• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ay gamzecim ben 2 lt su içip birde yeşil çay içince wc den gelemiyorum sabahtan beri 3 kere gittin şuanda 4.gitmem lazım düşün..Birde bu karışımı içersem yandım..Rahat kilo verebiliyormusun? Bunu içince.

şimdi senin çıtanyükseldi 19 kişiden 3. Oldunn bunu en azından koruman lazımm :)) şaka bir yana elbet kaçamak olcak ama en masum kaçamağı yapmak lazımm bu hafta daha bir sıkıya al o açığı kapat derimm

ay inşallah canım kızlar ya sizi seviyorum...motive süper duygucum cumaya kadar merak olcak içimde ama inş.saçma bişey yoktur diyetinde sen tecrübelisin hatalı birşey yapma lütfen...

demek benim canım çekmişş :1::1:

Hayırdır inşallah hayırdır inşallah...Yeni hafta yeni, ay yeni yıl..dikkat et tatlım...:52:

hos geldin sarıcivcivv:9:

Hoşbuldum canım neredeyse işlere geri döneceğim...:9:

ya sorma duyfercim 66 kiloydum ya sabah bi tartıldımki 67 olmuşum anlamadım nasıl iştir diye inşallah ödemdir diye umuyorum

Canım wc çıkamadıysanda olur.:26:

ay gamzecim ben 2 lt su içip birde yeşil çay içince wc den gelemiyorum sabahtan beri 3 kere gittin şuanda 4.gitmem lazım düşün..Birde bu karışımı içersem yandım..Rahat kilo verebiliyormusun? Bunu içince.

:1::1::1: valla canım faydasını gorucek kadear yapmadım 3 4 kez pişirip içtim kesin bişi diyemicem tek faydasını sıcaklarda insanın canı sureklı bişiler içmek istedigi için dolapta soguk sosuk bulunması ıyı oluyordu en az kolarılı içeçek olrak içiyordum sadece bayadır yapmıyorum aslında denemek lazım tekrardan

ya sorma duyfercim 66 kiloydum ya sabah bi tartıldımki 67 olmuşum anlamadım nasıl iştir diye inşallah ödemdir diye umuyorum

ödemdir muhakkakkk sen dikkat ediyorsun regl zamannı geldiysee

:53:sen dene bakalım faydasını görecekmisin tatlım..
az öne okudum yapam inş hepsi var evdee

ay inşallah canım kızlar ya sizi seviyorum...motive süper duygucum cumaya kadar merak olcak içimde ama inş.saçma bişey yoktur diyetinde sen tecrübelisin hatalı birşey yapma lütfen...

valla şuana kadar süper gidiyorr çok iyiymmm maşallahh inş bi faydasını görürümm

Hayırdır inşallah hayırdır inşallah...Yeni hafta yeni, ay yeni yıl..dikkat et tatlım...:52:

Hoşbuldum canım neredeyse işlere geri döneceğim...:9:

Canım wc çıkamadıysanda olur.:26:

diyorsun ki gel duygu benle uğraşş ama olmaz ben bugün ağır diyetteyimm seni geçmek için elimden geleni yapcam bu hafta:))):4::4::4:

yani ben değil kg konuşcakk:))

Son düzenleme:
ayy bende cok sevrim hiç sorma azcık daha kılo verelım odul olarak bigun kahvaltımızı trabzon ekmegıyle yapalım yaaa:5::5:

bak nasıl cnm çekti koymuuşm trabzon ekmeğini soba ütünee kızarmış terayağı gezdirmişimm üstüne çemenn yannıda az tuxluu tulum peyniri ALALHIM sana geliyorummmm affet benii ama yok yiceğim günler çok yakın gamze gel sarılarak ağlıyalımmmm:14::14::43:

canım tamamdA hangi kutucuga hangi kilomuzu yazacağız :D onu çözemedim target yazan yere ulaşmak istediğim kiloyu yazıyorum olmuyo startinge şimdikini yazıyorum olmuyo :D:D

kilo cetvelinii püsküt çok güzel anlatmışş bende yapıyorumm amaa yapıştırmasınıı beceremiyorumm burayaaa

bak nasıl cnm çekti koymuuşm trabzon ekmeğini soba ütünee kızarmış terayağı gezdirmişimm üstüne çemenn yannıda az tuxluu tulum peyniri ALALHIM sana geliyorummmm affet benii ama yok yiceğim günler çok yakın gamze gel sarılarak ağlıyalımmmm:14::14::43:
geldim yavru kuss geldim evet yakında yıyecegımız gunlerde gelecek bizde yiyen ama kilo almıyorum diyenlerden olucaz amın yarabbım :5::5:
çabıkkkkkkk gel

ayy cıkamadım bı turlu kopamadım sızden ama bu sefer kesincik gidiyorum gelicem bekleyın benı:52::52::52:

Günaydınn arkadaşlar malum hafta sonu eşim evde pek girememm söyle bir baktım kaçamaklar yapışmış merak etmeyin bende yaptımm:9::9: Palle.tesi yola devam fazla abartmadan bir haftasonu geçirmek dileğiylee kg sonu azdırmayanlarr varsaa lütfen bu gün akşama kadar bildirsinn bugün akşam halletmeye çalışcam öpüyorum hepinizi

bENDE ABARRTIMM VERDİĞİMM 300 GRAMCIK GELMİŞTİR BİLE AMA TARTILMAK YOK CUMAYA KADARR

geldim yavru kuss geldim evet yakında yıyecegımız gunlerde gelecek bizde yiyen ama kilo almıyorum diyenlerden olucaz amın yarabbım :5::5:

ayy cıkamadım bı turlu kopamadım sızden ama bu sefer kesincik gidiyorum gelicem bekleyın benı:52::52::52:

bak ben bugün kalkmamak için ütümü temizliğimiyaptımm sende öyle yap bundan sonra:) ahh şuu herşey yiyorum kg almıyorum diyenlere sinir oluyorumm ben adım atsam kg alıyorumm çabık gellllllllllllllllllll :9:
:9::9::9:

Back
X