Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

AYYY CNM DEMEN YETTTİ ARTTI BİLEEE ALLAH RAZXI OLSUNNN EVET TOPİK SALDI KENDNİ P.TESİ EL ATIYORUM OLAYAA:)))

BAŞ BAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

YANİ BÖYLE ŞEYLERİ EN GEÇ ÖĞLEN YAP YADA AKŞAM YAPIYORSAN DAHA AZ YE DERİMM TABİ BENİM GÖRÜŞÜMM

AAA AŞK OLSUN NE EMRİ RECEEEEEEEEE EDİYORUMMM:9::9::9: BU ARADA 1 KG VERMİŞŞSİNNN TEBRİKLERRRRR HADİ BAKALIM HAFTAYA 7 RAKAMLARA TEKRARR MERHABA DERSİNNN İNŞALLAH

BENCE GAYETGÜZELLL BU ARAD AKLINDA OLSUNSİMİR YERDİĞİN BİRAZZ ÜSTÜNDEKİ SUSAMI KAZI SİMİR GÜZEL BİR ÖĞÜN OLARABİLİR TABİ SUSAMINI BİRAZ AZALTIRSAN YOKSAA ÇOK TEHLİKELİİ DİRR

AYNI fESLİM MÜSAFİR Bİ GELSİNNN VARIMI YOKUMU DÖKÜYORUM O DENLİ YANİ BENDE ESKİDEN SABAhları krepler gözlemeler börekler yapardım hiç birşey yapamazsam bayak ekmekli pizzalar yapardımm şimdi istesemde yapamıyorum biliyorum çünkü yicemmm hepsiniii işte bi kilo verelimm hem aklımız başımızda olcak kg vermenin önemini bilez az ama herşeyden yicezzz inşallahh sağ olsun eşim birşey demiyor ama ben rahatsız oluyorumo yüzdenn ramazana kadar bu kg işi bitmeliki ramazandaa yinee güzel eşyler yapayım ben ramazandaakg almadımm sahurdaa protein+ meyva yedimm akşam abartmama rahmen hiç kg almadımmm kg korudum inş yine böyle olurrr

tamam canım teşşkür ederim yalnız bırakmayın ben:18::18::18:iii

kızlarr bu haftaki deneyimm ve başarımm sanırım fikir veriri

bu hafta yemekten kısmadım bilmem sizler yapıyormusunuz haftalık yediklerimi kaydettiğim listeler var
şimdi inceledimm 1000-2100 kalori arası yemişim hatta salı günü listemin altına ohhaaa bana diye not düşmüşümm...

amaaaaaa

geçen hafta saatler den dolayı aydınlıkta çıktığım için bir hafta hemm gezme hem vitrin yalama işlemi yaptım arkadaşlaa vee hergün
evden ofise 1 saat gidişşş dönüş yürüdümm demekki keramett yürüyüşte....

hmm çok güzel yapmi$sin canim, bende ne yalan söyliyeyim geçen hafta çogu gün 1000 kaloriden az aldim anca 400gr verebilmi$im ama bunada $ükür yani

ya aslında ılık suu benimde midemi kaldırıyodu ama kendimi sıka sıka alıştırdım.. yazın bile oda sıcaklığında içiyorumm...öylleee buzz gibi suyu nadiren içim yanarsa içiyorum bunuda kaç senedir ramazan yaza geliyo ya ordan keşfettik soğuk su hararet yapıyor.. ılık su veya açık limonlu çay harareti kesiyor susuzluğu gidderiyorr.eskiden yaşlılar buzlu su içmeyin mideniz soğuklama olur derler ne kadar doğru yaa...

