• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ya ıs ve bebek hakıkaten zor canım. ALLAH yardımcın olsun. tek calısıyor olmak bıle yoruyor. bakalım benım bebısım olunca ben nasıl olacagım ? cok korkuyorum. annem kaynanam da yok yanımda. bakalım hayırlısı

buzdolabında serınlıyor haaaaaa cok guldum valla, gozumun onune geldı, dolabın ıcıne gıren ve serınlıkten gulen rahatlayan bır kızzzzz super ya.

benim kızım sıcagı hayatta sevmez.suya bayılır enizden çıkmıyor düşün..maşalalh..kapkara sultanım benimm..
seninde allah yardımcın olsun tatlım.
Rabbim gönlüne göre versin.
İsteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar.
Korkma rabbim sabır veriyor üstesinden gelirisn evelalalh.
Benim kızıma anane ile babanne bakıyor rahatım o yüzden.
yazları kendi evlerine bıraktık akşamları aldık
kış geliyor tekrar geçen kışki gibi benim evimde bakacakalr sabah gelip akşam gidecekler.

bebek olunca zor..karnını doyur,yıka uyut ardından ortalıgı topla sabah için çantasını hazırla vs derken yoruluyorsun.
Bencede bebek yokken iyi kullan bu günleri düzenli yapabilirsin diyeti çocuk olunca ne zaman ne yiyeceğini şaşırıyorsun :))
iyi yapmış iyiki bu yoldasın çokta güzel ilerliyorsun..tebrikler.
benim eşimdede yok dizikültürü ama evde 2 tv olunca ben istediğim diziyi rahatlıkla izleyebiliyorum..pc başına kızım uyanıkla asla geçemem benden meraklı minik sultan..

tskler canım. ınsaallah bakalım hem zayıflamıs hem de kucagımda bır bebek ıle resım paylasacagım ınsaallah hedefledıgım gıbı olursa, sanırım 2014 baharında bu resmı gorebılecegız :)))))

ya bız de ıkı tane var ona bıle karısır, dızlere gıcık oluyor da. neyse ıdare edıyoruz ıste hem bu yıl benım de cok ıcımden gelmıyor tv den sogudum bıraz.

yaaaaaa evet pc delısı bu cocuklar. duygunun oglu kuzey de tuslara zarar vermıstı sanırım gecenlerde :))))) benım arkadasınkı de oyle olmustu

benim kızım sıcagı hayatta sevmez.suya bayılır enizden çıkmıyor düşün..maşalalh..kapkara sultanım benimm..
kış geliyor tekrar geçen kışki gibi benim evimde bakacakalr sabah gelip akşam gidecekler.

sen de egedesın anlasılan :)))

bız karı koca bılmıyoruz yuzmeyı, dogru durust ne tatıl ne denız gormusuz ıc anadolulu olarak ama cocugum bılsın ıstıyorum burda yasarsak bıle yuzme kursuna gonderecegım.

amın cumlemıze nasıp etsın insallah rabbım.

sen bakım konusunda rahatmıssın cok sevındım. bakalım bız nasıl yapacagız ılerde

sarıcivcivbaşarılı bir iş kadını,harika bir anne,disiplinli biri eminim vakti olsada daha neler yapar maşallah diyeyimdee

sağolasın canım çok naziksin...aynı düşünceler senin içinde geçerli tatlım.
spor aşkına hayranım her boş vaktini spora ayırabilmek marifet.
akşamları spora gitmeyi çok istedim geçen yıl eşimle ama olmadı.kızımı kime bırakacaktım ve işten gelince spora gidince kızımı görecek vaktim olmayacaktı.vazgeçtim bende.

amin canım hepimizi eşimizden evladımızdanailemizden ayırmasın

amin canım oğluşunla eşinle nice mutlu yıllar geçirmeniz dileğiyle mutlulugunuz daim olsun..
amin canımçok sağ ol...sen zaten çalışıyorsun kızınsenden mahrum kalıyor oyüzden biraz daha beklicen dışardayürüyş için evde yapcan artık spor leslie falan yaparsın

bebek olunca zor..karnını doyur,yıka uyut ardından ortalıgı topla sabah için çantasını hazırla vs derken yoruluyorsun.
Bencede bebek yokken iyi kullan bu günleri düzenli yapabilirsin diyeti çocuk olunca ne zaman ne yiyeceğini şaşırıyorsun :))
iyi yapmış iyiki bu yoldasın çokta güzel ilerliyorsun..tebrikler.
benim eşimdede yok dizikültürü ama evde 2 tv olunca ben istediğim diziyi rahatlıkla izleyebiliyorum..pc başına kızım uyanıkla asla geçemem benden meraklı minik sultan..

