Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

DEBERNUŞ,ŞEZENUŞ,KEFEŞTETIYYUŞ,YEMLİHA,MEKŞ ELİNA,MİSLİNA,MERNUŞ,KITMİR,bunlari inanarak yaz ve yastigin altina koyinan faydasi olacak,bide gogldan ashabi kehf diye ver ve oku bilgin olsun diye,bende duymaymistim hic birisi bana yazdi ve verdi,ondan bilmiyorum ben inandim hic uyku problemi yasamadim kizimda

he allah senden razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh canımsınnnn sen de dua et bizee

annesiyle mi ilgileniyor acaba?

insaallah faydasi olur biz tarsus ta ziyaret etmistik.
poticik dolunay bugun yeni diyete basliyor musun?

diet gibi yapmiyorumda aksam .5 ten sonra yemiyorum,esim kiziyo artik,cünkü diet yapinca evde pek yemek gibi seyler yapmiyorum:dün sadece sabah kahvaltisiyla durdum,bugünde yine cok az kahvalti yaptim,aksam yemegimide yiyince yine yürüyüse giderim,az sonra oglumu almaya gidicem okula,bakalim bi süre böyle devam,sonra patlatirim yine bi diet:1:

diet gibi yapmiyorumda aksam .5 ten sonra yemiyorum,esim kiziyo artik,cünkü diet yapinca evde pek yemek gibi seyler yapmiyorum:dün sadece sabah kahvaltisiyla durdum,bugünde yine cok az kahvalti yaptim,aksam yemegimide yiyince yine yürüyüse giderim,az sonra oglumu almaya gidicem okula,bakalim bi süre böyle devam,sonra patlatirim yine bi diet:1:

yadiyet yapınca veriyon sonra geri alıyon bak görcen yürüyüş işe yarıcak ne varhergün oğluna yüreyerek alsann :35:

insallah faydasi olacak bak gör,allahim senden ashabi kehfin yüzü suyu hürmetine istiyorum de yastiginin altina koy:16:
cikmam lazim oglumu alamaya gidicem:54:

güzel ALLAHAMI SENDEN VE HEPİNİZDEN razı olsunnn bugün denicem yarın konuşuruz okey hadi dikkat et kendineee

selam kızlar neler olmuş öyle :53: okurken inanamadım hele duygu ve minnak arasında olmasına
ama hayırlısı olsun diyelim

deliksiz uykuyu geçtim gaMZEe eskiyedönsün 1-2 kwre kalkardı birde böyle dünkü gibi gıcık ağlamazdı totosuna piş piş yapardım uyurdu şimdi dünü görsenn iyi dayanmışsın derdin sağlığı yerinde olsun geçiçi bi durum ama bittim bendeee yaşamayan der ne nankör kadın evladı var söyleniyor ama işte yaşamayan bilemez

canım oğlun emdiği için oluyor bence benim büyük kızda böyle yaptı emmeyi bıraktırdıktan sonra düzeldi
duygucum seni okuyunca o günler geldi aklıma uykuya çok düşkün biri olmamama rağmen nasıl kötüydüm anlatamam bu evladından şikayet değil canım sadece gece uykusunun yerini hiç bişey dolduramıyor

DEBERNUŞ,ŞEZENUŞ,KEFEŞTETIYYUŞ,YEMLİHA,MEKŞ ELİNA,MİSLİNA,MERNUŞ,KITMİR,bunlari inanarak yaz ve yastigin altina koyinan faydasi olacak,bide gogldan ashabi kehf diye ver ve oku bilgin olsun diye,bende duymaymistim hic birisi bana yazdi ve verdi,ondan bilmiyorum ben inandim hic uyku problemi yasamadim kizimda

bende çok inanırım buna
ayrıca osmanlı zamanında evlerin kapılarına asılırmış bu isimler onları Rabbim koruduğu gibi bizim evlerimizide korusun diye

selam kızlar neler olmuş öyle :53: okurken inanamadım hele duygu ve minnak arasında olmasına

