- Konu Sahibi Betul_20162010
- #8.461
AYYY CNM DEMEN YETTTİ ARTTI BİLEEE ALLAH RAZXI OLSUNNN EVET TOPİK SALDI KENDNİ P.TESİ EL ATIYORUM OLAYAA:)))
BAŞ BAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
YANİ BÖYLE ŞEYLERİ EN GEÇ ÖĞLEN YAP YADA AKŞAM YAPIYORSAN DAHA AZ YE DERİMM TABİ BENİM GÖRÜŞÜMM
AAA AŞK OLSUN NE EMRİ RECEEEEEEEEE EDİYORUMMMBU ARADA 1 KG VERMİŞŞSİNNN TEBRİKLERRRRR HADİ BAKALIM HAFTAYA 7 RAKAMLARA TEKRARR MERHABA DERSİNNN İNŞALLAH
BENCE GAYETGÜZELLL BU ARAD AKLINDA OLSUNSİMİR YERDİĞİN BİRAZZ ÜSTÜNDEKİ SUSAMI KAZI SİMİR GÜZEL BİR ÖĞÜN OLARABİLİR TABİ SUSAMINI BİRAZ AZALTIRSAN YOKSAA ÇOK TEHLİKELİİ DİRR
AYNI fESLİM MÜSAFİR Bİ GELSİNNN VARIMI YOKUMU DÖKÜYORUM O DENLİ YANİ BENDE ESKİDEN SABAhları krepler gözlemeler börekler yapardım hiç birşey yapamazsam bayak ekmekli pizzalar yapardımm şimdi istesemde yapamıyorum biliyorum çünkü yicemmm hepsiniii işte bi kilo verelimm hem aklımız başımızda olcak kg vermenin önemini bilez az ama herşeyden yicezzz inşallahh sağ olsun eşim birşey demiyor ama ben rahatsız oluyorumo yüzdenn ramazana kadar bu kg işi bitmeliki ramazandaa yinee güzel eşyler yapayım ben ramazandaakg almadımm sahurdaa protein+ meyva yedimm akşam abartmama rahmen hiç kg almadımmm kg korudum inş yine böyle olurrr
tamam canım teşşkür ederim yalnız bırakmayın ben:18::18::18:iii