civcivim benimoğlan büyük televizyonu gasp etti kesinlikle izletmiyor hayırrrrrrr gittttttttt diyor iktiriyor banamutfak kaldı ordan izliyorum dizileri :)))eşşek sıpası dağdan geldi bağdakini kovuyor

evet ılk basta hatta ılkgun bır bosluk varmıs sessızlık varmıs gıbı zor oldu ama alıstım sımdı tam gun gıdıyor cnm sabah 9 aksam 4 te alıyorum ogle yemegı sabah kahvaltısı var ıkındı kahvaltısı var uyku uyuyan cocuklar ıcın uyku odaları var rahatız kres yonunden yanıı oğlum krese gıdınce ben resmen tembellestım hıc elım kolumkalkmıyor valla
ayy bu cocuklar cok seker oluyorr demekkı ıcını yanıyor cocugun napsın annesııı
kolay gelsın sanda canımm bu ardaa:52::52:

Vavvv tam gün iyiymiş canım..Ne güzel düzenli disiplinli.Yaşıtları ile bişr arada.
Evet evde olmaları ayrı olmamaları ayrı bazen ben erken gidiyroum eşim alıp geliyor aglıyorum o arada yerde oyuncagını görünce evlerimizin neşeleir onlar.Allah ayırmasın evlatlarımızdan bizleri.amin.
Evet yani sana ne oluyorsa hadi hadi kalk canım..Cuma bugün.
Sende silkenem işlerini halledip at kendini dışarılara gez dolaş hafat sonu için alışveriş yap hemde yürüyüş olur.
Benim kızım komedi zamanlarını yaşatıyor her hareketini biz taklit yapıyoruz.

sen de egedesın duygu gıbı demekkı. ne guzel.
bız karı koca yuzmeyı bılmıyoruz valla ne cocukluk ne sımdı dogru durust denızlı tatıller yapmadık ıc anadolulu olarak :))) ama cocugum ogrensın ıstıyorum hıc olmadı yuzme kursuna gonderırım ılerde.

amın canım cumlemıze nasıp etsın RABBIM.

sen bakım konusunda rahatmıssın ne guzel.

tskler canım. ınsaallah bakalım hem zayıflamıs hem de kucagımda bır bebek ıle resım paylasacagım ınsaallah hedefledıgım gıbı olursa, sanırım 2014 baharında bu resmı gorebılecegız :)))))

ya bız de ıkı tane var ona bıle karısır, dızlere gıcık oluyor da. neyse ıdare edıyoruz ıste hem bu yıl benım de cok ıcımden gelmıyor tv den sogudum bıraz.

yaaaaaa evet pc delısı bu cocuklar. duygunun oglu kuzey de tuslara zarar vermıstı sanırım gecenlerde :))))) benım arkadasınkı de oyle olmustu

inşallah canım rabbim gönlüne göre verir.
2014 senin yılın olacak desene.

sen de egedesın anlasılan :)))

bız karı koca bılmıyoruz yuzmeyı, dogru durust ne tatıl ne denız gormusuz ıc anadolulu olarak ama cocugum bılsın ıstıyorum burda yasarsak bıle yuzme kursuna gonderecegım.

amın cumlemıze nasıp etsın insallah rabbım.

sen bakım konusunda rahatmıssın cok sevındım. bakalım bız nasıl yapacagız ılerde

Yok canım ben istanbuldayım.
Ama evlendiğimden bu yana tatil yaparız kızım dogru yine yaptık kızımı 2 buçuk aylıkken soktum denize doktorumuz sokabilirsin demişti sonra 4 aylıkken soktum bu yılda 3 kez tatil yaptık soktum alıştı istiyor zaten.Bende yüzmeye vereceğim acayip istekli yüzenleri takip eidyor aynılarını yapmaya çalışıyor maşallah dyeyim bende.

amin canımçok sağ ol...sen zaten çalışıyorsun kızınsenden mahrum kalıyor oyüzden biraz daha beklicen dışardayürüyş için evde yapcan artık spor leslie falan yaparsın

Aynen öyle duygucum..Özlüyroum zaten.
Daha yeni başladım diyete biraz geçsin gaza geleyim lesli yaparımben burda işyerimde..

civcivim benimoğlan büyük televizyonu gasp etti kesinlikle izletmiyor hayırrrrrrr gittttttttt diyor iktiriyor banamutfak kaldı ordan izliyorum dizileri :)))eşşek sıpası dağdan geldi bağdakini kovuyor

Vay vay sıpaya bakın heleeeee kaç aylık oldu 2 yaşını geçti
çok komik oluyorlar be duygu yoruyorlar vs ama evdeki halleri şenlik resmen....

evet sadece cıkarken atıstırmalık yapmasam ıyıymıs, gerek yoktu dedı duygu. enerjı olsun dıye yemıstım ama aksama cok acıkırsam dıye de korkumda atmıstım agzıma. tam tersı yurustenmıdır bılmıyorum aksam az yedım, balıgı bıle zor yedım.