canım oğlun emdiği için oluyor bence benim büyük kızda böyle yaptı emmeyi bıraktırdıktan sonra düzeldi
duygucum seni okuyunca o günler geldi aklıma uykuya çok düşkün biri olmamama rağmen nasıl kötüydüm anlatamam bu evladından şikayet değil canım sadece gece uykusunun yerini hiç bişey dolduramıyor

bende çok inanırım buna
ayrıca osmanlı zamanında evlerin kapılarına asılırmış bu isimler onları Rabbim koruduğu gibi bizim evlerimizide korusun diye

bana yazan kisi osmanlica yazmis verdi,inanc meselesi

HAKLISINNN NİCE ANNE OLMAK İSTEYEN İNSANLAR VARRR BİLİYORUM NANKÜRLÜK YAPTIIĞM HATTAA ALlah AFFETSİN AMA 2 YILDIR HİÇUYKU YOKK OKUYOM ÜFLÜYOM BAZN AĞRISI VAR ANIP İLAÇ İÇİYORUMM YANİ DURUM ŞUU 10DAN FAZLA KALKIYOR HER KALKIŞINDAA SANKİ DAYAK EMİŞ GİBİ BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYORR BEN BİLİYORUM 1 DEK ALKIP SABAH EZANINDA UYUDUĞUM OĞLUM ÖĞLE UYKUSUNA yatıığndaa uyuyamıormu çünkü iş yapıyorum öğle kalktığında taze yemeğini hazırlıyom kloraklı işleri yapıyom çünkü heryerde peşimdee zehirlenmesin diye uykuda yapıyorum cnmm ben oyüzden erken yatıyorumm hani merak eenler varsa bu kız 8:30 niye uyuyorr
bende oglumda oyleydim uyumadan yemek yapar kavga dovus ev supurur uyuyunca camasir suyuyla yerler silir banyo temizlenirdi,toz al.utu yap.camasir as derken bak gecip gidiyor zaman.cok kotu oldugunda yapma canim o gun de ev supurulmesin tozlu kalsin ertesi gun daha saglikli mutlu yaparsin enazindan

aslaaan yaparsin sen

benide korkuttular cok zor oluyo diye ,bende seni korkutmak istemem ,ama o agrilari cekmektense bir kerede ceker kurtulurum diye düsündüm ve oldum,amaliyat sonrasi biraz zorlu gecti,agrim baya oldu,hem üstte hem altta dikislerim oldugu icin hic bisey yiyip icememistim,ama iyiki olmusum,bende sen gibiyim,agzimda dis kalmadi:1:her hamilelik bir disimi götürdü,bes kere hamile kaldim düsüklerle birlikte ,bes disim gitti,amaliyattan sonra her agrida agri kesici alirsin,atlatirsin canim,düsünme o kadar

canım burda 1 dişi yapıyolarmış herhalde görümcemin eşi 1. den oldu o iyileşsin sonra ol demişler sonra 2. den oldu zor olmuş
dediğin gibi olsam bir sefer çeker kurtulurum inş. ama cesaretimi toplamam lazım işte
sağol canım desteğin için:16:

20 lik dişimi aldırdıktan sonra migrenim geçti diyebilirim o derece rahatladım

ama benimki çoz zordu 2.5 saatte anca aldılar dişi kolumda serumlar kaç sefer bayıldım ayılttılar ama bu benim diş şeklimden dolayı oldu diğer dişimi 15 dk da aldılar kurtuldum

teşekkür ederim kızlar 20 liklerimi aldırmıştım zaten en arkadaki azı dişi kırıldı sadece kökü kaldı onu alacaklar şöyle söyleyimki ben dişten yana çok sıkıntılıyım

ağzımda sadece 25 dişim kaldı onunda 22 si dolgu kanal yada porselen her sene bi kaç ayım diş tedavisiyle geçiyor hatta kalp rahatsızlığımda diş tedavileri yüzünden çıktı ortaya rabbim yardım etsin önümüzdeki aylarda komple kaplama yaptıracağım rabbimin gönlüne hoş varsın ama bıktım diş sıkıntısından

