- Konu Sahibi Betul_20162010
- #9.361
iyiygezmeler tatlım bende lıse donemımde tur duzenlenmıstı gıtmıstım cok harıka yerler duygulanmamak elde değil gezerkennnkızlar bu gece çanakkaleye tura gidiyorumm sizin içinde gezerimmm
GÜNAYDINNNNNNN BALIK ETİ HATUNLAR ARTIK ŞİŞKO DEMİCEM BAYA VERDİK ÇÜNKÜÜÜ HANİ ŞU STARDA BİR PRGRAM VARYA ZAYIFLAMA ONA BAKIYORUM 90 lık lara baktım vayy be dedim bende böyleymişmiyimm ya insan anlamıyor sürekli evindeki aynaya bakmaktann ben 85 kg iken kendimi kilolu görmezdim nedenseee alışverişte görüdüm şok oldum ama şimdi hala daha kilolu görüyorum kendimi benim şuan vucudumda kglarım kol ve koltuk altı bölümündee onun dışında hem alt hem üst 38 beden giyiyorum ama üst 40 oluyor bazen.. 9 kg daha versem 59 kg olcamm inş ...neyse hayırlı bir gün diliyorum öptüm herkeziii ALLAHA emanet olunnbanakolay gelsinnn
valla duygucum bende 78 kıloyum ınana bende kendımı kollarım dısında cokta kılolu gormuyorum bugun dr gıtttım guya spıral benı koruyor dıye dusunurken kaymıs gıtmısss cıkarttırdım dr gebelık testı ıstedım rahımde kalınlasma var gebelık olabılır dedii inşallah varıdr ıstıyoruz artıkk valla ben cok hızlıyım ılk topik cocugunu ben dorucucam banane banane hayırlısıyla tabı sonuclar bı gelsın değilsem bıle calısmaya baslıcaz kocısleee gelırken de lcw ye ugradım 2 tane penye aldım bırı xl bırıde 44 beden benımde 42 gıydım tam sardı bedenımı 44 daha ıyı oldu