- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.341
[/QUOTE]FAZLA SÖZE GEREK YOK O SEBEP, BU SEBEP,ŞU SEBEP,KG ALDIK İŞTEEE AFERİM ÇOK İYİ BİR HALT İŞLEDİK KİMİ YEDİ,KİMİ DOĞUMDAALDI, KİMİ EMZİRİRKEN,KİMİNİN SAĞLIK NEDENLERİ,KİMİDE DOĞUŞ'DAN,KİMİ SONRADAN ALDIK İŞTE ŞİMDİDE PAŞA PAŞA VERİYORUZ, BAKIN VERİCEZ DEMİYORUZ VERİYORUZZZ DİYORUM,YOL ARKADAŞLARIM SESSİZ MÜSAFİRLERİM HEPİNİZE ŞİMDİDEN BAŞIRALAR DİLERİMMMM
[/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 67,8 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 17,200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 0.00[/TD] [TD] 60,1 [/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 12,9 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]0,00 [/TD] [TD] 73,5 [/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 6,500 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 3,200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 0,00[/TD] [TD]69,800 [/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 5,200 [/TD] [TD] 65,500 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 66,5[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD]85[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 81,7[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 3,300 [/TD] [TD]76[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] pomogranete [/TD] [TD]110[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 107,6[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 2,400 [/TD] [TD]100[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] savas5482 [/TD] [TD]66,3[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 65,9[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 400 [/TD]
[TD]58[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
yok. bunlar basarı oykulerındekı resımler. ben bukadar zayıflasam ne ısım olurdu 100 kılo ıle :)))))))
ayyy bizde koyalım hele benim tam şişko resimlerim var şimdiyle bile kıyaslarken bayaa fark var...
tebrik ediyorum ve biran önce yüzümün botoks etkisinden kurtulması lazım,ağzımıda toparlamam lazımm maşallahnm ysssevgili bayanlar günaydın...
hepinize iyi haftalar diliyorum;
umarım bu haftada istediğimiz gibi güzel kilolar veririz...
ve yüksek rejim irademiz ve motivasyonumuzu kaybetmeyiz..
veeee dün yani ben ve benim gibiler için en tehlikeli olan güne gelince:
cumartesiden haberli pazar için yemekli misafirim vardı ona hazırlık yapmaya başladım ıslak kek yaptım ve nohut ıslattım..
gece yarısı bir telefon misafirlerim iptal oldu bende plan değişti tabii..
sabah nohutu yemek yerine bir miktarını çorba ve pilavlık ayırıp buzluğa attım ve sabah kahvaltısı niyetine saat 11 felandı zaten
yarım tabak haşlanmış nohutu baharat nar ekşisi ve limonla soslayıp yedim protein günümün ilk yemeği kesinlikle yağ yoktu..
arada ev işleri bulaşık temizlik vs.yaptım...
akşam 5te bir yakınımızın bahçesinde ızgara davetine katıldık yağsız tavuk ızgara ve salata yedim ekmek yemedim...
akşam 9 gibi kavun yedim ve yattım
gün içinde çok su içemedim 1lt geçmemiştir 2 bardak çay içtim,1 nescafeyi sade içmeye kalkıştım yarım bardak anca içtim
ıslak kekten eşimin tabağından bir çatal alıp nefsimi körelttim...
duygu listenin tamamını göremiyorum 9. kişiden sonrası yok ....
tebrik ediyorum ve biran önce yüzümün botoks etkisinden kurtulması lazım,ağzımıda toparlamam lazımm maşallahnm yss
o kadarız canımmm
canım yaa evet bu sefer kesin kararlıyım inşallah olacak
neyse bugün malum pazartesi kızlar öğlen yemeğinden sonra girerimm..
sabah kahvaltım 1 portakal daha acıkmadım yemekten evel 4-5 leblebi yerim süper iştah kesiyorr..
bu arada listedeki en kilolu 3.kişiyim
ilk üçe girdik yanii...
derhal 70 in altına düşüp
sonrada hızla 60 lı rakamları inmem lazımmm...
hayde Bismillah....
tesekkur edeız teyzesıııyaaa o bıcırkk ne tatlı yaaa kreş resimlerine baktımm annesi
bu arada geçmiş olsunn
bir ara bende baktırayım şıu değerlerime
sağlık ocağı doktorundan istedin değilmii
hos geldınnngünaydın arkadaşlarımm
ben geldim geçmişi okuyamadım döktürmüşünüz
pomom evet muza kakao batırıp yıyen duyguydukızlar, konu dısında baska bırsey sormak ıstıyorum, arkadasımın goguslerı gunlerdır cok kasınıyormus komple bırsekılde. 35 yasında biri, evlı, 7 yasında cocugu var. hamıle falan da degıl. saglıklı, fit bir bayan. acaba niye oluyordur ? bılgısı olan var mı ?
benım ıntıhar etmem lazım valla, bu ne umutsuzluk kızlar yaaaaaa
tatlım ne umutsuzluğu umutsuzluk yokk
ben 20 kiloyu verdiysem 10 kiloyuda veririm....
daha çok hırslanalım ve yapabildiğimizn en iyisini yapalım...
kontesim al benden de o kadar verecezz bu kiloları başka yolu yokk
pomom evet muza kakao batırıp yıyen duyguydu
kılo aldımı dıye sorucaktam fıt yazmıssın kılo alınca goguslerı buyuduysse catlama olusacaktır demektır
kızlar kızlar bi su molası verdim süpürge tutuyorum ya birşsey danışcam size benim evdeki süpürgem arnica bora çokkkkkkkkkk memnunum 10 numara bisüpürge tek sorunum şu bu süpürge ne kadar iyise okadar detaylı yani aparatları suyu vs sonra işin bittiğinde aparatları temizle,yıka et yani hafta 2 kere üşenmiyorum ama malum kuzeyn abur cuburu ve kırıntısı çok oluyor,yemek yiyoruz masanın altı kırıntı oluyor yani bna pratik amagüzel bi süpürge laızm öyle detaysız heran kullanabilceğin çekişi güzel bir şey lazımm önerilerileri bekliyorum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?