- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.801
sen normaldede iyiydin kız resimlerin çok iyiydiii ercemmmmm
yaz cnmm yazzzz birşey olmazz 2 fırça yersinnn kendine gelirsin en azındann
gamzemm biz bu hafta yarış yAPMIYORUZ Kİİİ arada yapcazzz peki beraber yapalımmı gamzeeee
yeni aldığım elbisemle resmimi çekip kızıma yükleticem bide siz görün bakalım nasıl olmuşum yanına 73 kiloluk bi resmimi koyucam aradaki farkı görmek için
benim üst taraf zaten zayıf ya alt tarafta bayağı eridi sıkılaştım ayrıca yüzümde çökmedi benim diyete başlarken en korktuğum yüzümün çökmes,iydi öyle olmadı çok şükür ki
seninde resimler maşşalah süperdi sende şuan gayet iyisindir bizim boyumuz uzun ya kaldırıyoruz galiba kiloyu
merakla beklicem resmini benim boy 1.69 cnm o yüzdemi kilolu durmuyom herkez diyor sen o kadar göstermiyon daha zayıf duruyon diyorrr yüxümde hüç çökmedi hep tombiş yüzlüyümdür elmacık kemiklerimden dolayıı
bende 1 68 im o yüzden biz kilo alınca daha şanslı oluyoruz galiba
elmacık kemikli insanlara bayılmışımdır herzaman benim yüzüm dümdüz azcık şölee benim olaydı çok mutlu olurdum ama rabbim nasip etmemiş
ben 77 kiiloyken bile insanlar tahmin yaparken bence senn 60 kilo falansır derlerdi ben 77 diyince şok olurlardı
ben çıkıyorum canım eve yeni girmiştim biraz işim var yarın görüşürüz
eskiden hiç sevmezdimmm şimdi çok seviyorummmm tonbiş yanaklarımııı kız senn 60 olduğundaa sana bir deri bir kemik oldunmu dicekler ozamann
ben 60 kilo olursam çok çirkin olurum bana 65 yeter çöküyorum resmen
anammm ben nerdeymısım kacırmısımbu hafta yarışma yokki şekerim olsa ben yermiyim hiç
sen normaldede iyiydin kız resimlerin çok iyiydiii ercemmmmm
yaz cnmm yazzzz birşey olmazz 2 fırça yersinnn kendine gelirsin en azındann
gamzemm biz bu hafta yarış yAPMIYORUZ Kİİİ arada yapcazzz peki beraber yapalımmı gamzeeee
merakla resmı beklıyorummmmben 60 kilo olursam çok çirkin olurum bana 65 yeter çöküyorum resmen
anammm ben nerdeymısım kacırmısımben herhafta var sanıyordumdaaa
yplım sekerım tabıkı pazartasıtartılalım ogun bıldırım yaptıktan sonra bızım yarısmmız ıolsunm ohafat bencede uygundur cnm cunku bu hafta kestane sekrımkle yrıstayımyaaaaa ondan datlum
merakla resmı beklıyorummmm
anammm ben nerdeymısım kacırmısımben herhafta var sanıyordumdaaa
yplım sekerım tabıkı pazartasıtartılalım ogun bıldırım yaptıktan sonra bızım yarısmmız ıolsunm ohafat bencede uygundur cnm cunku bu hafta kestane sekrımkle yrıstayımyaaaaa ondan datlum
MSJ TEKRARII...
herkese iyi akşamlar 4 günde 1.5 kilo vermişim yaşasın bu sefer olucak galiba
kızlar çok korkuyorum yine gece oldu nefret ediyorum geceden artık bakalım nasıl bir gece olcakk gözümden uyku akıyor teminden beri internetten dualar arıyorumm ayetel kürsi okudum bu dua etkilymiş birde potimini ddiğin yaptım yastığın altına koydunn inş uyur oda bizde d inlenirizzz resmen korkuyorum şuannn neye hayırlı geceler yarın görüşürüz inşallah
heyy maşallah leyyam bu sefer oldu bu iş kendi kendine yeniyorun zaafını helal cnmmselammmm kizlar yaaaa çok mutluyummmmm
yemin etmi$timya bisküvi ve kek yemicem diye! çok i$e yaradi ben iki gün için yemin etmi$tim ama bugün 3. gün oldu, yarin içinde edecegim hatta hafta sonu içinde dü$ünüyorum, çikolata için etmedim bugün bir lokma yedim, farkettimde benim sade çikolatayla aram fazla yokmu$, benim derdim çikolatali kek, bisküvi pasta falanmi$
bu arada misafirle bisküvi falan yemedim ama masayi toplarken unutupta bitane aldim agzima sonra aklima geldi ve tükürdümyeminimi bozmami$ oldum
canim bana doktor nane çayi tavsiye etmi$ti i$e yariyor gerçekten hatta ihlamuruda yatirmadan 30 dk önce içir içine birazcik bal koy
he birde karde$imde uyuyamiyordu yani gece hep uyaniyordu ve doktor manyezium vermi$ti ve çok i$e yarami$ti
Allah sabir versin canim ben az ve öz uyumayi severim ve uykumun bölünmesinden nefret ederimmmmm
heyy maşallah leyyam bu sefer oldu bu iş kendi kendine yeniyorun zaafını helal cnmm
cnm geçen gün deliksiz 3-4 saat uyudum yetti düşünn o kadar ukuya açık deliksiz uyudummu benden mutlusu yok zaten neyse cnm tasiyelerin içinde tşk ederimmm öptümm
in$allah canim bu sefer olacak gibi
annelik ne zormu$ ya vallahi :) kolay gelsin, benim uykularimda kuziye gitsinnnnnnn
zor yaaa ALLAH KOLAYLIK VERSİN BENMİ DURUMUMDA OLAN HERKEZE ..KIYAMAM SANADAA BİZİM SIPADA SENDE BİZDE CÜMLEMİZDE UYUYALIMM UYKU GİBİSİ VARMI YAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?