Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duygucum gerginliğe gerek yok nazar değiyor bize bence çok güzel anlaşıyoruz aranızda ne oldu bilemem ama büyütmeyin bence öpüşün koklaşın devam edelim paylaşımlarımıza beni üzmeyinn:5:

yaa tatlım canım bende dün bunun için uğraştımm yoksaumrumda olurmu illa 18 kişiyle iyi anlaşmak zorun değilimıyım ama değer verdiğimiçin yazdımm halletmek içinn halledememişiz neyse kapattım konuyu

duygucum burası dertleşme ortamımız sana yardımcı olmayı hepimiz isteriz
minnakında art niyeti olduğunu düşünmüyorum
ben sizlei tanıdığıma çok memnunum kaç tane kız kardeşim oldu canım sıkılınca dertleşiyorum sizle

ben sizlei tanıdığıma çok memnunum kaç tane kız kardeşim oldu canım sıkılınca dertleşiyorum sizle

bende inanmıyordumm o yüzden yazdım insan değer verdmediği birine gider yazarmı aman sallader hiçe sayarr ben gittim yazdımm kendisine sorunlar konuşularak çözülmezmii alah aşkınaa yaa ama yok illa yansıcakkk

duygucum şimdi kendine güzel bi kahve yap kuzzeyinide al kucağına öönce yutacakmış gibi kokla kuzunu sonra öp allahın sana verdikleri için şükret derin bi nefes alll

biraz rahatla tamam mı canım

bunlar halledilmeyecek meseleler değil bi yanlış anlama olmuştur minnakta sever senii canım benimmm

BURDA O KADAR TATLI KİŞİLER VARKİ YÜCE GÖNÜLLÜ BİRŞEY YAZDIĞINDAA HANİ DALAŞIYOZ YA BAZENNNN BEN YANLIŞ ANLADIMMI DİYE BANAFAC.DEN YADA ÖZELDEN MSJ ATIYOR KIRILDINMI DİYEE YANİ BAYILIYORUM BÖYLE İNCE FİKİRLİ KİŞİLERİ ALLah ONLARDANDA HEPİNİZDEN'DE RAZI OLSUNN BENDE BÖYLE YAPMAYA ÇALIŞIYORUMMM AYY NEYSE BAŞIM ÇATLIYORRRR YAAA OKUYUN BENİİİ ARKİDİŞLERR

duygucum şimdi kendine güzel bi kahve yap kuzzeyinide al kucağına öönce yutacakmış gibi kokla kuzunu sonra öp allahın sana verdikleri için şükret derin bi nefes alll

biraz rahatla tamam mı canım

bunlar halledilmeyecek meseleler değil bi yanlış anlama olmuştur minnakta sever senii canım benimmm

yaptık cnm kahvaltı ilaç alcam şimdi yoksa tüm gün çekcem bu ağrııı ,
valla çok seviyormuş gördükk sevgisini

YAA KRİZANTEBİM ÇOK TŞK LER İLGİN ALAKAN İÇİN BİLİYORUM BANAÖZEL DEĞİLDİĞER ARKADAŞIDAA DESTEK OLUYON NE KADAR OLGUNSUNNN TAA Maşallahh sanaa

duygucum inan şu anda yapılacak işlerim var ama arkadaşımı bu halde bırakamam
senin başka şeyler canını sıkıyor bardak bu noktayla taştı bence
konu her neyse ölümden başkasına çare bulunur biz sadece üzüldüğümüzle kalırız

duygucum inan şu anda yapılacak işlerim var ama arkadaşımı bu halde bırakamam
senin başka şeyler canını sıkıyor bardak bu noktayla taştı bence
konu her neyse ölümden başkasına çare bulunur biz sadece üzüldüğümüzle kalırız

