- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #1.061
evet gamzecim tam buğday ekmeği.trabzon ekmeğini kim kaybetmişte ben bulayım:))
demek benim canım çekmişş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gamzecim tam buğday ekmeği.trabzon ekmeğini kim kaybetmişte ben bulayım:))
şimdi senin çıtanyükseldi 19 kişiden 3. Oldunn bunu en azından koruman lazımm :)) şaka bir yana elbet kaçamak olcak ama en masum kaçamağı yapmak lazımm bu hafta daha bir sıkıya al o açığı kapat derimm
ay inşallah canım kızlar ya sizi seviyorum...motive süper duygucum cumaya kadar merak olcak içimde ama inş.saçma bişey yoktur diyetinde sen tecrübelisin hatalı birşey yapma lütfen...
demek benim canım çekmişş![]()
hos geldin sarıcivcivv![]()
ya sorma duyfercim 66 kiloydum ya sabah bi tartıldımki 67 olmuşum anlamadım nasıl iştir diye inşallah ödemdir diye umuyorum
ay gamzecim ben 2 lt su içip birde yeşil çay içince wc den gelemiyorum sabahtan beri 3 kere gittin şuanda 4.gitmem lazım düşün..Birde bu karışımı içersem yandım..Rahat kilo verebiliyormusun? Bunu içince.
ya sorma duyfercim 66 kiloydum ya sabah bi tartıldımki 67 olmuşum anlamadım nasıl iştir diye inşallah ödemdir diye umuyorum
az öne okudum yapam inş hepsi var evdeesen dene bakalım faydasını görecekmisin tatlım..
ay inşallah canım kızlar ya sizi seviyorum...motive süper duygucum cumaya kadar merak olcak içimde ama inş.saçma bişey yoktur diyetinde sen tecrübelisin hatalı birşey yapma lütfen...
valla şuana kadar süper gidiyorr çok iyiymmm maşallahh inş bi faydasını görürümm
demek benim canım çekmişş![]()
Hayırdır inşallah hayırdır inşallah...Yeni hafta yeni, ay yeni yıl..dikkat et tatlım...
Hoşbuldum canım neredeyse işlere geri döneceğim...
Canım wc çıkamadıysanda olur.:26:
ayy bende cok sevrim hiç sorma azcık daha kılo verelım odul olarak bigun kahvaltımızı trabzon ekmegıyle yapalım yaaa![]()
çabıkkkkkkk gelkızlar bn cıkıyorum gorusmek uzere evi silp supureyım![]()
canım tamamdA hangi kutucuga hangi kilomuzu yazacağızonu çözemedim target yazan yere ulaşmak istediğim kiloyu yazıyorum olmuyo startinge şimdikini yazıyorum olmuyo
![]()
kilo cetvelinii püsküt çok güzel anlatmışş bende yapıyorumm amaa yapıştırmasınıı beceremiyorumm burayaaa
geldim yavru kuss geldim evet yakında yıyecegımız gunlerde gelecek bizde yiyen ama kilo almıyorum diyenlerden olucaz amın yarabbımbak nasıl cnm çekti koymuuşm trabzon ekmeğini soba ütünee kızarmış terayağı gezdirmişimm üstüne çemenn yannıda az tuxluu tulum peyniri ALALHIM sana geliyorummmm affet benii ama yok yiceğim günler çok yakın gamze gel sarılarak ağlıyalımmmm![]()
çabıkkkkkkk gel
Günaydınn arkadaşlar malum hafta sonu eşim evde pek girememm söyle bir baktım kaçamaklar yapışmış merak etmeyin bende yaptımmPalle.tesi yola devam fazla abartmadan bir haftasonu geçirmek dileğiylee kg sonu azdırmayanlarr varsaa lütfen bu gün akşama kadar bildirsinn bugün akşam halletmeye çalışcam öpüyorum hepinizi
geldim yavru kuss geldim evet yakında yıyecegımız gunlerde gelecek bizde yiyen ama kilo almıyorum diyenlerden olucaz amın yarabbım
ayy cıkamadım bı turlu kopamadım sızden ama bu sefer kesincik gidiyorum gelicem bekleyın benı![]()
bENDE ABARRTIMM VERDİĞİMM 300 GRAMCIK GELMİŞTİR BİLE AMA TARTILMAK YOK CUMAYA KADARR