selam kızlarrrr :))))
cumanız mubarek olsun.
dunku menum
sahur: yok
ıftar: 2 kepce tarhana corbası
1 tabak domateslı makarna
salata (roka,tere, maydonoz, nane, kıvırcık)
fazla çizgi film izlemesin o
sakın flowerım sakııın brakma. seytan dio gıt kafasına ındır odunu kocanın. insan motıve eder ayol. sinir oluorum boyle kocalara...
walla kuşum kocamla kızım makarna yerken bende eriyip bıtıodum ama yemınlı olunca yemıo ınsan oruclu gıbı

cok sukur dun aksam kavustuk cubuk makarnacıgımla :))) 1 ay daha yemek yok tabi :))) dolamlarda fena kalorı varmıs yaaa. ben ılk baslarda karbonhıdrat dıyetı yapıodum. bı zytınyaglı dolma gunluk yemem gereken yemegın 3 te 1 i kadardı düşün.
oruclara gelınce borcum var hatta ıtıtraf edıorum bır genclık hatası 61 ım var onu tutuyorum. sonra gecen sene hamıleyken tutamadıgım 30 gunum var. 61 bıtsın. sonra haftada da 2-3 gun sureklı oruc tutmayı planlıorum. hamılelık borclarımı da oyle oderım.
zaten mayıs sonu 3 aylara da gırıcez. nısan ortası yada sonu gıbı benım 61 bıtıcek ınsaAllah. 3 aylarda da hamılelıgımı tutarım. ramazana da antrenmanlı gırerım. yani planlarım o yonde. Rabbim nasip kısmet ederse.
Allahım kabul eylesin..Bende çok istiyorum tutmayı kısmet....Eee sen bu dönemde daha çok kilo verirsinki sahur yok akşam yemeğin kuş kadar canım...Tabi yatana kadar atıştırmalıkların yoksa...Evde makarna yapmıyorum epeydir...Geçen eşim istedi soslu yaptım içim eridi ya resmen dedim ben makarnayı ne kadar çok seviyormuşum bunu anladım....Yüzük makarnadanda yapıyorum kızım yiyor...Dr makarnay abaşla dedi boncugum için...
Kabak dolması veya biber dolması kıymalı olucak 1 ana ögünde 2 adet yeme hakkımvardı listemde nedense o ay az kilo verdim sanırım hep dolmalara saldırdım....Bayılırım çünkü....Bakalım martta dr gideyim yiyeyim fırçayı...Sizle paylaşırım detayları 2 ay olmuştu güzel kilo veriyordum mesela dr hala bana spor yapmayı önermemişti..O yüzden bende sizin sporlarınıza katılamıyorum...
ohhh afıyet olsun ıkınızde yıyeydınız :)))
nasıl uyuyon kız o kadar. benım basım agrır o kadar uyursam. maksımum 6-7 saat uyurum ben. önceden de oyleydım.