hihihih bende yillardir hep sicak içerim suyu hatta yazin sicaktan ölsem bile sicak içerim çok seviyorum hem suyu hemde sicak suyu zaten minimum kendimi hiç zorlamadan 2 litre içiyorum diyet yapmasam bile, ama geçen hafta 3 litreyi geçtigimde oldu :ssz:

fesli çoooook geçmiş olsun her türlü hastalığına Allah şifa versin canım

poti canım sana diş ameliyatını soran bendim korkuyordum şimdi çok acayip korkuyorum ikinizin başındanda çok zor geçmiş Allah kimseye yaşatmasın

leyyacım tebrikler tatlım inş. böyle gider kilo vermelerin canım

sarı civcivim senide tebrik ederim canım çok güzel vermişsin

in$allah canim hepimiz veririzz

duygucumm çokk haklısınn canımm yazdıklarında kendimizii çokk sardıkk artıkk

benn bugünn gelemedim fazlaa eşimm izinlii az önce dışarıı çıktıı hemenn geldimmm
yarında izinlii hafta sonuu çalıştırdılar sınav var diyeee
izinleriniii bu gün veriler
o evdeykenn hayatta bilgisayara girmemm bennn o girer çünküüüü
kilomada gelince çok üzgünüm ama 85.5 aldımm yanii
olmuyor artıkk bıktımm kendimdennn
geçmişii tamm okuayamadımm ama mutlaka okuyacağımmmm fırsat buluncaaa

canim lütfen dikkat et artik yaz geldi vallahi ben kara kara dü$ünür oldum seninde aklindan çikmasin bu

kızlar 4 günde 1 kilo 100 gram alınır mı ya hemde bu sefer atak yaşamadığım halde sizce neden böyle oldu acaba yağ mı su mu veya ben su mu diyerek kendimi mi kandırıyorum 3-4 kilo fazlam var sizce ne kadar zamanda verebilirim biliyorum çok soru sordum bizim halimiz ne olacak böyle kızlar aah ah erkekler ne şanslı :31:

yediklerine bagli canim, eger agir $eyler özelliklede $ekerli $eyler yediysen almi$ olabilirsin, veya çok az yediysende almi$ olabilirsin vücudun depolami$ olabilir çünkü, ne yalan söyliyeyim, ben birkaç kere misafirlikte yada misafir geldiginde 1 günde 2 kilo alip tekrar 1.5 haftada vermeyi ba$armi$tim dü$ün yani bir günde taamm 2 kilo :27:

bu arada kizlar, isveç diyetinde yine kaçamaklarim devam ediyor ama ne yapayim kuldan eve geldim en az 10 kadin gelmi$ annem döktürmü$ az az yedim yaa $imdiden menümü yazayim ak$am büyük ihtimal salatalikla geçi$tirecegim :20::20::20:

sabah : az sütle yapilmi$ kahve

ögle : 1.5 domates (mandalina kadarlardi)
1 çarliston biber
2 köfte büyüklügünde ha$lanmi$ tavuk

ara : 1 ka$ik helva
1 ka$ik tahin
yarim kalburabasti (az $erbetliydi)
1 lokma börek
1 elma
bir kaç dal marul
yarim vuç k fleks

toplam 600 kalori birazdan spor yapacagimmm

yediklerine bagli canim, eger agir $eyler özelliklede $ekerli $eyler yediysen almi$ olabilirsin, veya çok az yediysende almi$ olabilirsin vücudun depolami$ olabilir çünkü, ne yalan söyliyeyim, ben birkaç kere misafirlikte yada misafir geldiginde 1 günde 2 kilo alip tekrar 1.5 haftada vermeyi ba$armi$tim dü$ün yani bir günde taamm 2 kilo :27:

eh biraz şekerli yedim denebilir sanırım ne diyeyim başa gelen çekilir öyleyse ya ipin ucunu bırakıp kendimi rahat rahat kasmadan yemeğe vericem ya da kendimi biraz sıkıcam çünkü 3-4 kilo fazlam var ve ben tartıda rakamın arttığını gördükçe yiyorum ah bi verdiğimi görebilsem canım zaten yemek istemiyor n'apıcam ben kızlaar

kızlar ben bi de birsey sorucam mesela ben şimdiki kilomdan birkac kilo fazlayken olan resimlerime baktığımda görüyorumki bacaklarım daha ince ama şimdi birkac kilo daha zayıf olduğum halde bacaklarım sanki biraz daha kalın gibi acaba kas olabilir mi bi fikriniz var mı :31:

duygucumm çokk haklısınn canımm yazdıklarında kendimizii çokk sardıkk artıkk

benn bugünn gelemedim fazlaa eşimm izinlii az önce dışarıı çıktıı hemenn geldimmm
yarında izinlii hafta sonuu çalıştırdılar sınav var diyeee
izinleriniii bu gün veriler
o evdeykenn hayatta bilgisayara girmemm bennn o girer çünküüüü
kilomada gelince çok üzgünüm ama 85.5 aldımm yanii
olmuyor artıkk bıktımm kendimdennn
geçmişii tamm okuayamadımm ama mutlaka okuyacağımmmm fırsat buluncaaa
ahh karabiberim ilk günler oysa ne kadar kararlı istekliydinnn cnm ne kadar hoş güzel bir kızsın genç bir annesinn 3 çocuk hemdee biraz gayret etsennn bence başaramıcağın birşey yok cnmm yeterki karar verr düşün bi memnunmusun halinden istersenn biraz fazla yorulursun ama kendine özel yemek yaparsın ne biliyim yürüyüş internetten leslie biraz hareket bol bu kadar cnm yaa dediğim kadar kolay değil biliyorum ama istersen yaparsınn en azından kg koru iyice karar vereseye kadarr

selam kızlar...

bu sabah 58.600 gördüm.
a.s 1.200 gr vermişsin maşallah

kızlar 4 günde 1 kilo 100 gram alınır mı ya hemde bu sefer atak yaşamadığım halde sizce neden böyle oldu acaba yağ mı su mu veya ben su mu diyerek kendimi mi kandırıyorum 3-4 kilo fazlam var sizce ne kadar zamanda verebilirim biliyorum çok soru sordum bizim halimiz ne olacak böyle kızlar aah ah erkekler ne şanslı :31:
zannetmiyorum birazı kg birazı ödem dir bencee
bu arada kizlar, isveç diyetinde yine kaçamaklarim devam ediyor ama ne yapayim kuldan eve geldim en az 10 kadin gelmi$ annem döktürmü$ az az yedim yaa $imdiden menümü yazayim ak$am büyük ihtimal salatalikla geçi$tirecegim :20::20::20:

sabah : az sütle yapilmi$ kahve

ögle : 1.5 domates (mandalina kadarlardi)
1 çarliston biber
2 köfte büyüklügünde ha$lanmi$ tavuk

ara : 1 ka$ik helva
1 ka$ik tahin
yarim kalburabasti (az $erbetliydi)
1 lokma börek
1 elma
bir kaç dal marul
yarim vuç k fleks

toplam 600 kalori birazdan spor yapacagimmm
güzel bir menüüü valal leyyammm eskiden eserin yok kocaman bir maşallahhhhhhhhhhh sanaa

Dünki menümmm
Sabah: herzamanki kepekli yağsız peynirli sandivçm
Ara: yokk acıkmadım ne hikmetse
Öğle:kuru fasüyle vepilav yarım porsiyeon salata
ara:Kepekli yoğurt ekmeğim (iş yerinde anca bu kadar )
Akşam:tussuz patates kızartması bol yoğurtlu
saat 9 gibi yine acıktım 1tane salatalık yedimmm
:52::52::52
vuhuuu oluyor galiba :ssz::ssz::ssz:

Dünki menümmm
Sabah: herzamanki kepekli yağsız peynirli sandivçm
Ara: yokk acıkmadım ne hikmetse
Öğle:kuru fasüyle vepilav yarım porsiyeon salata
ara:Kepekli yoğurt ekmeğim (iş yerinde anca bu kadar )
Akşam:tussuz patates kızartması bol yoğurtlu
saat 9 gibi yine acıktım 1tane salatalık yedimmm
:52::52::52
vuhuuu oluyor galiba :ssz::ssz::ssz:

patates kızartmasına kadar güzel cnm bende kızartma hastasıyımm yoğurtlu şöyleee emmee yağlıı iştee akşam yemiyorum özellikle haaa çok istiyorsam patatesleri baharatlarım bir kaşık zeytin yağl bular ırındaa pişiririm en az kızartması kadar lezzetli oluyorr

günaydınlar sevgili arkadaşlar yine güzel ve formda bir gündeyizdir inşallah

sevgili poti ve enigma sizleri açık görüyorum şuanda

işe yürüyerek geldimm ama eşim sağolsun tempolu yürütmedi beni normal adımla geldimm 40 dk.