şöyle diyim ara ögün olarak yapmak istiyorsan saat 15 ve 17 de kullan bu hakkını.Akşam yemeginide 20.den önce ye canım yapabilirsen iş durumuna göre gerçi 19.da yemiş olmalısın..

inşallah canım rabbim gönlüne göre verir.
2014 senin yılın olacak desene.

Yok canım ben istanbuldayım.
Ama evlendiğimden bu yana tatil yaparız kızım dogru yine yaptık kızımı 2 buçuk aylıkken soktum denize doktorumuz sokabilirsin demişti sonra 4 aylıkken soktum bu yılda 3 kez tatil yaptık soktum alıştı istiyor zaten.Bende yüzmeye vereceğim acayip istekli yüzenleri takip eidyor aynılarını yapmaya çalışıyor maşallah dyeyim bende.

Vay vay sıpaya bakın heleeeee kaç aylık oldu 2 yaşını geçti
çok komik oluyorlar be duygu yoruyorlar vs ama evdeki halleri şenlik resmen....
27 aylıkoldu teyzesi azönce kurabiye verdim tabağı getirmiş anne bitti yok diyor tabağı getiriyor, yicem ben buveleti,bizimki artık kendihalinde bensizuyumuyor yine ama beni yormuyor oyuncaklarıyla oynuyor çizgi filmseyrediyor sıkıldımı benle oynuyor böyle geçiyor günümüz,bi uyku vakti geldimi huysuz o kadar,ALLAHIM HEPİSNİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN olmayanlarada evlat versinn

saat 12 ögle yemeğ, vaktim kimse gelmezse 1.e kadar rahatım..

ya ben azönce sade nescafe içtim az süt ekledim o iştahımı kapattı karnım taş gibi oldu

kızlar totom ağrıdı mutfakmassından yazıyorumgideyim biraz uzanayımm,ALLAH yardımcınız olsun ya bütüngün otur otur iyi dümdüz olmuyorsunuz

kızlar totom ağrıdı mutfakmassından yazıyorumgideyim biraz uzanayımm,ALLAH yardımcınız olsun ya bütüngün otur otur iyi dümdüz olmuyorsunuz

27 aylıkoldu teyzesi azönce kurabiye verdim tabağı getirmiş anne bitti yok diyor tabağı getiriyor, yicem ben buveleti,bizimki artık kendihalinde bensizuyumuyor yine ama beni yormuyor oyuncaklarıyla oynuyor çizgi filmseyrediyor sıkıldımı benle oynuyor böyle geçiyor günümüz,bi uyku vakti geldimi huysuz o kadar,ALLAHIM HEPİSNİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN olmayanlarada evlat versinn

ya ben azönce sade nescafe içtim az süt ekledim o iştahımı kapattı karnım taş gibi oldu[/QUOTE]

afiyet olsun canım.1 su bardağı süte ekliyorum ben nescafeyi tatlım. ama süt şişirir biraz bekle geçer hareket. oturmaya alışınca zor olmuyor canım sandalyede rahat bel yastığımda var degmeyin keyfime :)
oy oy kurban olurum ben ona büyüdü koca adam oldu seninki artık işin kolaylamış..memeden kestin değilmi yazın.benim kızım hareketli yerinde oturmuyor.
amin canım amin isteyen herkese nasip etsin.amin.

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldim herkes yemeğe gitmiş sanırım...

öğlen yemeğimi şu dakika itibari ile yemiş bulunmaktayım

4 kaşık taze fasulye yağını suyunu iyice süzdüm
1 küçük dilim kepek ekmeği
1 kase salata
1küçük kase mercimek çorbası takriben 4 veya 5 kaşık içtim(boğazlarım sızlıyor sıcak bişeyler içmek için çorba içtim)

takriben 300 kaloriye yakın almışımdır eksiği var ama fazlası mümkün değil

akşam eğer çok aç olursam eti yaparım eğer açıkmazsam sövüş salata yapıp yerim

valla kıloma ragmen hıc bel agrısı sırt agrısı bılmezdım ama nasıl uc bucuk yıldır yogun calısmaya sureklı masa basında oturmaya alıstıysam, boynumda duzlesme bıle basladı bu yıl. sormaaaaa cok zararlı ama ne yapalım iş işte..... hem sen de bızım gıbıydın unuttun mu :))))))))

şöyle diyim ara ögün olarak yapmak istiyorsan saat 15 ve 17 de kullan bu hakkını.Akşam yemeginide 20.den önce ye canım yapabilirsen iş durumuna göre gerçi 19.da yemiş olmalısın..

hımmm ok anladım. o ara ogun degıldı aslında. ara ogun yapmıstım az da olsa.

ok saat dıkkat edecegım ama aksam en erken 8 de yıyebılıyorum hatta bazen sekız bucuga kayıyor. esımle bu konu uzerınde konusuyoruz tam plan otursun paylasırım sızler ıle.

Back
X