aynen bendede kilo takintisi var, zayifladigimi bildigim halde, belli olmasin diye bol kiyafetler giyerdim, zayifsin diyenlerede laflarini agizlarina teperdim, $imdiyse kimse açik açik kilolu oldugumu söylemesede belli ediyorlar, ben 2 kilo aldim ya geri, arkada$ima dedim bak tatilde kilo aldim oda hii miii dedi...hiç fotograf çekmiyorum çeksemde sadece yüzümü çekiyorum eger mecbur kalirsamda çekilen fotografta ay saçim nasil çikmi$ gözlerim kirmizimi çikmi$ demeden direk popoma bacaklarima göbegime bakar oldum, $imdi ise aynaya bakmak bile istemiyorum, ya bu iki kilo o kadar belli ettiki anlayamiyorum, pazartesi günü akrabalardaydik kendimi aynada görünce midem bullandi resmen..
birde nedense etrafimdakiler benim fizigime bayilirdi, ince bel gögüsler ne büyük ne küçük, karnim tahta gibi, basenlerim normal ama popom büyüktü ama herkesin ho$una giderdi bu kadar ince olupta popolu olmak, $imdi ise önden görenler göbek görüyor, arkadan popo, yandan basen... hepsi var artik ne aci ya, $imdi 2 yildir görü$medigim kuzenlerim bile telefonda degi$tinmi? fizigin aynimi? diye soruyorlar gicik oluyorum kendime o zamanlar bu fizigin degerini bilemedim, $imdi ise hem yag hemde selülit deposu...