günaydınn arkidişlerimm hayırlı sağlıklı huzurlu bir hafta dilerimmmmmm........
o kadar yorgunum ki bakıyorumda hemen hemen son 1 aya neler sığdırmışımmm taşınma,düğün hazırlıkları yolculuklar,alışveriş acayip yorgunummm .. şunu anladımki birşeye ne kadar özenirseniz o kadarr hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor düğün güzelde görüümcem(yani ablam çok güzeldi mekan zaten şahane yemekler müzik herşey şahanee ,memnun olmadığımm kendimdim, malum ilk hayal kırıklığı o sizinle paylaştığım ilk resimlerideki tek omuz elbisemi almamam oldu malum kg lar ama eşimin memnun olacağı kglarımı örten bir elbise buldum eh işte %75 bende beğendimm orda sorun yok çok güzel aksesuar aldım ordada sorun yok ayakkabı istedim gibi bulamayınca evde vardı biraz sıkıyordu ama en son çok rahattım oynadım zıpladımm ama düğünde beni maf eden şey ayakkabım oldu neysee,gelelim asıl beni sinir eden ama son dokunuş olan şeye kuaför !!!! benim bilmediğimmm ama ablamın çok namlı olduğunu söylediği bir mekan haaa onun saçını yapan kuaför sahibine lafım yok işini konuşturuyor ama sadece gelin saçı makyajı yapıyor , ben işimi sağlama alıp 7 tane sAç örneğiyle gittim biliyorum başıma geleceğini sevmiyorum şu kuaförüleri yaa neysee 7 saç örneğide bir birine yakın ne istediği açıkça belli eden bir modeldi gösterdim evet güzel giysinede yakışır dedi hatunnn, bana bırak dedi maşaladı saçımıı sonra geli şi güzel filketeledi ve sprey baktım ilk esnedaa anlamaya çalışip kendimi beğendirmek için zorladımmm işede yaradı sanki makyaja gelelim kendisine koyu füme yada gri tonlarını söylememe rahmen kendisi elbiseme uygun , sözde uygun bir renk yaptı beğenme ve beğenmeme arasında sıkışıp kaldımmm yok yok güzel yokkk yok değil diye diyee anlamaya çalıştımm neyse sonuç olarakk hiççççççççç beğenmedimm maşalar açıldu ordan burdan çıktııı yani bu kadar neden uzattım biliyormusunuz 1 aydırrr o kadar saç giysi için uğraş sonuç rezalettt içime hiçççççççççç sinmedi ama söz verdiğim gibi fac. grupumla paylaşcam resmimi
haa birde kuzeyy faktörü delirtti beni oynamayı seven topluluğu seven çocukl orda devamlı kucağımda özellikle babasnı çok yordu ben hiçç müsahit değildimmmm elbisem sürünüyordu yerdee ayaklar desenn maf olduu hemde doğru düzgün oynamama rahmennn yani ben hariç herkez çok mutluyduuu onun dışında herşey çok güzeldii zatennnn,
evet sonuç olarak hergünden daha fazla hırslıyımmm artıkk istediğim elbiseyi kg yüzümden alamadım buda bana kapak olsunn aylar önce belliydi düğünnn yani her türlü verebilirdim kg mu ama işinnn ciddiyetini anlayamadım sonuç hatıralardaa hiç memnun olamayacağım resim ve video görüntülerii ....