dünkü menüm:

sabah:1 portakal

ara:1 avuç çerez

öğlen:Tavuk sote,1 dilim kepek ekm.,salata,yoğurt

ara:1 adet pirinçe ve mısr patlağı:23 caloriymiş

akşam:1 tabak ıspanak,2 kaşık toğurt,3 dilim sucuk,2 dilim ekmek

1160 calori hesapladım

gün içinde 3lt su içtim+6-7 bardak açık şekersiz çay+1 türk kahvesi

1 saat yürüyüşş

günaydinnnn:54:
dün sabahtan sonra birdaha giremedim,oglumu kütüphaneye üye yapmaya gittik yaptikta,carsi gezdik,dükkanlari gezdik derken eve gldik karnimiz acccccc :18:dünkü menüm
sabah bir tane tost ve bir fincan kahve
ögle bir tane muz
aksamda bir tabak salcali makarna
su ve sekersiz cay

günaydın arkadaşlarımmmmmmmmmmmmm biri bana msj yapsınn ne bel ne sırt kaldı bittim yorgunluktann amabir türlü bitmek bilmedi iş yaaa küçücük evde amma ıvır zıvır varmışşş yaa ay kıyamıyorumda atmayaaa nedenseeeb neyse birşeye benzemeyen menümm vallabu hafta idare edin beni
tam buğday ekmeğindee ligt peynirli salçalı tost
ara yok
öğlen çokaprens
2 dilim tam buğday ekmeği arasındaatavuk döner ve ayran
su ne kadar içtim bilmiyorum

duygucum bebem bugün nasılsun...:27::27:
yorgun bitkin halsizzz kontesim sen nassınn

Dün sabahtan sonra birdaha giremedim,oglumu kütüphaneye üye yapmaya gittik yaptikta,carsi gezdik,dükkanlari gezdik derken eve gldik karnimiz acccccc :18:dünkü menüm
ögle bir tane muz
su ve sekersiz cay

bence az bile yemişsin o kadar yürüyüş hareket 1 tabak makarna olsun artık o kadarr

günaydın arkadaşlarımmmmmmmmmmmmm biri bana msj yapsınn ne bel ne sırt kaldı bittim yorgunluktann amabir türlü bitmek bilmedi iş yaaa küçücük evde amma ıvır zıvır varmışşş yaa ay kıyamıyorumda atmayaaa nedenseeeb neyse birşeye benzemeyen menümm vallabu hafta idare edin beni
tam buğday ekmeğindee ligt peynirli salçalı tost
ara yok
öğlen çokaprens
2 dilim tam buğday ekmeği arasındaatavuk döner ve ayran
su ne kadar içtim bilmiyorum

hemen atla gel yapayım kuzumm

ayy duygu ev toplamak çok kötüdür yaa bide bunları açması varr

neyse bana soracak olursan ıvır zıvır çoksa hiç düşünme at veya birine ver hiç boşuna yük etme kendine allah aşkına...

babamın bir sözü vardır eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı ve fazla olan herşeyi atmak lazım diye düşünüyorum...

bende dolaplarımı yenileyecem almak açısından değil olanları dağıtmak açısından:pazar günü annemle saydık 27 çift ayakkabım varmışş

40 numara ayakkabı allahımm kime vercem diye düşünüyorumm

etrafta herkez küçük ayaklı bana göre...
keza kıyafetler üst baaşş oooyyy bahar temizliğim duruyor kışlıuklar kalkacak yazlıklar çıkacakkk

anammm........kim bunları yapacak.......

günaydınlar sevgili arkadaşlar yine güzel ve formda bir gündeyizdir inşallah

sevgili poti ve enigma sizleri açık görüyorum şuanda

işe yürüyerek geldimm ama eşim sağolsun tempolu yürütmedi beni normal adımla geldimm 40 dk.

