadece sirkeye baglayabiliyorum baskada biseye degil.belki kafa yorgunluguda etkilidir onu bilemem:5:

erce senden de alinti yapmistim nereye gitmis sekerim buu:26:menun gozlerimi kamastirdi hani kurabiye hani misir hani cips:23:sasirdim vallaa:52:hadi bakem takipteyim sizi merakla bekliyorum pzazartesi kim kazanacak acabaa:13:

aaahhh ahhh soyle ciks bi menu veremeyecekmiyim ben yaa.tebrikler canim emin adimlarla ilerliyorsun:46:

ilik suya 2 tatli kasigi sirkeli su canim ben bal koymuyorum ozel bir nedeni yok ilk baslarken bal yoktu sonradan da ben eklemedim.bende kk dan duymustum sanirim bende cok etkili:34::nazar:

cok gecmis olsun duygucum

nuriye bitse baklava var o bitse kurabiye o bitse borek o bitse pogaca:52:cok sukur var da boyle zor oluyor yaa.esim turkiyeye gittikce canimizin isteyipte bulamayacagi seylerden getirir bende bitmeden dondurucuya atarim.ama bu ara fazlasiyla var evde cok sukur.ya canim bendeki olayi ben sadece sirkeye baglayabiliyorum baskada biseye degil.belki kafa yorgunluguda etkilidir onu bilemem:5:

erce senden de alinti yapmistim nereye gitmis sekerim buu:26:menun gozlerimi kamastirdi hani kurabiye hani misir hani cips:23:sasirdim vallaa:52:hadi bakem takipteyim sizi merakla bekliyorum pzazartesi kim kazanacak acabaa:13:

napalım büyük çekişme var ceza var kk rezil olmak var bir hafta sıkıyoruz dişimizi napalım
benimde senin menünde gözüm kaldı valla sütlü nuriyeler baklavar ahhh ahhhh bekleyin beni anacım çok yakında bende yicem sizi :27::27::27:

amannıııı çok uzunmuş bende panik var zaten sinemada çok daralıyrum eşim kızımı alsın gitsin ben tolga çevik hayranıyım onun filmine giderim
yerim de şimdi o kadar masraf etmiyim sinemada çok pahalı onlar tamamen aile ekonomisini düşünüyorum yani :27::27::27:

eğer yakın olsaydım bu idda olayını gerçek bir görüşmede yapmak isterdimm meselaaa önünde bir pankart bern iddayı kaybettim benbir şikoyum dedirttirirdimm yada başka birşeyy:))
duyguuu benim cezam ne olcak merak ediyorum :18::18::18::18:
senin için hiç iyi şeyler düşünmüyorum eminn ollll
yetkililerrrrrr duyun sesimi üyelik iptali istiyorummmmm :37::37::37::37::37:

seni elimden kimse alamazzz :47::47::47::47:

eğer yakın olsaydım bu idda olayını gerçek bir görüşmede yapmak isterdimm meselaaa önünde bir pankart bern iddayı kaybettim benbir şikoyum dedirttirirdimm yada başka birşeyy:))

pazartesiyi iple cekiyorum:23::23::30:

olduuu canımmmm istersen televizyona çıkıp bağırayımm ben şişkoyuuuuuummm diye :33::33::33:
hadi cezamı bugün açıkla bekliyorum yok öle düşünüyorum falan seninki belli zaten :51::51::51::51:

Ilik suya 2 tatli kasigi sirkeli su canim ben bal koymuyorum ozel bir nedeni yok ilk baslarken bal yoktu sonradan da ben eklemedim.bende kk dan duymustum sanirim bende cok etkili:34::nazar:

Cok gecmis olsun duygucum

Erce senden de alinti yapmistim nereye gitmis sekerim buu:26:menun gozlerimi kamastirdi hani kurabiye hani misir hani cips:23:sasirdim vallaa:52:hadi bakem takipteyim sizi merakla bekliyorum pzazartesi kim kazanacak acabaa:13:

tabiki ben kazancam:65:

kesinlikle tavsiye ederim gerçekten güzel bir filmolmuşş

dünkü menüm

sabah 1 tost 3 zeytin

öğlen 1 küçük poğaça 1 dilim ekmek tatlısı az turşu

akşam çeyrek dilim ekmek az peynir

ara 1 çikolatalı gofret

2.5 litre su
10 bardak falan çay
1 bardak süt
bol bol merdiven inip çıktım :)

kesinlikle tavsiye ederim gerçekten güzel bir filmolmuşş

dünkü menüm

sabah 1 tost 3 zeytin

öğlen 1 küçük poğaça 1 dilim ekmek tatlısı az turşu

akşam çeyrek dilim ekmek az peynir

ara 1 çikolatalı gofret

2.5 litre su
10 bardak falan çay
1 bardak süt
bol bol merdiven inip çıktım :)
kız 10 bardak çay mı bu kadar çayı içip uyuyabiliyonmu barii

[sub][/sub]

yok cnmm sıcağı sıcağına o gün açıklıcammm hıhhhhh :33:
olmazzz bugün istiyorum hadiiiii nasılsa ben kazancam ama işte seninde gönlün olsun diye sölüyorum bir hafta kazanma hayali kur bari yazık sana
bu arada ağzına çok yakıştı bir daha söyleeee bakemmm

ben sölerim de seninki yazılı olcak nasılsa söz uçar yazı kalır:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X