- Konu Sahibi Betul_20162010
- #10.381
Selam canım bence rahatlıkla 4-6 kilo verirsin ama çok hırslı olman lazım çünkü ben çevremdeki insanları gördükçe hırs yaptım bu sayede 1 ayda 8 kilo verdim. Sabah kahvaltı yapmadan önce 2 bardak ılık su içiyorum ( Bir yerde yazılana göre ılık bardağa limonda sıkılıyormuş boylede yapabilirsın ) kahvaltımı sağlam bir sekilde yapıyorum. Öğlen falan hep su içiyorum selülitlerime de fayda sağladığı için. ( Eğer çok fazla açıkırsam yeşil çay eşliğinde çikolata falan yiyordum ). Akşam ise çok az yiyordum ve 6 dan sonra hiçbir şey yemiyordum sadece su içiyordum Ve en önemlisi ise tam olarak vücudun da hangi bölgesi beni rahatsız edıyorsa ona göre bol bol egzersiz yapıyordum Şeker olayınada gelirsek acıkcası haftada 1-2 çikolata falan yiyordum ama çayıma falan şeker atmayı ihmal etmiyordum ( Bu söylediklerimi 1 ayda yaparsan 6-8 kiloyu çok kolay verirsin canım )
canim sen kaçtan kaça dü$tün? ya in$allah bende ba$aririm ama ben farkettimde beni zayiflatan tek $ey aç kalmak malesef protein falan i$e yaramiyor tabi sporda aynen hiç kilo verdirmiyor, özetle geçeyim sen profesyonel olmu$sun benim durumumu analiz yapsan?
çali$tigim için düzensiz kahvalti yapiyorum, bazen 5 te kalkmak zorundayim, bazen 10 da, 5 te kalkinca dogal olarak i$tahima bir$ey gelmiyor ve diyet yogurt ve süt aliyorum
10 da uyandigimda normal kahvalti yapiyorum veya artan yemeklerden az yiyorum (i$tahli biri degilim) ekmek hiç yemem zaten
bazen 7-8 saat aç kalmak zorunda kaliyorum i$te oluyorum yemek yemege firsat olmuyor yine diyet yogurtla ve bir meyveyle idare ediyorum
ak$am genelde geç saatlerde yiyoruz çünkü eve haftanin yarisi 8.30-9.00 da geliyorum

günde 40 dk hizli tempoda yürüyü$ yapiyorum ve 5 ila 8 saat arasi i$teyim ve hiç oturmuyorum çali$irken agirlik agir yük ta$iyorum falan (toptancida)
ee nasil kilo aliyorsun dedigini duymu$ gibiyim :)) ben tam bir nutella canavariyim malesef neredeyse her ögünden sonra yerim, bazen gece bile ka$ikla yerim

tatliya bagimliyim vazgeçemiyorum :)