Allah sağlık versin canım her hastalık çok zor helede diş

bende çok inanırım buna

işte ben kafam 2 yaş bırakcamdie kazmıışm elimdedğilvicdanyapıyorum şimd kesersem emzirmeyi 3 ayı kaldıı
bugün babası gelsin onayazdırcam o daha iyi dini açıdan bilmiyorum içim rahat eder en azındann

her yere yürüycem bundan sonra:10::10::10:
helall sanaaaaaa
bana yazan kisi osmanlica yazmis verdi,inanc meselesi
ben nerden bulcam osmanlıca yazan biri yaaya işe yaramazsanorma lyazıyorum diyeee
bende oglumda oyleydim uyumadan yemek yapar kavga dovus ev supurur uyuyunca camasir suyuyla yerler silir banyo temizlenirdi,toz al.utu yap.camasir as derken bak gecip gidiyor zaman.cok kotu oldugunda yapma canim o gun de ev supurulmesin tozlu kalsin ertesi gun daha saglikli mutlu yaparsin enazindan

aslaaan yaparsin sen
haklısınnn cnm yaaa bundan sonr öyle yapayımmm barii ağ ol zsammmm
geldimmmmm şekerimmmmmmm
anca okudum ayrıca arada kızlara kalıyorum:6:

cnm kestane şeker istedi bakkk
bayanlar bütün herkesin kadınlar :12: gününü kutlarım :71::71: bende

sağ ol cnmmmm kadın olmak bi ayrıcalıktırr :16:

merhaba kızalr beni aranıza alırsanız memnun olurum bende zayıflamak isitiyorum bende kendimce diyete başladım pazartesi günü başladım 65 kiloyum 1158 boyundayım hedefim 55 olmak vermem gerekn 10 kilom var ben funda suyu içiyorum birde form plus çayı içiyorum eşim veremezssin dedi ban 3 ay verdi 3 ayda 10 kilo ver dile benden ne dilerse dedi bana ne önerebilirsiniz lütfen benid earanıza alın yeni üye oldum siteye ve 3 yaşında bir kız çocuk annesiyim evlendiğimde 48 kiloydum :14:

hoşgeldin canım eşine inat ver kurtul buradaki destek süper
hergün menülerini yaz doğrularını yanlışlarını görmek için:13:

işte ben kafam 2 yaş bırakcamdie kazmıışm elimdedğilvicdanyapıyorum şimd kesersem emzirmeyi 3 ayı kaldıı
bugün babası gelsin onayazdırcam o daha iyi dini açıdan bilmiyorum içim rahat eder en azındann

helall sanaaaaaa

ben nerden bulcam osmanlıca yazan biri yaaya işe yaramazsanorma lyazıyorum diyeee

haklısınnn cnm yaaa bundan sonr öyle yapayımmm barii ağ ol zsammmm

cnm kestane şeker istedi bakkk

sağ ol cnmmmm kadın olmak bi ayrıcalıktırr :16:

canım sen gönülden inan işe yarar nasıl yazdığın önemli olmaz bence
yeterki isimler doğru yazılsın

sizin için nickimi değiştirmeyi düşünüyorum vicdan yapıyorum herkesin canını çektiriyorum diye:25:

canım sen gönülden inan işe yarar nasıl yazdığın önemli olmaz bence
yeterki isimler doğru yazılsın

sizin için nickimi değiştirmeyi düşünüyorum vicdan yapıyorum herkesin canını çektiriyorum diye:25:
aşk olsun değiştirme kızzz gözümüzün önünde dur yiyemesekte senin ismi gödükçe yemi kadar oluruzzz
valalcanı gönülden yazcaz bugün inş işe yarar

kızlar ben çıkıyorum kızım acıktım diyo yanınmda rahat bırakmıyo yemek koyayım da yiyelim:56:
öğleden sonra yine gelirim bugün evdeyim nasıl olsa:51:
tmm nmm çık sennn öp kızınıda afiyet olsunn

aşk olsun değiştirme kızzz gözümüzün önünde dur yiyemesekte senin ismi gödükçe yemi kadar oluruzzz
valalcanı gönülden yazcaz bugün inş işe yarar

tmm nmm çık sennn öp kızınıda afiyet olsunn

kızlarrr ben geldim ama hemen gideceğim....sabahtan beri giremedim yaa...
ben girmeyelide yer yerinden oynamış...

Back
X