Dünkü menüm:

Sabah:1 portakal

ara:1 avuç çerez

öğlen:tavuk sote,1 dilim kepek ekm.,salata,yoğurt

ara:1 adet pirinçe ve mısr patlağı:23 caloriymiş

akşam:1 tabak ıspanak,2 kaşık toğurt,3 dilim sucuk,2 dilim ekmek

1160 calori hesapladım

gün içinde 3lt su içtim+6-7 bardak açık şekersiz çay+1 türk kahvesi

1 saat yürüyüşş
sevgi patırxcığımmm günaydınnn valla menünlee parlıyorsunnn maşallahh diyim hemennn banaa kolarisi fala geldi bu kadar edermi bunlar yaaaa ... Bak kontess uzaktan görüyorumm 69 rakamıı ordan el sallıyor izmirden antalyayaa yola çıktııı :52::52:

dün sabahtan sonra birdaha giremedim,oglumu kütüphaneye üye yapmaya gittik yaptikta,carsi gezdik,dükkanlari gezdik derken eve gldik karnimiz acccccc :18:dünkü menüm
ögle bir tane muz
su ve sekersiz cay

şekerim yorulmuşsunn ama işte ahhh şu makarnaa benimde tek zaafımm

ofisteki elemanlarla anlaşma yaptım nisan ayı boyunca hiç makarna yemezlerse onlara mayısta pizza ısmarlayacağım..
onun için çocuklarda yazık pilava talim yapıyolar pizza yiycez diyee.....

sevgi patırxcığımmm günaydınnn valla menünlee parlıyorsunnn maşallahh diyim hemennn banaa kolarisi fala geldi bu kadar edermi bunlar yaaaa ... Bak kontess uzaktan görüyorumm 69 rakamıı ordan el sallıyor izmirden antalyayaa yola çıktııı :52::52:

evet fazla fazla hesap ettimm senin ağzını yirim yine ball damlıyo gellll gell 69 gelll burdanda izmire 65 yola çıktı bile kuşumm sonra beraber 60 a giderlerse şaşma...

hemen atla gel yapayım kuzumm

ayy duygu ev toplamak çok kötüdür yaa bide bunları açması varr

neyse bana soracak olursan ıvır zıvır çoksa hiç düşünme at veya birine ver hiç boşuna yük etme kendine allah aşkına...

Babamın bir sözü vardır eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı ve fazla olan herşeyi atmak lazım diye düşünüyorum...

Bende dolaplarımı yenileyecem almak açısından değil olanları dağıtmak açısından:pazar günü annemle saydık 27 çift ayakkabım varmışş

40 numara ayakkabı allahımm kime vercem diye düşünüyorumm

etrafta herkez küçük ayaklı bana göre...
Keza kıyafetler üst baaşş oooyyy bahar temizliğim duruyor kışlıuklar kalkacak yazlıklar çıkacakkk

anammm........kim bunları yapacak.......
evet yaa bunu birde yerleştirmesi var neyseki cuma taşıncazyaa eşim kuzime bakarkenn c.tesi pazar yerleştiririm birde kontesim ben herşeyi o kadar güzel koliledimki üstüne ne var yazdım ve yeni evde kiler var açmıcam herşeyi çunku burdada geçiciyizzz kendi evimde açarım heşeyi bak şimdi koltukları veriyorum birinee cam büfem var onu vercem gardolpı karşı komşuya verdik bi gitcek baza halılar kuzeyin parçalanmışodası beyaz eşya birde koliler bu kadarrr şimdiki evde eşyalar varrr ablamınn bırakcak biz kendi evimize yeni eşya alcazz burda idareten yaşıcazz yani eşyalar ev herşey idaretennn

Back
X