her ALLAH razı olsunnn sağ ol benimde işim gücüm var bi merhaba diyim dua alAYIM ARKİDŞLERİNMDEN DEDİM BÖYLE OLDU BÖYLE KALDIMM .. BARDAK OLAYI'Da DEĞİL CNMM DÜNDEN BU KONU DÜN İYİYDİM GAYET ZATEN HALLETMEYEDE ÇALIŞTIM çünkü ufak bir konu amasinekte ufak mide bulandırır böyle ikili olmayım dedim topikte cvp verip ama içimden hiçyazamamak geçmesin diyee beynimde bitireyim diye konuştum ama neyseee ... NEYSE İŞTEE YA BOŞVER KAPAYALIM KONUYU ZATEN HERKEZ GİRNCE ŞOK OLCAKKK ne oldu diyee

:38::38::38::16::16::16:
BURDA O KADAR TATLI KİŞİLER VARKİ YÜCE GÖNÜLLÜ BİRŞEY YAZDIĞINDAA HANİ DALAŞIYOZ YA BAZENNNN BEN YANLIŞ ANLADIMMI DİYE BANAFAC.DEN YADA ÖZELDEN MSJ ATIYOR KIRILDINMI DİYEE YANİ BAYILIYORUM BÖYLE İNCE FİKİRLİ KİŞİLERİ ALLah ONLARDANDA HEPİNİZDEN'DE RAZI OLSUNN BENDE BÖYLE YAPMAYA ÇALIŞIYORUMMM AYY NEYSE BAŞIM ÇATLIYORRRR YAAA OKUYUN BENİİİ ARKİDİŞLERR

canım benım nezaman canın sıkılsa bı sorunun olsa antabılırsın ben herzaman dınlerım aynı sekılde bende anlatırım anlatıyorumda sen canını sıkma hersey yoluna gırer konusur orta yol bulursun sonucta topiğimizi sen kurdun bıze yardımcı olmaya calısıyorsun kucuk cocugun var benımde aynı sekılde ben vakıt bulamayıp buraya gırmekte zorlanırken sen hem gırıyorsun sorularımızı cevaplıyorsun bızım ıcın lıste ttutuyorsun sen hakkını helal et asıl senın vaktını alıyor sonucta hersey gonlunce olsun canımmm:16::16:

:38::38::38::16::16::16:

Canım benım nezaman canın sıkılsa bı sorunun olsa antabılırsın ben herzaman dınlerım aynı sekılde bende anlatırım anlatıyorumda sen canını sıkma hersey yoluna gırer konusur orta yol bulursun sonucta topiğimizi sen kurdun bıze yardımcı olmaya calısıyorsun kucuk cocugun var benımde aynı sekılde ben vakıt bulamayıp buraya gırmekte zorlanırken sen hem gırıyorsun sorularımızı cevaplıyorsun bızım ıcın lıste ttutuyorsun sen hakkını helal et asıl senın vaktını alıyor sonucta hersey gonlunce olsun canımmm:16::16:

sağ ol cnmm biliyorum her zaman dinliyorsunuz beniii hepinizz valal yemin ederim zorlanıyorumm daaa küçük çocuğu olan bilir ev işi kuzey yemek derken sizede zaman harcıyorum birşey bildiğimden mi hayır destek olmakiçin çünkü inanç çok önemli biri bana sen yaparsın sen başarırsın dediğinde ben hırslanırım bende bunu yapıyorum hakkım helal olsunnn cnmmm neyse kapattım konuyu konuşmak isterse ben dinlerim zaten burda paylaşım olaksadaa ya hallolur yada hiç muhatap olmayız olur biterr her türlü topik yürür gider 1 kiş bile kalsaa ben devamederim daha öncede dedim kimse kalmaz kaparım kapayıç ıkarım giderimm:9::9::9:

günaydın kızlar :16:

bir gerginlik olmuş ama biz aile gibiyiz artık. o yüzden böyle ufak eyler normal diye düşünüyorum. umarım halledilir bir an önce. hepinizi seviyoruuum :54:

krizantemcim iyiiyiim sağol sen nasılsıın? :))

aynen bendede kilo takintisi var, zayifladigimi bildigim halde, belli olmasin diye bol kiyafetler giyerdim, zayifsin diyenlerede laflarini agizlarina teperdim, $imdiyse kimse açik açik kilolu oldugumu söylemesede belli ediyorlar, ben 2 kilo aldim ya geri, arkada$ima dedim bak tatilde kilo aldim oda hii miii dedi...hiç fotograf çekmiyorum çeksemde sadece yüzümü çekiyorum eger mecbur kalirsamda çekilen fotografta ay saçim nasil çikmi$ gözlerim kirmizimi çikmi$ demeden direk popoma bacaklarima göbegime bakar oldum, $imdi ise aynaya bakmak bile istemiyorum, ya bu iki kilo o kadar belli ettiki anlayamiyorum, pazartesi günü akrabalardaydik kendimi aynada görünce midem bullandi resmen..
birde nedense etrafimdakiler benim fizigime bayilirdi, ince bel gögüsler ne büyük ne küçük, karnim tahta gibi, basenlerim normal ama popom büyüktü ama herkesin ho$una giderdi bu kadar ince olupta popolu olmak, $imdi ise önden görenler göbek görüyor, arkadan popo, yandan basen... hepsi var artik ne aci ya, $imdi 2 yildir görü$medigim kuzenlerim bile telefonda degi$tinmi? fizigin aynimi? diye soruyorlar gicik oluyorum kendime o zamanlar bu fizigin degerini bilemedim, $imdi ise hem yag hemde selülit deposu...

yine öylr olucaksııın canım benim :16: yapısı güzelmiş işte vücudunun, kilo verince yine öyle güzel olur. benim belim hiç ince olmadı masalesef :14:
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz haYIRLI BEREKETLİ OLSUNNNN
BEN PEK KENDİME GELEMEDİMMM DÜN ÇOK ZORGEÇTİ YİNE BAŞIM ÇATLICAK AĞRIDAN DUA EDİN NE OLUR BİZE BU ÇOCUK GECE RESMEN CANAVARLAŞIYOR
BİRDE ARTIK BURDA OLANLAR AYNIKİŞİLERR BİRBİRMİZİ TANIYORUZZ MENÜ YAZMAK ZORUDA DEĞİLSİNİZZ BENDE Bİ MÜDDET YAZMICAM ZATEN KİŞİNİN İSTEGİĞİNE BIRAKIYORUM:50::50::50:

ay canım Allah kolaylık versin sana. çok zordur. boşuna değil bu laf, cennet anaların ayakları altındadır. çok doğru.

persephonecik bence yazınkı halin çok iyi. yüzün cok tatlı. daha zayıflarsan bılemıorum yaniii :))
ben cok begendım o halini. boyumuz aynıymıs senle. benım kuzenım ve en yakın arkadaslarımdan bırı 48 kılo, yıne boy aynı
coook fazla zayıflar... kötü duruo yaaa.
50 falan degılde 52-53 bıle ıyı olur bence sana. spor yapmayı ıhmal etme ki vucudun sıkılassın canım. ozaman kendınde aynaya baktıgında memnun olucaksın sonuctan. mekik cek mesela gobegın ıcın. ben onceden hıc cekmezdım. 55 kıloyken bıle hafıften gobegım vardı. heryerım ıncecık ama göbegım vardı bıraz. hele bıde su ıçince falan o mıdem şişmiomuydu deli oluodum.
sezaryene ragmen kaybediciğim o göbeği :)))

benim de belim kalındırr :( dediğğin gibi 52-53 iyi durabilir ama spor da yapmam lazım. sadece kilo kaybıyla olacak şey değil. çünkü vücut tipim pek güzel değil benim. bacaklarım incedir şekli de düzgündür beğenirler, ama belim kalıın :(

Back
X